Salainen Ainesosa 2

19/02/2023 | Kirjoittaja: 3ll4 |
4 min
Kertoja: Nainen | Nuori NainenItsetyydytysEi Seksiä
4
(54)
Iskin Markolle silmää ja jatkoin pimpsani hieromista nostaen samalla topin mun pienten tissien yläpuolelle.

Jatkoa ensimmäiseen osaan.

Myöhemmin illalla mä menin suihkuun. Riisuin vaatteet pyykkikoriin, siiryin suihkutilaan ja avasin hanan. Ohjattua ensin kylmän veden sivuun asettelin itseni lämpimän suihkun alle. Vaikka sain tosi upeen Orkun Japen kans ihan hetki sitten, tuntu et taas ois huvittanu sormettaa. Nojasin seinään ja valuin hiljaa lattialle seinää vasten istumaan. Avasin jalkoja ja sormet eksyi kuin itsestään pimpille ja alotti hitaan pyörivän liikkeen. Nauratti vieläki et Marko oli maistellu mun pillumehuja makkarastaan. Hitto jos se oliski huomannu et se maistuu pildelle. Se ois arvannu heti mitä oli tapahtunu. Mäki olin ihme vajaa ku vaan tälläsin sen takas jääkaappiin. Välillä must tuntu et Marko kyyläs mua aivan liian pitkää. Varsinki jos pyörin vaikka vähä vähemmis vaatteis jossain olkkaris. Toisaalta vähä sus. Mut siis jotenki taas sexyä jos se kuolaa mua. Haluiskohan se maistaa mun pimppimehuja aivan sen omasta lähteestä, kun oli kerran niin hyvää. Samalla ku sormetin itteeni niin kuvittelin Markon mun kans sinne suihkuun nuoleen mun klittaa. Oikeesti siis tosi pervoo. Mä haaveilin mun äitin miehestä nuolemas mun pillua. Haaveilun keskeytti voimakas koputus kylppärin oveen.

- Tajuaako nuori neiti kuinka vitusti lämmin vesi maksaa. Nyt alkaa riittää jo.

Ärsytti. Olisin saanu aivan just orkun mut nyt jouduin pomppaan pikana ylös ja sulkemaan suihkun. Kiedoin itseni pyyhkeeseen ja sipsutin ulos kylpyhuoneesta. Marko oli asettanu itsensä takas olkkariin sohvalle. Istuin Markoa vastapäätä kuivaamaan hiuksia toisella mukaani nappaamalla pyyhkeellä jonka vedin hiuksiini.

- sori ku kesti. Olin jotenki niin ajatuksissani. Uikutin Markolle.

- Hei ei se nyt niin kamalaa ole. Mut ihmettelin vaan et mitä sä oikeen hääräät siellä ku kesti niin pirun kauan. Marko sanoi.

Eka ajatus mikä tuli mieleen oli et se varmaan jotenki arvas että sormetan itteeni siellä. Aloin varmaan vähä punottaa. Enkä osannu vastata oikeen mitään. Istuskelin aikani kuivattelemassa sohvalla. Markolla oli joku paska toimintaleffa pyörimäs, mut jotenki näytti taas et Markoaki kiinnosti mun hommat paljo enemmän ku se elokuva. Huomasin nimittäin sivusilmällä et se vilkuili mua jatkuvasti. Mun epäily varmistu ku huomasin aivan selkeesti et se kourasi itteensä jalkovälistä. Oikeesti vitun pervo. Kuolaa naisystävänsä alaikästä tytärtä ja kaivaa muina miehinä muniansa samal.

Mä en yhtää tajuu mikä muhun meni, mut kastuin yhtäkkiä aivan märäksi. Olin jotenki tosi kiimanen ja halusin kiusata Markoa vähän. Pyyhe oli taitettu sisäänsä mun rintojen yläpuolelle, avasin taitosta tahallaan liian löysälle. Ja kun nousin sohvalta ylös niin pyyhe "vahingossa" valahti mun päältä.

- Huuups.! Pääsi muka yllättynyneenä mun suusta ku kyykistyin keräilemään tippunutta pyyhettä samalla yrittäen peittää kriittisiä paikkoja toisella kädelläni. Ehdin nähdä Markon naamalla selkeesti pervon virneen ku puikkelehdin huoneeseeni kiskoen pyyhettä takas ympärille.

Huoneessani etin tarkotuksella kaapista hiton ohuen turkoosin aika tiukan topin. Tiesin et siitä erottu nännit aivan selkeesti läpi jos ei ollu mitää alla. Opin senki hankalan kautta ku koulus kaverit ja pari poikaaki kuittaili siitä aika pahasti joskus. Jalkaan mustat pikkarit ja takas Markon eteen pyörimään. Se pervo ei sais silmiä irti musta. Hiivin melko hiljaa olohuoneeseen ja lähestyin Markoa selän takaa. Huomasin että se hytkyi sohvalla hiljalleen. Pääsin varmaan parin metrin päähän ku huomasin et se oikeesti kattoo siis mun tiktokkii käsi housuissa ja hieroo munaansa. Mietin hetken että olisko pitäny saada virkayskä ja kysästä sit että "tapaatko useinki runkkailla muijas tyttären tiktokeille. Mutta ei riittäny pokka. Pakitin hiljaa takasi eteiskäytävään ja siitä omaan huoneeseeni. O my fuckin god. Se siis oikeesti runkkaa mulle. Samaan aikaan tuli ihme yhdistelmä inhon kylmiäväreitä mut pimpis tuntu kiimanen jyskytys. Otin puhelimen ja snäppäsin japelle.

"Ei hitto. Et ikää arvaa mitä äsken tapahtu?"

Japella kesti hetken vastata. Mutta kyseli vihdoin kuitenki että mikä meno. Selitin tapahtumaketjun juurta jaksaen ja kohta kilahti vastaus.

"Ei hitto Ella! Et sä nyt voi kiusata miehii tollai. Sä oot niin kuuma että maailman jokanen mies haluaa nussia sua iästä huolimatta. Nyt sun isäpuolen kyrpä seisoo aivan kipeänä ja kovana ja se joutuu helpottaa paineitaan ja se on sun vika. Sun pitäs niin saada piiskaa oikee huolella"

"Nyt meet pyytään siltä anteeksi ja sanot että sä voit auttaa purkaan sen paineet" Jape laitto vielä perään ja heitti silmäniskuhymiön.

En ollu ollenkaa varma et onko Jape tosissaan. Mut ärsytti se Japen vaimo jotenki aina vaan ja aattelin et saan sen ehkä vähä jopa mustikseksi.

"No ehkä mä sit meen" laitoin violetin piruhymiön viestiin. Aattelin puoliksi ääneen että oon menettäny järkeni mut lähdin huoneesta. Tällä kertaa avasin oven niin rivakasti et siitä kuulu selvä ääni. Ku tulin olkkariin niin Marko muka korjas just asentoa ja siitä huomas het et sillä jäi homma kesken. Istuin Markon viereen sohvalle.

Keräsin itseni kasaan ja pamautin asiani pihalle.

- Marko mä näin et sä runkkasit ja katoit mun tiktokkii. Marko katsoi mua jotenkin hassusti pää kallellaan hetken ja vastas sitte.

- No Ella, mä tiedän et sä oot työntäny mun makkaraa sun pimppiin. En oikeen tiedä kuinka täs olis pitäny reakoida. Mut kelasin nopeesti että asian kieltämisestä ei varmaan ainakaa olisi hyötyä. Eka me tuijotettiin Markon kans vaan toisiamme hiton totisena mut  revettiin yhtäkkiä molemmat sit vaan nauramaan. Kikatettiin molemmat hetki aivan hysteerisenä. Mut ku sain itteni vakavoitua niin osotin vaivihkaa Markon boksereissa olevaa ujoa kohoumaa jossa lepäävä muna teki pienen kummun kankaaseen.

- Mä aattelin et ei oo yhtää reiluu et kiusaan sua tollei. Niin jos sä haluut niin mä voin auttaa sua ton kans. hymyilin Markolle ujosti.

- En mä Ella voi kuinkaan. Mä joutuisin linnaan jos joku sais tietää.

- Tuskin joutuisit ku mutsi tappais meidät kummatki ennen sitä. Mut oikeesti, kukaan ei saa tietää. varmistin Markolle. Lisävarmistukseksi nojasin taakse päin, levitin jalat auki, siirsin pikkarin sauman sivuun pimpini edestä ja aloin hiljaa hieroa toisella kädellä klittaani aivan Markon nenän edestä.

- Tai voithan sä aina vaan pelkästään kattoo. Eihän se sun vika oo jos tuun vaan kyselemättä tähän sormettaan itteeni.

Iskin markolle silmää ja jatkoin pimpsani hieromista nostaen samalla topin mun pienten tissien yläpuolelle. Huomasin kuinka Markon muna alkoi kohota boksereiden kangasta vasten. Kohta mies päästikin sen jo vapauteen kauluksen kautta ja alkoi runkkaamaan aivan mun silmien alla. Markon muna oli yllättävän sopiva. Selkeesti pienempi ku Japella. Japen Muna oli ehkä vähä jotenki pelottava mut Markon kulli näytti siltä et se olis varmaan tuntunu just hyvältä mun sisällä.

- Piiskaa sulle pitäs antaa, hävytön pikkulunttu" Marko murahti. 

- Onkohan mus jotain vikaa ku tuntuu et kuulen tota nykyään aika usein. Naurahdin Markolle ujosti.

- Ehkä se vaan on totta Marko totesi naurahtaen.

Säikähdin ehkä vähän kun Marko nousi samalla polvilleen sohvalle ja tuli lähemmäs. Aloin jo mielessäni panikoimaan et meinaakohan se nyt panna mua oikeesti. Vai antaa jopa piiskaa. Mies veteli esinahkaansa edes taas aivan mun vartalon yläpuolella ja yllättäen karjaisi kovaan ääneen. Sperma roisku munan päästä pitkin mun hoikkaa vatsaa ja pieniä rintoja. Sitä tuli vaikka kuinka paljon. Makasin hämmästyneenä sohvalla melkein Markon alla ja läträsin sormenpäällä vartalolleni levinnyttä paksua valkoista spermalastia samalla, kun Marko pyyhki viimeiset tipat kullistaan mun sisäreisiin ja istui sitten takasi paikoilleen ja murahti. "Nyt meet Ella äkkiä pesulle ennenku äitis tulee. Ja tästä ei sit ikinä sanaakaan kellekkään. Säikähdin vähä Markon äkäisyyttä ja luikin takasi suihkuun pika vauhtia.

Pian kuuma vesi valui taas mun päälle. Voi vittu. Tapahtuko toi oikeesti äsken?

Katso kaikki kirjoittajan 3ll4 novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4 / 5. Arvostelijoita 54

Subscribe
Notify of

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu