Salainen Ainesosa 3

09/03/2023 | Kirjoittaja: 3ll4 |
4 min
Kertoja: Nainen | Nuori NainenVanhempi MiesAlistus
4.3
(63)
Olin samaan aikaan kauhusta jäykkä mut silti kiihotti ja halusin Markon kullin mun sisään.

Linkki aikaisempaan osaan.

Suihkussa ku pesin Markon spermaa pois vartaloltani niin tuntu jotenki tosi riettaalt. Mä en saanu mitää ite ja jotenki Äitin miesystävän sperma mun vartalolla kiihotti entisestään. Ois pitäny tajuta ottaa Japelle kuva, niin ois saanu kadehtia sit Markoa. Itepä oli käskeny mun helpottaa sen paineita. Suljin suihkun, otin pyyhkeen naulasta ja kuivasin itseni. Kylppäristä hipsin vielä olohuoneeseen ja halasin Markoa sohvan selkänojan yli takaa päin.

- Toivottavasti helpotti. Jos haluut ni saat tulla mun päälle kyl uudestaanki. Kuiskasin Markon korvaan ja annoin pusun ohimolle. Poistuessani sain tiukan läpsäisyn pepulleni.

- Sä tarviit oikeesti piiskaa. Marko naurahti.

Suljin itseni omaan huoneeseen ja kaaduin sängylle alasti. Panetti aina vaan ja jotenki tajusin että mua alko oikeesti myös kiinnostaa ajatus siitä et Marko piiskais mua. Se oli aiva sairasta mut silti jotenki niin jännä ajatus että aivan pimpissä kihelmöi. Snäppäsin Japelle nuden. Ja kirjotin kuvaan.

"No ni. Jouduin sit pestä Markon spermat päältäni. Se on sun vika senki pervo!"

Jatkoin vielä chättiä. "Se varmaan haluaa oikeesti piiskata mua. Te miehet ootte kyllä kaikki just tollasii"

"Ella vittu. Nyt munki kulli seisoo taas aivan kovana ku sä härnäät, oikeesti muka sun faijapuoli laukes sun päälle. En tiedä uskoisko. Oisit ottanu ees kuvan". Jape vastas.

"No olis pitäny tajuta" vastasin Japelle takas.

"Ja sua kyllä niin pitäs piiskata. Ja mä voisin vaikka maksaa et mä saisin roiskia mun mällit tuolle sun ihanalle pikku rungolle"

Sain lisää riettaita mielikuvia Japen laukeamassa mun päälle.

"Ai maksaa? Paljo sä maksaisit siitä"

"Paljo sulle pitäs maksaa"

"No siis mä en kyl oo mikää huora"

"Kyllä sä Ella oot. Mä laitan sulle mp:llä satasen jos meet sanoo sille sun isäpuolelle et sä tarviit piiskaa" Markon snäppi oli varustettu monella itkunauru hymiöllä.

"Ai huntti? Oikeesti"

Mp kilahti ja huomasin saaneeni satasen Japelta. Ei vittu nyt. Jaa no takas olkkariin sit vaan. Mietin itekseni. Kello näytti 19:25. Mutsi oli iltavuoros ja tulis varmaan vasta kymmenen jälkeen. Vedin yöpaidan päälle. Se oli ehkä jo mun ikäselle vähä turhanki lapsellinen polviin asti pitkä vaaleensininen frozen aiheinen.

Vedin syvään henkeä ja kävelin olkkariin. Marko istu aina vaan sohvalla ja joi olutta. Oli varmaan ehtinyt ottaa jo useammankin. Istuin aluksi Markon viereen. En ees sanonu mitään vaan nostin yöpaidan helman ylös ja asetin kyselemättä itseni vatsalleni Markon syliin peppu paljaana. Marko tais mennä kans aivan sanattomaksi koska kuulin vaan erikoisen murahduksen ja tunsin kuinka iso aikuisen miehen karhea käsi asettui mun pakaran päälle ja puristi sitä jopa melko rajusti. Käsi hieroi hetken mun peppua ja kulkeutui ensin alemmas takareidelle ja lähti nousemaan reiden sisäpintaa hiljaa ylös jalkoväliä kohti. Tällanen alistuminen Markolle oli jotenki muutenki tosi tuhmaa ja kiihottavaa. Jännitti tosi paljo mutta samalla kun tajusin mihin Markon käsi oli matkalla tunsin kuinka mun pimppi kastui aivan yhtenä aaltona. Markon käsi painautui mun märkää pillua vasten ja jäi hieromaan sitä käsisyrjällään. Se sai mut voihkaisemaan.

- Saatanan kiimanen pikku lutka. Sähän oot aivan läpi märkä. Marko murahti matalalla jotenki tosi pervolla äänellä.

Yllättäen kämmen läsähti aika lujaakin vasten mun paljasta peppua ja sai mut parahtamaan.

- Ootko sä edes yhtään pahoillas? Pyydä anteeksi että oot tollanen kiimanen pikkuhuora. Marko murahti.

Mua alko vähän oikeestaan pelottaa. Oliko tää sittekki aivan paska idea. Käsi läsähti uudelleen pakaraa vasten ja sai mut taas parkasemaan kivusta. Parempi varmaan totella.

- Anteeksi et oon kiimanen pikkuhuora. Parahdin Markolle hätääntyneenä. Se tuntu jotenki tosi tosi nöyryyttävältä.

Kaikesta huolimatta käsi läsähti vielä napakammin tällä kertaa toiseen pakaraan.

-Aiiiiiih. Anteeksi! Anteeksi. Uikutin Markolle melkeen itku silmässä.

- Sano että sä haluat kullia! Anele että mä nussin sun pientä pillua jos et halua lisää piiska. Marko murisi kiimasen kuulosena.

- Käsi ehti taas läjähtää pariinkin otteeseen peppua vasten ja ehdin pillahtaa jo itkuun ennenkuin sain lauseen suustani ulos vapisevalla äänellä.

- Oo kiltti. Ei enää. Oo kiltti ja nussi mun pientä pillua. Nyyhkytin aivan totaalisen nöyryytettynä. Mä en jotenki uskonu et Marko kuitenkaan oikeesti panis mua ja nyt se alko tosissaan oikeasti pelottaa.

Marko riuhtaisi mut aika rajusti päältään ja painoi sohvalle vatsalleni makaamaan. Vaikka mä olin lähinnä kauhuissani niin pillu oli silti aina vaan aivan läpi märkä ja tunsin Markon kullin mun häpyhuulilla kun mies painoi itsensä mun selkää vasten ja huohotti mun korvaan.

- Samas pitää saatanan pikkunarttu. Nyt saat sitä kyrpää oikeen kunnolla.

Marko tukisti mua ja käänsi mun päätä ja alko nuolemaan mun suuta. Markon Kieli pyöri mun suussa jotenki tosi kiimaisena ja melkeen oikeastaan nuoli mun naamaa ja suuta. Samaan aikaan tunsin kuinka kova kullin kärki alkoi pyrkimään sisään mun pimppiin. Tunne oli tosi outo. Olin samaan aikaan aivan kauhusta jäykkä ja nöyryytetty mut silti kiihotti ja halusin Markon kullin mun sisään. Se oli hetki ku aloin epäillä et mulla oli oikeesti pääs jotai vikaa. Joku vaisto sai mut varovasti levittämään jalkoja vähän auki ja nostamaan mun peppua paremmin esille. Ja tunsin kuinka Markon kulli luiskahti sisään mun pilluun. Markoa ei selkeästi kiinnostanut mun kokemattomuus, koska ku mies sai kullinsa mahdutettua mun sisään. Se alkoi välittömästi rytmikkään aika rajun nussimisen.

Mä ulisin ja nyyhkytin puoliksi järkytyksestä, osittain kivusta mutta toisaalta myös kiimasta. Kulli tuntu isolta mutta silti se hieroi jotain just oikeaa kohtaa ja aiheutti aivan ihanaa kihelmöintiä.

Tunsin olevani aivan ku jossain transsissa ja tajusin vinkaisevani.

- Marko aaah. Nussi mun kiimasta pikku pillua.

Marko oli kerännyt mun kädet selän taa ja puristi mun ranteita yhteen toisella kädellä niin että teki kipeää. Toinen käsi oli puristunut niskan ympäri ja painoi päätä sohvan kangasta vasten. Tunsin paljon itseäni isomman karvaisen miehen hikoavan mua vasten ja kiihdyttävän tahtiaan entisestään. Marko murahteli ku joku eläin ja jatkoi junttaamistaan.

Sillä hetkellä mä tajusin jotain muutakin. Eihän meillä ollu ees kumia. Koitin ulista oman voihkintani ja nyyhkytykseni seasta Markolle.

- Älä tuu mun sisään. Pliis älä tuu sisään.

Joko mä olin liian myöhässä tai sit Marko ei vaan välittänyt koska
mä tunsin mun pillussa kuinka Markon kalu alkoi nytkähdellä ja jotenkin koveni entisestään just hetkeä ennenku Marko karjaisi ja tunsin kuinka sperma alkoi pumppaantua mun sisään. Marko nousi mun päältä ja pakotti mut hiuksista vetämällä Sohvalle istumaan. Miehen puoli veltto pillumehuinen ja spermainen kalu heilui mun naaman edessä.

- Nuole se puhtaaksi pikkuhuora. Marko komensi.

Olin vähällä oksentaa mutta en uskaltanut uhmata hiuksiani tukistavaa Markoa joka nautti pervo ilme kasvoillaan kun imin kullin puhtaaksi ja nielin kaiken mitä sen pinnasta sain suuhuni kerättyä.

- No niin painu vittuun siitä. Marko sanoi tylysti ja istui takaisin paikalleen ottaen hörpyn kesken jääneestä kaljastaan. Mä taas luikin nolona takasi huoneeseeni. Musta tuntu että mua oli todellakin nöyryytetty oikeen kunnolla mutta silti jotenkin vaan nautin tunteesta. Markon sperma mun sisällä vähä ahdisti. Mutta samalla sekin oli enimmäkseen vaan kiihottavaa.

Ihan hetkeä myöhemmin makasin sängylläni peppu pystyssä ja otin kuvan piiskauksesta punoittavista pakaroista ja spermaa valuvasta pillustani. Kuva oli jotenkin tosi raju ja pervo mut silti mua itteäkin jotenki kiihotti se. Lähetin sen Japelle.

"Sain mitä tilasin" lisäsin vielä violetin piruhymiön ja lähetin viestin Japelle.

"Siis laukesko se sun sisään" Jape varmisti.

"No jep. Ja ei mulla ees oo mitää ehkäsyy. Menetin siinä sit isäpuolelleni neitsyyteni" vastasin Japelle.

"Sä oot Ella aivan uskomaton Mimmi. Meidän pitää nähdä"

Myhähdin itsekseni ja snäppäsin takas.

"Paljo maksat? =)"

Katso kaikki kirjoittajan 3ll4 novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 63

Subscribe
Notify of

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu