Kolmas Sessio Kanssasi

03/02/2023 | Kirjoittaja: Rakkaudella subtyttösi |
12 min
Kertoja: Nainen | KinkyAlistusDominoiva Mies
4.4
(25)
Kiimaisena ajattelin, että näissä hetkissä mä olen pelkkä käyttöesine ja huora.

Linkki ensimmäiseen sessioon ja toiseen sessioon.

Muistutus: tämä kirjoitus on domilleni laadittu raportti viimeisimmästä sessiostamme. Toivon että siitä voi olla apua sinulle, joka fantasioit alistumisesta ja mietit konkreettisten askelien ottamista, mutta syystä tai toisesta epäröit. Mä epäröin myös tosi kauan, kunnes tapasin elämäni ensimmäisen domin ja kaikki alkoi olla nopeasti kirkasta ja selkeää. Ajattelen, että tärkeää tällaiseen maailmaan heittäytyessä on täysi luottamus subin ja domin välillä. Leikkiin on helpompaa lähteä mukaan, kun suhde on vuorovaikutuksellinen ja perustuu yhdessä sovittuihin rajoihin ja sääntöihin, sekä täydelliseen turvallisuuteen.

Kolmas sessio, tammikuu 2023

Hei dom <3

Uusi vuosi vaihtui hiljattain ja meidän matka jatkui seuraavan session merkeissä, joka oli jo kolmas. Otit muhun yhteyttä ja kerroit varanneesi meille session tapaamispaikaksi hotellin. Sanoit, että mun tulisi näyttää nätiltä ja söpöltä sua varten. Mä odotin innokkaana sun näkemistä ja laskeskelin päiviä. Olin kaivannut sua meidän toisen session jälkeen ihan kamalasti: jokainen viesti, pieni ele tai merkki susta tuntui kasvavissa määrin siltä, että hyväksyt mut hiljalleen enemmän osaksi sun maailmaa, sun subiksi ja sun orjaksi. Meidän tapaamista edeltävänä yönä mä pyörin sängyssäni levottomana ja unettomana. Meidän edellisestä tapaamisesta oli kulunut niin pitkä aika, että kohtaamisen lähestyminen valvotti mua. Malttamattomuuteen sekoittui kaikenlaisia eri tunteita kaipuusta jännitykseen ja iloon ja mun keho reagoi ajatukseen susta kostumalla ja kiihottumalla. Mun teki hirveästi mieli masturboida ja purkaa kasvavaa painetta koskemalla itseäni. Maltoin kuitenkin mieleni, koska tiedän ettet pidä siitä että runkkaan ajatukselle susta ilman sun lupaa.

Aamulla kello oli puoli yksitoista kun sä tulit hakemaan mut. Olin laittautunut pari tuntia sua varten, mulla oli musta hame ja valkoinen hieman läpikuultava silkkipaita ja alla mustat pitsialusvaatteet. Otin sun toiveen söpöydestä vakavasti ja meikkasin vähän kevyemmin pyrkien tyttömäisempään vaikutelmaan eleganssin ja seksikkyyden sijasta. Autoon istuessani mä en meinannut saada mitään sanottua kun kohtasin sun katseen. Ai että miten ärsyttävää se oli! Mä haluaisin olla sanavalmis, nokkela ja jotenkin teräväkielinen. Haluaisin brättäillä sulle, olla itsevarma ja jotenkin röyhkeä. En tiedä mistä se halu edes kumpuaa, varmaan jostain ylpeydestä tai tilanteen hallinnan pakosta? Mutta fakta on se, että mun on ihan turha yrittää yhtään mitään. Sä olet koko ajan askeleen edellä, eikä sun kanssa pelleillä. Sä onnistut joka kerta vetämään mut heti nöyräyksi ja jotenkin pieneksi pelkästään sillä että olet. Mä en edes muista miten sä tervehdit, mitä sanoit tai miten olit. Mä vaan tartuin sua kädestä, takerruin siihen ja mutisin heikosti tervehdykseni. Me lähdettiin ajamaan, puhuit sun töistä ja jostain muusta arkisesta, mä kuuntelin sua ja yritin olla edes jotenkin normaali. Oikeasti olin vaan niin juovuksissa susta jo ensimmäisistä sekunneista alkaen, että ei musta ollut järkevään keskusteluun. Puolivälissä matkaa sun käsi hakeutui mun reidelle ja siitä hiljalleen hameen alle. Silittelit ja koskettelit mua, kerroit pitäväsi siitä että mulla oli stayupit jalassa. Lopulta siirsit sun sormet mun klitorikselle. Tästä hetkestä alkoi aikamoinen taistelu, jossa mun ajatukset menivät kärjistetysti jotenkin näin:

”Älä vaan laukea, älä vaan laukea, älä vaan laukea, älä vaan laukea, nyt helvetti sentään älä vaan laukea…”

Se oli kiihottavaa ja nöyryyttävää. Sun sormet käsittelivät mun klitorista rauhalliseen, mutta rytmikkääseen tahtiin ja mä tunsin, kuinka mun pillu kostui, hengitys tihentyi ja veri kohisi korvissa. Kielsit mua laukeamasta ja mä olin täysin avuton. En voinut muuta kuin antaa sun jatkaa ja puristin samalla käsiäni nyrkkiin. Sun kosketus tuntui niin nautinnolliselle… Sä härnäsit mua, koskit juuri oikeista herkistä kohdista ja lopetit kiduttavasti niissä hetkissä, kun olisin varmasti päässyt sekunneissa huippuun saakka. Epäuskoisena ja kiimaisena katselin auton ikkunasta kaduilla käveleviä ihmisiä. Miten maailma voi pyöriä eteenpäin samalla kun mä koin jotain sellaista? Olin ihan litimärkä ja mitään sanomatta katsoin sua anovasti. Sä vilkaisit mua nopeasti. ”Ei on ei.” sä sanoit tiukasti ja tiesin, että on ihan turha pyytää sulta yhtään mitään. Tänään mentäisiin sun tahdon mukaan, eikä mulla ollut siihen mitään vastaan sanomista. Se oli ihanaa ja kamalaa samaan aikaan.

Perille päästyämme mä olin ihan hengästynyt ja sä puolestaan totesit hyväntuulisena jotain säästä ja kauniista pakkaskelistä. Me mentiin sisään hotelliin ja mua ei jännittänyt enää yhtään, koska olin vain niin ihmeissäni ja pyörällä päästäni siitä, miten älytön valta sulla oli mun kehoon. Rupesin keittämään sulle teetä hotellin vedenkeittimellä ja sä juttelit mulle niitä näitä. En tiedä totunko koskaan siihen, miten normaalia kaikki sulle on ja mulle taas kaikki on niin älyttömän uutta ja hurjaa. Sä laittelit valoja himmeämmälle ja mä puolestani muistelin meidän ekan session aikana teepusseista aiheuttamaani sotkua. Siitä viisastuneena siivosin pussit huolellisesti pois ennen kuin olisin taas nuolemassa lattiaa sun käskystä.

Me ei juotu teetä heti, vaan sä istutit mut tuolille selkä suhun päin ja haarat saman tien auki. Sä aloit kouria mua ja kiihottaa mua hitaasti ja varmaotteisesti. Mä kiemurtelin sun otteessa, huohotin ja vinguin. Sä sormetit mua ja kuiskit mun korvaan juuri oikeita sanoja. Kerroit, kuinka mun klitoris on kivikova, kuinka mä valun märkyyttäni sun kädelle ja kuinka tuhma lutka mä olen. Mä hengitin raskaasti ja nautin siitä, kuinka omistettu olo mulla oli. Sä kielsit mua yhä laukeamasta, purit mun kaulaa ja estit mua välillä hengittämästä sun toisella kädellä. Työntelit sun sormia mun sisällä ja puhuit siitä, miten mun pillu ja mä kuulutaan sulle. Ja niin mä kuulunkin: ei mulla ole enää edes vaihtoehtoja, sä olet mussa niin syvällä ja kietonut mut sun maailmaan niin perustavanlaatuisesti, etten voi ajatellakaan enää mitään muuta. Ja se jos jokin on pyörryttävää: mä rakastan sitä tunnetta, että näissä hetkissä olen täysin sun. Kysyit multa koskettelun lomassa, haluaisinko mieluummin laueta vai juoda teetä. Sekavana en voinut kuin pyytää epätoivoisesti sulta lupaa orgasmiin, hitot teestä, kunhan vain antaisit mun tulla! Mutta sä haukuit mua itsekkääksi ja kysyit, ansaitseeko mun kaltaiset röyhkeät subit muka orgasmin samalla kun sun tee jäähtyy. Työnsit sun kielen mun korvaan, imit mua ja kourit mua niin kokonaisvaltaisesti, etten voinut muuta kuin voihkia ääneen. Vastasin lähes huutaen, että päätös mun orgasmista on sun käsissä ja etten ansaitse mitään, mitä sä et päätä mulle antaa. Halusin laueta aivan sairaasti, mutta samalla mua pelotti, mitä tekisit jos heittäytyisin liian nokkavaksi sua kohtaan. Äkkiä sä läimäytit mua haaroväliin napakasti sun kädellä ja mä henkäisin ääneen yllätyksestä. Läimäytit toisen kerran ja kipu aaltoili mun kehossa joka kolkkaan. Kolmannen kohdalla mä huusin ääneen ja yritin rimpuilla irti sun käden alta. Ja siihen sä lopetit. Kuin seinään. Kiedoit sun kädet mun ympärille lempeästi, mä tärisin ja kuuntelin sun kehuja, otin vastaan sun suudelmat. Sanoit, että päivän teemana olisi se, etten saa laueta ilman lupaa. Me juotiin teetä, mä pyörällä päästäni, sä samaan aikaan niin kamalan tuttavallisena, mutta silti salaperäisenä.

Sä komensit mut teenjuonnin jälkeen selinmakuulle sängylle ja aloit sitoa mua. Kiinnitit mun jalat sun mukana olevien nahkaisten kahleiden ja köysien avulla ylös. Kiinnitit mun kädet sängyn päätyyn, ja laitoit siteen mun silmille. Asento oli mulle kamalan vaikea, kiemurtelin ja yritin korjailla sitä parhaani mukaan. Samaan aikaan se oli epämukavuuden lisäksi ihan älyttömän törkeää ja tuhmaa, koska sillä tavalla jalat ylhäällä olin täysin avoimena sun nälkäiselle katseelle. Mua hävetti ja nolotti kun sä pohdit ääneen, kuinka upeaa olisi tuoda useampi mies katsomaan mua sellaisessa asennossa ja nussimaan mua vuoron perään. Sä nauroit mulle kun huomasit, miten kiihottavaa se oli musta. Mun hengitys vain kiihtyi ja koko kehossa kihelmöi. Sä kiitit mua meidän edellisen session aikana tapahtuneesta anaaliseksistä ja kerroit, kuinka haluat työstää mun peppua lisää, jotta se olisi alueena vielä parempi ja toimivampi sua varten. Mä en voinut tehdä mitään, makasin täysin liikkumattomana paikallani, kun sun sormi hakeutui mun pepulle. Pyörittelit sitä hetken ja lopulta työnsit sen mun sisään ja luoja, miten hyvältä se tuntui! Aloitit yhdellä sormella ja hetken tuumailtuasi siirryit lopulta toiseen. Pyöritit sun sormia, tunnustelit ja tutkailit mua, mä huohotin ja voihkin ääneen häpeän poltellessa mua sisältä päin. Sä puhuit siitä, miten tuhmaa oli kun annoin sun käsitellä mua sillä tavoin ilman mitään vastaan sanomista. Työntelit sun sormia edestakaisin, mä olin aivan laukeamispisteessä, mutta taistelin orgasmia vastaan. Otit sormet pois ja hetken kuluttua tunsin, kuinka jotain isompaa työntyi hitaasti mun peppuun. Yritit laittaa mun sisään anaalitapin, mutta kipu oli mulle liikaa, eikä se mennyt mun sisään vaikka yritin kuinka rentoutua. Se harmitti mua hirveän paljon. Halusin ja haluaisin antaa sulle kaiken: haluaisin, että kaikki menisi jotenkin sujuvasti ja että kipu olisi mulle jotenkin toissijaista. Mutta ei se tietenkään mene niin, kyllä mun järki sen ymmärtää, mutta ylpeys kokee kolhuja joka kerta kun jokin juttu ei onnistu. Tapin laittaminen jäi ehkä millistä kiinni, mutta kipu oli liian kovaa ja sä ymmärsit sen. Et halunnut, etkä halua rikkoa mua. Tässä vaiheessa myös mun vasen jalka puutui tosi ikävästi ja jouduin pyytämään sua päästämään mut irti. Mun olisi pitänyt pyytää sitä jo aiemmin, mutta vähän naivisti taistelin sitä epämukavuutta vastaan. Se oli tyhmää, koska jos mun aivot on koko ajan fokusoituneet asennon vaikeuteen, en pysty mitenkään keskittymään siihen mitä sä teet mulle, saati siihen että miellyttäisin sua.

Päästit mut irti köysistä, mutta jätit kädet vielä kiinni. Hieroit mun jalkaa, juttelit mukavia hetken aikaa, kunnes hiljalleen tunto palasi ja pistely loppui. Sitten sä aloitit loputtomalta tuntuvan sormetuksen. Sä kuiskit sun vietteleviä sanoja mun korvaan samalla kun pyöritit sun sormia mun klitoriksella. Mä taistelin orgasmia vastaan ja taistelin myös sua vastaan rimpuillen sun otteessa. Niinä hetkinä, kun olin ihan orgasmin huipulla, sä lopetit tai vaihtoehtoisesti mä vetäydyin refleksinomaisesti susta kauemmaksi etten laukeaisi vahingossa. Sä et suhtautunut mun pakoyrityksiin suopeasti, vaan muistutit hieman vaaralliseen sävyyn mua kaikista niistä piiskoista mitä huoneesta löytyy. Sanoit että ne tulevat meidän leikkiin mukaan, jos en ala käyttäytymään. Mua ärsytti! Purin huulta etten sähisisi sulle kiukuspäissäni jotain ikävää. Vuoroin alistuin ja pysyin täysin liikkumatta, vuoroin yritin karata sun otteesta. Sun sormet hakeutuivat välillä mun sisään ja nopeutit pikkuhiljaa tahtiasi. Hiljalleen kiima otti musta niin voimakkaan vallan, etten voinut kuin anoa sulta orgasmia. ”Anna mä tulen, ole kiltti ja anna mun tulla!” huusin sulle, mutta sä kielsit. Et antanut orgasmia ja miksi olisitkaan? Huonosti käyttäytyvä sub ei ansaitse laueta, eikä ansaitse oikeastaan yhtään mitään. Sä härnäsit mua loputtomiin, sun valta siinä hetkessä oli aivan järkyttävän iso. Olin samaan aikaan aivan todella kiimainen, hauras, mutta myös vihainen, koska mun sisällä oleva lataus ja purkauksen tarve oli valtavan iso. En voinut käsittää, miten et jo antanut mun tulla ja kiroilin sulle, kun pitkitit mun piinaa.

Mä kadotin ajantajuni sängyllä ihan täysin. En muista tarkkaan, missä vaiheessa kaikki se alkoi olla mulle liikaa. Muistan parkuneeni, etten kestä enää. Sä vastasit mulle, että laukeaminen ei ole mun käsissä ja naurahtaen totesit mut valehtelijaksi, koska olin kestänyt jo siihen saakka. Alistuneena ja hiljalleen enemmän lannistuneena en voinut kuin ottaa sun loputtoman käden liikkeen vastaan. Sitä kesti kauan, kunnes harmikseni vajosin johonkin aika syvään ahdinkoon nauttimisen sijasta. Päässäni alkoi vilistä lauseita: en koskaan ole sulle riittävä, en koskaan pysty täyttämään sun tarpeita, en ikinä tule olemaan sulle tarpeeksi hyvä sub. Lopulta tunteet ottivat musta vallan, purskahdin itkuun ja huusin, että mä en tule riittämään sulle koskaan. Sä lopetit heti, huomasit että taisin valahtaa johonkin traumapisteeseen, tai en tiedä mitä se oli, mutta jotain tosi pelokasta kuitenkin. Ai että, kun mä haluaisin jo luopua tästä riittämättömyydestä! Haluaisin heittää sen jonnekin kauas pois, mutta kaiken tämän edessä olen vaan kerta kaikkiaan niin paljaana, että sieltä se aina tulee: se sisäinen lapsi, joka janoaa hyväksyntää ja kammoaa epäonnistumista. Se on pelkoa siitä, että teen jotain väärin ja että sä suutut mulle. Se on pelkoa siitä, että jään yksin. Itkeskelin tunteiden ristiaallokossa kaikkea sitä sekavuutta, sä silitit mua ja vakuutit että se mitä me tehdään, on juuri sitä mitä sä multa haluat. Rauhoittelit mua ja kerroit että meillä ei ole mitään hätää tai kiirettä mihinkään. Mä imin jokaisen sanan, mitä sä sanoit. Pakotin itseni uskomaan niihin ja hiljalleen rauhoituin ja palasin järkiini. Mua nolotti mun dramaattisuus, mutta sä ymmärsit mua, etkä suhtautunut siihen mitenkään väheksyvästi. Varmistit vielä, että kaikki oli nyt hyvin ja sitten me jatkettiin.

Sä jatkoit sormetusta vielä hetken aikaa, kunnes asetuit hajareisin mun päälle ja työnsit sun kyrvän mun suuhun. Käskit mun imeä ja kädet sidottuina, side silmillä musta tuntui niin pohjattoman tuhmalta totella sua. Kiimaisena ajattelin, että näissä hetkissä mä olen pelkkä käyttöesine ja huora. Järjettömintä on se, että mä oikeasti haluan sitä niin helvetisti: haluan olla sun narttu, sun esine, sun astia. Haluan olla juuri se nainen, joka laittautuu nätiksi ja söpöksi sua varten vain tullakseen häväistyksi niin monin eri tavoin, että kontrolli katoaa ja jäljelle jää vain raukeus ja rauha. Sä nussit mua suuhun ja nieluun nopeaan tahtiin, ja mä en voinut sidottuna kuin ottaa sun kyrpää vastaan tottelevaisesti, haukkoen välillä happea. Se oli niin kiihottavaa ja törkeää – olla sillä tavoin täysin sun armoilla ilman mitään pakomahdollisuutta. Imin sua niin hyvin kuin siinä asennossa pystyin. Janosin sitä, että kehuisit mua ja sanoisit mulle, miten hyvin otan sun kyrpää mun jokaiseen reikään. Sä vetäydyit mun suusta, otit kondomin ja työnnyit mun pilluun sisään nopeasti ja yllättäen. Aloit nussia mua intensiiviseen tahtiin ja mä voihkin, huusin ja nautin susta mun sisällä. Se oli sopivasti kivuliasta ja häpeällistä, eli juuri sitä mitä mä toivoin ja ansaitsin. Tällaisina hetkinä mua kiihottaa niin paljon sun omistajuus muhun: se, että on täysin sun päätettävissä, otatko mut vai et tai työnnytkö mihin reikään mussa vai työnnytkö ollenkaan. Esineellistämisen taso on kaikessa absurdiudessaan tosi vapauttavaa. Ne hetket kun sä nöyryytät mua, syljet mun pilluun, haukut mua ja viet multa kaiken päätäntävallan saa mut niin pyörryksiin, että sitä on vaikeaa pukea sanoiksi. Sun kehon alla, sun edessä polvillaan, sun käsien vankina ja sun kyrpä mun sisällä mulla on kokonaisempi olo.

Samalla kun nussit mua, aloit jälleen sormettaa mun klitorista. Mä olin aivan kiimani huipussa ja sitten sä sanoit sen. ”Tule.” Ja voi helvetti taas sitä epätoivon hetkeä, kun en pystynyt... Se on aivan kristallinkirkas todiste mun sisäisistä lukoista. Se, että olin jo toista tuntia anonut sulta orgasmia ja luvan hetkellä se ei onnistutkaan, sai mut lähes raivon partaalle. Mä ja mun tyhmät aivot! Sä totesit vaan jälleen kerran hyväntuulisesti, että kyllä mä vielä tulen meidän session aikana ja useaan otteeseen. Ja kyllä mä sen tiesin, koska olit jo aiemmin vihjannut mulle ottavasi klitoriskiihdyttimen taas käyttöön. Sä sidoit mun jalat uudelleen ylös, mutta tällä kertaa helpompaan ja kevyempään asentoon, jotta mulla olisi mukavampaa. ”Sun ainoa tehtävä on nyt pitää jalat auki.” sä sanoit mulle ja napsautit laitteen päälle. Aloit liikuttamaan sitä mun klitoriksella tehden pientä ympyrää, jota laajensit pikkuhiljaa. Välillä pidit lelua pitkään paikoillaan niin että siitä leviävä nautinto sai mun selän kaartumaan ja kehon jokaisen osan sähköistymään. Ja mä huusin, voihkin, paruin, itkin, nauroin… kauttaaltaan olin myös yllättäen vähän pelokas. Mua pelotti mun omat tunteet, irti päästäminen ja se, että multa lähtee järki sun käsittelyssä. Rimpuilin kauemmaksi, vaikka samalla halusin olla niin tiukasti paikoillani, kuin ikinä olisi mahdollista. Sä annoit mulle rauhallisen napakoita käskyjä. ”Peppu alas. Jalat auki. Älä liiku.” Ja mä vannon herra, vannon, että yritin aivan kamalan paljon! Mutta jotenkin kaikki oli vaan niin liikaa ja kontrolli mun päässä ei antanut meille tarpeeksi tilaa. Käytin lopulta turvasanaa, mutta sillä samalla sekunnilla sä myös lopetit. Mä lähinnä kiroilin, kun sä päästit mut irti ja otit mut sun kainaloon. Mua huoletti se, että sua kyllästyttää ja että odottaisit multa jotenkin parempaa suoritusta. Nyt tätä kirjoittaessani ärsyttää se, kuinka mun aivot havaitsevat katastrofeja kaikkialla. Ärsyttää se että ilon sijasta olen usein tosi huolissani.

”Ei tämä vielä ole ohi.” sä sanoit mulle ilkikuriseen sävyyn ja mä en voinut kuin pyöritellä päätäni. Halusit kokeilla kiihdyttimen kanssa vielä kerran ja päätit sitoa mut tuoliin, jotta saisin kokemuksen siitä miten en voi liikkua ollenkaan sun käsittelyn alla. Join välissä vettä, sain käydä vessassa ja vedin henkeä sen verran, että pystyisin yrittämään uudestaan. Tuolissa sidottuna oli huomattavasti helpompaa kuin sängyllä. Oli tosi tuhmaa olla jalat ihan levällään sun edessä, köydet kehon ympäri kiertäen. Laitoit myös mun kaulan ympärille paksumpaa narua, etten saisi päätä liikutettua. Sä asetuit mun haarojen väliin. ”Sano nyt joka kerta kun laukeat.” sä sanoit. Ei mennyt kovin kauaa kun aloin kirota päässäni sitä, miten olin vaatinut sulta lupaa laukeamiseen koko päivän. Se pakotettujen orgasmien myrsky vyöryi mun yli niin tehokkaasti ja intensiivisesti, että tuntui kuin hajoaisin palasiksi nautinnosta ja kauhusta siihen paikkaan. Tuolissa en pystynyt liikkumaan lähes yhtään, mun kehon jokainen lihas jännittyi huippuunsa kun pyöritit lelua mun klitoriksella juuri niistä kohdista, mistä laukesin sekunneissa. Kun meinasin mennä paniikkiin, sä rauhoittelit mua ja muistutit hengittämisestä ennen kuin jatkoit. En pystynyt sanoittamaan orgasmien tuloa lopulta ollenkaan. Huusin paikoin suoraa huutoa. Kiihottuneena ja alistuneena olin myös vihainen ja haukuin sua hirviöksi useaan otteeseen. Orgasmit vaelsivat pitkin mun kehoa, mun koko ruumis tärisi, hiki valui pitkin kasvoja ja köydet puristuivat tiukemmin mun ympärille rimpuillessani niitä vasten.

Lopulta sanoit keventäväsi vähän, sanoit että otetaan seuraavat orgasmit vastaan yhdessä. Ja sen tiimoilta tapahtui jotain… Mä vedin pariin kertaan henkeä, tukeuduin ajatukseen susta mun turvana ja jotenkin onnistuin rentouttamaan itseäni vähän. Sä pyysit mua sanomaan taas kun laukean. Ja mä kuuntelin sua, kuuntelin itseäni, pidin pintani etten antaisi pelon vyöryä mun päälle. Ja kun se orgasmi tuli, hitaasti ja aaltoillen… Se oli ihanaa. Sä otit lelun heti laukeamisen hetkellä hetkeksi kauemmaksi, annoit mun makustella kehossani aaltoilevaa nautintoa, annoit mun ottaa sen vastaan ilman, että seuraava tulisi heti sotkemaan mun ajatukset. Se oli puhdasta iloa, valoisampaa ja kevyempää. Sä kehuit mua, ilahduit ja varmaan yllätyitkin yhtä lailla. Se oli ensimmäinen kerta, kun en paniikinomaisesti pyrkinyt estämään itseäni, vaan tein kaikkeni, että antautuisin sun suomalle nautinnolle. ”Uudestaan.” sä sanoit ja me tehtiin se vielä kerran, toisen, kolmannen… Jokainen näistä orgasmeista oli erilainen ja vaikka se oli yhä rankkaa, oli se jotenkin myös hauskempaa. Se tapahtui sulle antautumisen kautta. Sidottuna ja sun vallan alla musta löytyi lopulta jokin sellainen vapauden taso mitä en ihan vielä ymmärrä, mutta luulen että se on jotain mitä kohti mun on syytä jatkossa sun kanssa pyrkiä.

Mä huohotin ja läähätin tukka sekaisin ja meikit poskilla kun sä laitoit lelun pois. Päästit mut tuolista irti ja horjuen mä nousin seisomaan. Ihmeteltiin vähän aikaa köysien jättämiä jälkiä mun ihossa: niistä näki ja näkee yhäkin mun jatkuvan vastaan kamppailun määrän. Oltiin molemmat sen jälkeen raukeita ja tyytyväisiä. Me maattiin jälleen sängyssä, sä silittelit mua ja mä olin jossain niin utuisessa tilassa, etten saanut puhuttua mitään. Mä olin aivan loppu ja musta tuntui siltä, etten pystyisi enää mihinkään. Joskus viikkoja sitten sä kerroit mulle ääniviestillä, että juuri tällaisina hetkinä sä haluat kuitenkin vielä jatkaa. Sellaisina hetkinä, kun mä olen ihan lopussa, kyynelsilmäinen ja jaksamaton, sä haluat ottaa mut vielä kerran omistavasti. Se kiihottaa mua, koska se konkretisoi vielä enemmän sitä että valta on sun. Sä päätät sen milloin me lopetetaan ja millaiseen tilanteeseen me lopetetaan. Se tuntuu musta upealta, koska se alleviivaa sun omistajuutta muhun ja asettaa mut subina asemaan, missä mun pitääkin olla. Annoit mulle avokämmenellä monta lyöntiä pakaroille, mä huusin kivusta, mutta mulla ei ollut enää yhtään voimia kamppailla vastaan. Sun iskut kihelmöivät leviten koko mun kehoon, mä hautasin kasvot tyynyyn ja mietin, että ansaitsin sen mun päivän kiukuttelun jäljiltä. Sitten sä aloit vielä sormettaa mua takaapäin intensiivisesti, painaen mut selästä patjaa vasten. Katsoin vieressä olevasta peilistä itseäni sun käsittelyssä, sun sormia, jotka työntyivät rajusti mun sisään ja sun napakkaa katsetta mun kehossa. Se oli ihan järjettömän kuumaa ja jotenkin lopullista. Sun sormet, mun alistuva keho… Tuntui ihanalta olla vaan sun. Sun oma, sun orja.

Me siirryttiin sohvalle ja mä olin väsymyksestäni huolimatta tosi mielissäni kun sain imeä ja runkata sua. Olin ollut huolissani siitä, annatko mun koskea sua kaiken mun kitinän jälkeen. Sä annoit ja polvistuessani sun eteen mä päätin olla mahdollisimman huolellinen ja hyvä kiitokseksi. Rakastan sitä kun voin tutkia sua rauhassa ja tutustua sun ihanaan kyrpään sentti sentiltä maistellen ja tunnustellen. Välillä tartuit mua hiuksista ja nussit mua nieluun, mutta lopulta annoit kuitenkin mun tehdä työn itse. Meni aika kauan ennen kuin sä tulit ja mä mietin, olenko jotenkin kaikessa väsymyksessäni huolimaton, enkä siksi saa sua tulemaan. Mutta kuuntelin sun kiihtyvää hengitystä ja annoin sulle ja meille aikaa. Lopulta nopeutin tahtia. Runkkasin sua napakammin mun kädellä ja huomasin että sä pidät siitä. Sun laukeamisen hetkellä mä otin sut mun suuhun ja nielin sun spermat. Sä et ole vaatinut sitä multa koskaan, mutta musta se tuntuu tärkeältä ja haluan tehdä sen niin usein kuin mahdollista. Sä olit muhun tyytyväinen ja mä tunsin iloa siitä, että annoit mun leikkiä sulla jälleen kerran rauhassa ja ajan kanssa. Tiedän, että se ei ole yksinkertainen asia sulle ja siksi se tuntuu joka kerta tunnustukselta ja lahjalta.

Droppi oli tosi nopea kun palasin kotiin ja mun oli vaikeaa suhtautua meidän sessioon suopeasti. Eroaminen susta teki kipeää kun tiedossa oli että tapaisimme vasta viikkojen jälkeen uudestaan. Mua vaivasi ja vaivaa myös mun loputon kontrollin tarve, mikä estää toistaiseksi mua heittäytymästä aivan täysin sun vietäväksi. Näen kaikessa paljon uhkia mahdollisuuksien sijasta ja muutos on tuskastuttavan hidasta. Kuitenkin hiljalleen mun olo on helpottunut ja kaikki tapahtunut alkaa saada kauniita sävyjä. Huomaan, että alistumiseen liittyvän mielihyvän määrä nousee mun pelkojen yläpuolelle. Sun miellyttämiseen fokusoiminen ja sulle alistuminen sekä antautuminen rauhoittaa ja rentouttaa. Hetken verran on ihanaa unohtaa ihan kaikki muu, yhdessä sun kanssa.

Kiitos kolmannesta sessiosta!

Rakkaudella,

subtyttösi

Katso kaikki kirjoittajan Rakkaudella subtyttösi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 25

Subscribe
Notify of

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu