Kaverin Äidin Kiristys

04/12/2019 | Kirjoittaja: xxxMonica |
10 min
Kertoja: Mies | Nuori PoikaMILFAlistus
4.3
(88)
"En minä voi Pyry. Mulla on aviomies ja minä olen naimisissa!"

Heräsin aikaisin aamulla ennen seitsemää. Haukottelin ja käänsin kylkeä. Oli tiistai ja viikonloppuun olisi vielä pitkä aika. Nousin ylös unenpöpperöisenä, eikä oloani yhtään parantanut se, että mulla oli koulua. 

Katselin itseäni peilistä hampaita harjatessa. En ollut mielestäni erityisen hyvännäköinen, mutta olin saanut kuulla jo pitkään tytöiltä siitä, kuinka komea olin. Katselin peiliin ja takaisin muhun katseli vaaleahiuksinen kaveri, joka oli todella pitkä ja lihaksikas. Jännitin lihaksiani ja sain ne näyttämään entistä houkuttelevammilta. Tajusin, että mun pitäisi lähteä pian tai myöhästyisin koulusta. Kiirehdin alakertaan syömään aamiaista. Vanhempani olivat jo näköjään lähteneet töihin. Mulla oli 5 minuuttia aikaa syödä ja sitten mun pitäisi jo lähteä. Olin sopinut, että nappaisin mun kaverin Villen mun kyytiin. Me asuttiin samalla omakotitaloalueella, joten meiltä kesti Villelle vain pari minuuttia. 

10 minuuttia myöhemmin parkkeerasin autoni Villen pihaan. Koputin oveen pari kertaa. Me oltiin oltu Villen kanssa kavereita päiväkodista asti ja nyt me käytiin samaa lukiota. Meidän vanhempamme myös tunsivat toisensa. Mulla oli Villen luona aina tosi kotoisa olo. 

Oven avasi Villen äiti Moona. Hän kertoi, että Ville söi vielä aamiaista, joten liityin hänen seuraansa keittiöön. Moona oli tehnyt aamupalaa koko perheelle. Keittiössä Villen seurana istui hänen isänsä, Tuomo. Villen vanhempien lisäksi hänen perheeseensä kuului hänen siskonsa Viivi, mutta Viivi oli muuttanut pois kotoa, koska hän opiskeli nykyään toisella paikkakunnalla. 

Ville tuskin vilkaisi muhun, sanoi vain moi, sillä se söi niin keskittyneesti muroja. Ville oli mua paljon lyhyempi, mutta sekin oli tosi lihaksikas. Mä olin ehkä 20 senttiä Villeä pidempi, joka oli noin 170 senttinen. Sillä oli tummat hiukset ja kapeat kasvot. Me hengailtiin tosi paljon yhdessä. Yleensä me opiskeltiin, oltiin muiden kavereiden kanssa, käytiin bileissä tai katottiin urheilua. Joskus me saatettiin myös käydä tuplatreffeillä, jos oltiin onnistuttu molemmat saamaan hyvät deitit. Ville oli ihan hyvännäköinen, mutta se ei ihan pärjännyt mulle. Silti sillä meni naisten kanssa hyvin, mutta yleensä mun deitit oli paremman näköisiä.  

Me oltiin muuten aika samanlaisia paitsi, että Ville sai tosi huonoja arvosanoja. Mä vedin yleensä ysin pintaan, mutta Ville pääsi just ja just läpi. Jouduinkin auttaa sitä usein koulussa. 

Tuomo, Villen isä istui keittiössä ja luki sanomalehteä. Se oli sanonut mulle jo moi ja nyt se luki tarkkaavaisesti päivän talousuutisia, koska se oli töissä pankissa. Villen tapaan Tuomo oli myös lyhyt, mutta sillä oli vaaleat hiukset, toisin kuin Villellä. 

Villen äiti Moona oli liittyi myös meidän seuraan keittiöön. Se nojasi pöytää vasten ja hörppi kahvia. Moona oli kaikkia lyhyempi. Vähän alle 160 senttinen Moona oli mua muutaman pään lyhyempi. Moona oli puoliksi suomalainen ja puoliksi Puerto Ricosta. Se oli tempperamenttinen ja kuuma latino. Vaikka sillä oli nyt yllään vain aamutakki se näytti silti tosi kuumalta. Se oli varmaan tullut just suihkusta, koska se tuoksui tosi hyvälle. Moonalla oli pitkät ja tummat hiukset sekä suuret rinnat. Se oli samanikäinen kuin mun äiti eli 39-vuotias. Kuitenkin se näytti paljon nuoremmalta. Sen tiukka perse sai Moonaan näyttämään seksikkäältä kaksikymppiseltä. Sen pakaroilla oli kokoa latinoiden tapaan, mutta ne olivat kiinteät kuin mitkä. Mun oli pakko myöntää, että Moona näytti ihan stereotyyppiseltä MILF:iltä. 

Joskus muutama vuosi taaksepäin, kun mä ja Ville oltiin alettu kiinnostumaan tytöistä enemmän, mä kaivoin Moonan rintsikat esiin. Sillä oli C-kupin rinnat, vaikka se oli todella hoikka. Sitten löysin sen käytetyt stringit ja nuuhkin niitä. Ne tuoksuivat vielä ihan pillulta! Mun oli pakko maistaa niitä. Vähän aika sen jälkeen aloin unohtamaan mun ihastuksen Moonan, koska mulla alkoi menemään paremmin mun omaikäisten tyttöjen kanssa. Mutta silti, oli kiva nähdä sitä vähäpukeisena Villen luona. 

Moona oli opettajana meidän lukiossa. En ollut ainoa, jonka mielestä se oli sairaan kuuman näköinen. Villeä ärsytti, kun se sai kuulla niin useasti siitä, kuinka kuuma sen äiti oli. Poikien espanjan kuluivatkin usein Moonaan perseen tuijottamisessa. 

Moona ja Tuomo keskustelivat jostakin keittiössä. Tuomo luki lehteä niin keskittyneesti, että Moona päätti ottaa sen pois häneltä. Hän hymyili Tuomolle ja antoi sitten tälle pusun. Tuomo naurahti ja antoi pusun takaisin. Oli selvää, että Villen vanhemmilla meni hyvin, vaikka he olivat jo olleet pitkään naimisissa. 

“Onko teillä mitään kiinnostavaa tänään koulussa?” Tuomo kysyi. 

“Ei oikeastaan. Samoja tylsiä ja vanhoja aineita ja samoja tylsiä ja vanhoja opettajia.” Vastasin ja hymyilin Moonalle ilkikurisesti. 

“Ai mitä?” Moona sanoi topakasti.

“En tietenkään tarkoittanut mun ihanaa Espanjan opettajaa.” Sanoin takaisin ja hymyilin. 

“Hyvin pelastettu.” Tuomo hyräili.

Viivyimme vielä hetken keittiössä ennen kuin lähdimme koulua kohti. 

Olin ollut oikeassa, että koulussa oli taas tylsä päivä. Välitunnin jälkeen mulla oli ATK:ta. Olin ottanut vapaaehtoisen kurssin tietokoneiden parissa, koska olin niin hyvä niiden kanssa. Ajattelin, että pääsisin helpolla. Tällä tunnilla mun piti mennä päivittämään opettajanhuoneen koneisiin viruksen torjunta ohjelmia. Ei kauhean mielenkiintoinen tehtävä, mutta tein sen silti. 

Kun olin saanut hommani valmiiksi menin avaamaan oman läppärini. Tarkistin, että mun asentama ohjelma toimi. Sen avulla pystyin nähdä ja kuulla, mitä opettajien huoneessa tapahtui mun koneelta. Olin iloinen huomatessani, että ohjelma toimi hyvin.

Kymmenen minuutin kuluttua päätin tarkistaa vielä, että ohjelma toimi. Menin vessaan ja avasin läppärini. Näin ruudulla, kuinka biologian opettaja Mäkinen käveli huoneessa ja puhui jotain puhelimeensa. Kaikki toimi niin kuin pitikin. 

Hetken päästä Villen äiti Moona tuli sisään huoneeseen. Hän tervehti Mäkistä ja he alkoivat puhumaan jostakin. Olin juuri sulkemassa konettani, kun kuulin jotain mielenkiintoista. 

“Onko tuo se perjantain koe?” Moona kysyi. 

“Sehän se.” Mäkinen vastasi. “Tein siitä normaalia hankalamman. Ajattelin testata, kuinka hyvin nuo oppilaat on oikein valmistautunut. Ja itse asiassa pidän sen jo huomenna yllätyksenä.” 

“Etkö pelkää, että monet eivät pääse läpi?” Moona kysyi huolestunut ilme kasvoillaan. Hän varmasti mietti Villeä. 

“Se ei ole minun ongelmani. Täytyyhän minun antaa jotakin haastetta oppilaille!” Mäkinen vastasi ja hymyili ilkikurisesti. “Voisitko pitää näitä, sillä aikaa, kun käyn vessassa?” Mäkinen jatkoi ja ojensi paperipinkan Moonalle. 

“Tietenkin.” Moona vastasi

 Ennen kuin ehdin edes ajatella huomasin, miten Moona veti puhelimensa ulos laukustaan ja nappasi pari kuvaa kokeesta. Muutaman sekunnin kuluttua hän oli valmis. Moona veti syvään henkeen ja laittoi puhelimen takaisin laukkuunsa. 

Seuraavana päivänä, meitä odotti yllätyskoe biologian tunnilla. Kun juttelin tunnin jälkeen Villen kanssa häntä ei huolettanut koe yhtään. Se oli kuulemma mennyt aika hyvin. Olin jo aika varma siitä, mitä oli tapahtunut. 

Perjantaina saimme kokeet takaisin ja Ville sai ysin. Hän hymyili leveästi ja oli todella ylpeä saavutuksestaan, koska yleensä hänellä meni niin huonosti koulussa. 

Nyt olin varma siitä, että Moona oli auttanut Villeä. Mikä ärsytti mua vielä enemmän oli se, että Moona oli tiukka opettaja ja vielä tiukempi arvioinnissa. Edes pieni virhe, ja siitä menetti tavallista enemmän. Moonan tunneilla piti rehkiä, jotta sai hyvän numeron. 

En tiennyt, mitä tehdä, mutta tiesin, että halusin tehdä asialle jotakin. Mua ei haitannut niin paljon, että Moona ja Ville olivat huijanneet vaan se, että ne eivät olleet auttaneet mua. Kumpikaan heistä ei edes vaivautunut kertomaan, että meillä oli yllätyskoe. Olin menossa illalla Villelle syömään. En ollut varma halusinko mennä, mutta olin jo luvannut aikaisemmin, että menisin, joten päätin mennä. 

Päästyäni Villelle huomasin Moonan keittiössä. Se laittoi ruokaa ja tanssahteli ympäriinsä iloisena. Moona näytti huolettomalta ja vilpittömältä, vaikka oli juuri auttanut poikaansa huijaamaan. Sillä oli yllään mekko, joka sopi hyvin yhteen sen rintojen kanssa. Tissit olivat painuneet Moonaa vasten ja näyttivät herkullisilta.

Muistin sillä hetkellä, miten olin aina ennen ajatellut Moona silloin kun runkkasin. Sillä oli kuitenkin niin kiltti ja vilpitön luonne, että päätin luopua siitä mun fantasioissa aikoinaan. Nyt mua kuitenkin kiiihotti se, mitä se oli tehnyt, koska se ei ollutkaan niin kuuliainen kuin mä olin luullut. Moona ei ollutkaan kiltti. 

Me mentiin Villen huoneeseen pelaaman hetkeksi ennen kuin ruoka olisi valmista. Jonkun ajan kuluttua Moona huuteli meitä syömään. 

Istuimme pöytään ja aloimme syömään Moonan valmistamia pöperöitä. Unohdin kokeen jo hetkeksi, kunnes Ville kertoi siitä isälleen. 

“Mä sain muuten ysin bilsan kokeesta.” Ville kertoi ylpeänä. 

“Upeaa! Sähän ansaitset palkinnon. Mulla olisi ylimääräinen lippu huomisen peliin.” Tuomo virkkoi. 

“Mä tulisin muuten, mutta lupasin jo Pyrylle, että me tehään huomenna jotain.” Ville vastasi. 

Tajusin heti mahdollisuuteni, sillä olin sopinut jääväni heille yöksi ja peli olisi jo huomenna aamupäivästä. “Mee vaan siihen peliin Ville, mulla on muutenkin niin paljon tekemistä koulun kanssa.” 

Me mentiin myöhään nukkumaan. En saanut unta, sillä kääntyilin sängyssäni monen tunnin ajan miettiessäni suunnitelmaa Moonan kanssa. Mun kyrpä oli paisunut täyteen mittaansa mun fantasioidessa Villen äidistä. Runkkailin hitaasti kaluani ja kuvittelin itseni työntämässä kyrpäni syvälle Moonan pilluun sen kietoessa jalkansa mun ympärille. Moona voihkisi innokkaana samaan aikaan, kun mä pumppaisin penistä sen sisuksiin. Sitten se ulisisi vielä enemmän ja anelisi, että panisin sitä kovempaa. Lopulta ampuisin mun lastit sen suihin ja kasvoille. Sitten Moona nielisi iloisesti kaiken. 

Seuraavana päivänä söimme yhdessä Villen perheen kanssa aamupalaa. Aamu kului nopeasti ja pian Ville ja Tuomo olivatkin jo lähdössä päivän peliin, sillä välin, kun mä jäisin kahdestaan Moonan kanssa. 

Nousin ylös keittiön tuolista ja lähdin hakemaan konettani. Kun palasin keittiöön huomasin, että Moona oli alkanut siivoamaan sotkua aamiaisen jäljiltä. Päätin auttaa häntä ennen kuin näyttäisin hänelle yllätykseni. Nopean siivouksen jälkeen avasin koneeni.

“Ai niin ne läksyt. Mitä parempaakaan tekemistä lauantaina olisi?” Moona sanoi minulle hymyillen.

“Niimpä. Mä kuulin muuten yhestä mielenkiintoisesta asiasta.” 

“Ai mistä?” Moona kysyi.

“Mä oon kuullu huhun koulussa siitä, että sä oisit auttanut Villeä huijaamaan siinä bilsan kokeessa.” Vastasin.

Moona kasvot muuttuivat valkoisiksi tämän muun kropan jäykistyessä. “Mistä sä siitä olet kuullut?” Moona änkytti. 

“Ei koulussa kai oikeasti mitään huhuja ole, mutta me molemmat tiedetään, että Ville ei saa koskaan noin hyviä tuloksia.” 

“Mitä sinä oikein yrität vihjata Pyry? Ei Ville huijannut, mä autoin sitä opiskelemaan tiistai-iltana.” Moona vastasi vilpittömän näköisenä. 

“No empä tiedä siitä… Istu alas niin katsotaan tämä video.” Sanoin hänelle. Tiesin, että hän oli yrittänyt bluffata.

Moona näytti pyörtyvän, kun laitoin videon pyörimään, missä näkyi, miten hän otti kuvia Mäkisen antamista koepapereista. 

“Mitä helvettiä? Mistä sinä olet saanut tämän videon Pyry?” Pelästynyt Moona säikähti. 

“Opettajan huoneiden koneista. Asensin ohjelman, jolla pystyn näkemään niiden web-kameroilla, mitä teidän huoneessa tapahtuu.” 

“Ja mitä sinä oikein aiot tehdä tällä videolla?” Pelokas Moona kysyi. 

“Mä voisin tehdä sillä, vaikka mitä. Tälläisestä saisi varmasti potkut, jos rehtori kuulisi.” 

“Ethän kerro kenellekkään, ethän.” Moona aneli itkuisena. 

“En tiedä voinko olla hiljaa tästä. Mulla on sellainen olo, että on mun vastuu kertoa tästä.” 

“Etkän kerro! Mä rakastan mun työtä, enkä halua, että Tuomokaan saisi tietää tästä.” Moona selitti itkuisena. 

“Sä huijasit, vaikka sä aina vaadit sun tunneilla täydellistä tunnollisuutta. Luulin, että sä olit kunnon ihminen, mutta nyt näköjään sun oikea puoli paljastui.” Jatkoin. Nautin siitä, miten kuuma latino MILF kiemurteli edessäni tuskaisena. 

“Mun ei pitänyt Pyry, mun ei pitänyt…” Moona ulisi kunnes keskeytin hänet.

“Ai jäädä kiinni?” Kysyin ilkikurisesti.

“Se oli hirveää, mun ei olisi pitänyt tehdä niin. Ethän kerro kenellekkään. Teen mitä vain haluat!” Moona julisti.

“Mulla on sulle ehdotus.” 

“Mi…mitä sinä haluat multa?” Moona jatkoi. 

“Vaihdossa siitä, että olen hiljaa haluan sinut.” Vastasin Moonalle.

“M-minut? Mitä tarkoitat Pyry?” Moona kysyi hieman yllättyneenä. 

“Mä haluan sut Moona.” Vastasin ja katsoin ilkikurisesti kaverini äidin tissejä.

“Mitä! En minä voi Pyry. Mulla on aviomies ja minä olen naimisissa! Sitä paitsi olet minun poikani paras kaveri…” 

“Se on ainoa mahdollisuus mun hiljaiseksi pitämisenä.” 

“Mutta mä rakastan mun aviomiestä ja jos minä tekisin jotain sun kanssani se saisi mulle ihan huora olon.” 

“Mä voin myös ladata ton videon nettiin ja lähettää sen koko koulun henkilökunnalle.” 

Moona kiemurteli tuolissaan. Hän harkitsi kauan ennen kuin sanoi mitään. Hän ei selvästi halunnut tehdä mitään.

“Okei, millä me aloitamme?” Moona vastasi vihdoin vapisten.

Vedin Moonan itseäni vasten ja suutelin hänen täyteläisiä huulia. Hän vastusteli hieman, mutta antoi pian myöten. 

“Mmmh, olet aika hyvä suutelemaan.” Supatin Moonan korvaan. Hän vaikutti todella vastahakoiselta eikä sanonut mitään. 

Jatkoin muutaman minuutin Moonan suutelua, vaikka tämä ei juurikaan vastannut suudelmiini. Jossain vaiheessa hänen kielensä kuitenkin rohkaistui hieman ja Moona suuteli mua takaisin. 

Otin kiinni Moonan rinnoista ja aloin kähmimään niitä. Hän vastusteli taas, mutta saatuani käteni rintsikoiden sisään olin kuulevinani pienen huokauksen. Leivoin kiinteitä palloja käsissäni. Pyörittelin kovettuneita nännejä sormenpäissäni. Nipistelin hellästi hänen rintojaan ja tällä kertaa olin varma, että sain Moonan voihkaisemaan vienosti.  

Otin kiinni Villen äidin hartioista ja painoin naista alaspäin. Moona tajusi vihjeen ja meni polvillensa. Olin yllättynyt siitä, että minun ei tarvinnut pakottaa häntä. Katsoin alaspäin ja näkymä oli saada minut tulemaan housuihini. Kaverini MILF äiti oli polvillaan edessäni ja hieroi etumustani. Avasin itse housuni, koska Moona ei tehnyt niin omatoimisesti. Kyrpäni oli jo aivan kovana boksereiteni sisällä. Näin, miten Moonan silmät hieman suurenivat housujeni valahtaessa lattiaan. Kova kulli heilahti hänen kasvojaan vasten, vaikka se oli vielä boksereiden sisällä. 

Tällä kertaa minun ei tarvinnut käskeä Moonaa vaan hän otti omatoimisesti kiinni kyrvästä ja alkoi hieromaan sitä. Hän selvästi piti siitä.

“Muistathan Pyry, että rakastan aviomiestäni.” Moona sanoi minulle vakuutellen. Se kuitenkin kuulosti minun korvaani siltä, että kaverini äiti yritti vakuutella itselleen sitä. 

Vedin bokserini alas ja komea kyrpä läjähti Moonan kasvoja vasten. Kuuma latino kirkaisi kovaan ääneen säikähtäessään melaani, mutta kuitenkin hihitti sen jälkeen. Moona katsoi lumoutuneesti miekkaani. Hän otti kyrvän käteensä ja veti esinahkan alas paljastaen sykkivän terskan. Se kiilteli tulipunaisena Moonan silmien edessä MILF:in katsellessa sitä keskittyneesti. Moona runkkasi hitaasti esinahkaa ja sai sykkivästä terskasta pienen satsin kiimatippoja rinnoilleen. 

Otin toisella kädellä kiinni Moonan suurenmoisesta tissistä ja toisella kädellä otin tiukan otteen kaverini äidin hiuksista. Ohjasin kyrvän Moonan huulille ja hän otti sen kiltisti suuhunsa. 

“Hyvä, tyttö. Olet ehkä sittenkin kiltti, taisin arvioida sinut väärin.” Ähisin Moonalle tämän ottaessa kyrpääni suuhunsa. 

Vedin häntä hiuksista itseäni kohti tämän huulien venyessä kyrpäni ympärille. Moona katseli tarkasti kyrpääni, joka upposi hänen kuumaan suuhunsa. Yllätyin, kun hän otti kiinni kiveksistäni ja alkoi hieromaan niitä suihinoton tahtiin. Hän veteli päätään todella omatoimisesti edestakaisin kyrpäni ympärillä. Näytti jopa siltä, että kaverini äiti nautti siitä. 

Aloin pumppaamaan kullia syvemmälle Moonan suuhun. Vedin naista hiuksista ja työntelin lantiotani eteenpäin. Sain kyrpäni aivan MILF:in kurkkuun asti ja samalla hetkellä Moona alkoi kakomaan. 

“Etkös ole saanut ennen näin suurta kyrpää suuhusi?” Kysyin hekottaen. 

Moona pudisteli päätään ja hymyili minulle niin hyvin kuin pystyi suu kyrväntäyteisenä. Jatkoin kullin pumppaamista Moonan ynistessä jotakin, sillä hieroin kovakouraisesti latinon kiinteitä tissejä. Vedin kyrpäni ulos Moonan suusta ja vein tätä keittiön pöytää kohti hiuksista vetäen. 

“Mene makaamaan pöydälle!” Komensin häntä. 

Hieman vastahakoinen Moona nousi pöydälle ja meni makaamaan selälleen. Tuhmasti hän nosti jalkansa ylös ja avasi ne haralleen. Syöksyin häntä kohden ja revin stringit irti sekunnissa. Sitten upotin kieleni kaverini äidin märkään vittuun. 

“Aaaaah!” Moona ulvahti saadessaan minulta kieltä. Tungin sormen hitaasti hänen sisäänsä. Saadessani sormen Moonan sisään yllätyin siitä, miten märkä hän oli! Vedin sormeni ulos kaverini äidistä ja nostin sen hänen huulilleen. Kiimainen Moona otti sormen ynisten suuhunsa. 

“Tiesinhän, että et ole kiltti! Taidat haluta kunnon kyrpää.” Moona vain nyökytti päätään, joka oli kallellaan nautinnosta. Hän nuoli sormeani ja voihki, kun nuolin turvonnutta klitorista. 

“Hyväää…” Hän päästi ulos. 

Halusin nussia kaverini äitiä kunnolla. Nousin ylös hänen haarojensa välistä ja asettelin kulliani Moonan märälle vitulle. Hieroin terskalla latinon turvonneita häpyhuulia. Sain Moonan voihkimaan entistä enemmän. 

“Anna mulle sitä kyrpää!” Moona aneli. 

“Mutta eiväthän kiltit tytöt halua kyrpää?” 

“Haluaaaah…” Moona uikutti.

Painoin kovan kyrpäni Moonan jalkojen väliin. En ollut saada ensin itseäni sisään pillun seinämien ollessa niin kireät. Päättelin, että Tuomolla ei ollut kovinkaan iso. Moona haukkoi henkeään meisselini venyttäessä mirriä aivan äärimmäisyyksiin. 

“En mä oo vähään aikaan saanut tällästähh.” Moona vaikeroi. “Onneksi mä oon niin märkä, että se ei satuuuuh.” Moona sai sanottua ja juuri silloin painoin itseni aivan pillun perukoille. Temppuni sai Moonan kiljahtamaan varmasti nautinnosta, mutta myös kivusta. Tuntui upealta yhtyä kaverini äidin kanssa. Moona oli ansainnut rangaistuksen, joten päätin naida tätä kunnolla. 

“Oletko valmis sun rangaistukseen?” Kysyin.

“Joooh, rankaise muaaah.” Moona vikisi. 

Aloin paukuttamaan latinon tiukkaa pimppiä kuin viimeistä päivää. Keittiön pöytä heilui nussinnan tahdissa ja Moonan pillu litisi niin, että naapurit kuulisivat. Ainakin he kuulisivat naisen kimeän valituksen, joka alkoi olemaan puoleksi espanjaa.

“MAS MAAAAAS!” Nainen rääkyi. 

“Onko parempi kyrpä, kuin sun miehellä?” Kysyin kiihdyttäessäni tahtia. Onneksi olin lukenut espanjaa ja ymmärsin, mitä Villen äiti halusi.

“Onhhhh, sata kertaa parempi. SIIIII” Moona sai sanottua panon keskeltä. Leivoin Moonan tissejä samaan aikaan, kun nussin sen märkää pillua. Kyrpäni kiilsi naisen kiimamehuista. 

Moona alkoi olla lähellä orkkua, sillä tunsin miten pillun seinämät alkoivat supistella kyrpääni vasten. Sen lisäksi naisen uikutus oli käynyt niin kovaääniseksi, että päätin vetää itseni ulos. En antaisi kaverini äidille orgasmia. Se oli hyvä rangaistus mielestäni. 

Moona näytti järkyttyneeltä, kun vedin itseni ulos. Jopa järkyttyneemmältä kuin silloin, kun näytin hänelle videon.  Hän oli varmaan juuri saamassa. Hän kuitenkin tajusi nopeasti, mistä oli kyse ja hyppäsi ylös pöydältä runkkaamaan kaluani. 

“Tuu mun päälle! Tuu mun suuhun!” Moona vaati. 

Otin kiiinni kalustani ja aloin runkkaamaan sitä Moonan avatessa suunsa. Hän ojensi rintojaan ylemmäs ja lipoi huuliaan minun vemputtaessa. Ulvahdin sperman roiskuessa kaverini äidin rinnoille ja suuhun. Sykähtelevä kyrpäni lennätti suuren lastin mälliä kiimaisen latinon päälle. Moonan teki parhaansa, että sai maistaa spermaani. Onneksi osa lasteista päätyikin hänen suuhunsa. 

“Otetaanko joskus uusiksi?” Kysyin.

Moona vilkuili minuun pahansuopaisesti ja hymyili. “Katsotaan nyt, mutta tästä et saa kertoa kenellekkään.” 

Katso kaikki kirjoittajan xxxMonica novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.3 / 5. Arvostelijoita 88

Subscribe
Notify of

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu