Uusi Historian Ope

02/12/2019 | Kirjoittaja: Tyttövaan |
8 min
Kertoja: Nainen | Nuori TyttöVanhempi MiesHuora
4.1
(60)
Menin pulpetin päälle makaamaan selälleni ja avasin haarani opelle.

Tää tarina tapahtui muutama vuosi sitten, mun vanhalla kotipaikkakunnalla. Oon pitkään miettiny pitkään uskallanko julkasta, mutta se kiihottaa mua niin paljon, että päätin tehä niin. Kuvassa en oo mä, mutta se näyttää vähän multa paitsi, että mulla on paljon suuremmat tissit.

Mä olin juuri täyttänyt 16-vuotta ja mun teki mieli koko ajan kyrpää. Mä olin aina valmis kunnon panoon ja koko ajan märkä, koska mä kaipasin pippeliä. Mä olin todella kuuma 160 senttinen ja hoikka. Vaikka mä olin hoikka mulla oli tosi suuret tissit, melkein tupla D:n kokoset. Kävin salilla melkein koko ajan, koska halusin olla hyvässä kunnossa. Käytin itseruskettavaa, koska tykkäsin siitä, et mun iho oli ruskettunu. Se sai mun blondit hiukset ja siniset silmät näyttämään vielä paremmalta.

Sovin melkein joka illalle treffejä. Mä asuin niin pienellä paikkakunnalla ja sen takia uudet pojat loppuivat melkein heti! Mulla oli hankaluuksia löytää uusia pippeleitä imettäväksi. 8-luokalla mä taisin panna jokaista meidän koulun 9-luokkalaista, jolla oli iso kyrpä. Mä rakastin isoja kyrpiä, mutta eniten mä himoitsin vanhempia miehiä, jotka vois panna mua tauotta. Kaikki mun ikäset pojat kestivät alle 20 minuuttia ja siinä vaiheessa mä aloin vasta lämpenee. 

Oli maanantai ja mä olin koulussa hissan tunnilla. Meidän vanha ope kerto, että meille tulisi uusi opettaja. Se uusi opettaja astui sit luokkaan ja mun pillu kostui heti, kun mä näin sen! Se oli pitkä ja tosi kuuma. Ainakin 190 senttinen ja tosi lihaksikas. Se oli aika nuori opettajaksi, enintään varmaan 30-vuotias. Sillä oli tummat ja lyhyet hiukset ja tosi miehekkäät kasvot. Mä olin jo päättänyt, että aion saada siltä munaa ja pian. 

Opettajia oli joskus hankalampi nussia. Ne onnistu joskus vastuslemaan mua, koska ne pelkäsi, että ne menettää niiden työn tai jotkut oli uskonnollisia, vaikka kerran mä sain mun vanhan ussan open antamaan mulle sen suonekasta munaa, vaikka sillä oli vaimo. Halusin niin paljon mun historian open kullia, että päätin tehä suunnitelman. 

Ajattelin, että vetäisin historian ihan päin vittua, jotta mun uusi opettaja joutuisi antamaan mulle tukiopetusta. Sillon kukaan ei olisi lähettyvillä ja me ei voitais jäädä kiinni. Istuin sen tunnilla aina etupulpetissa kuuliaisesti, vaikka en mä tehnyt mitään. Nuoleskelin vain huuliani ja hymyilin, sille köriläälle. Pidin aina mun paidasta mahdollisimman monta nappia auki niin, että se näki vilauksen mun suurista rinnoista. Koska oli kevät aika niin mä käytin hametta. Nostin sitä aina “vahingossa” vähän liian ylös, että sille opelle paljastui vähän liikaa. Tunti tunnin jälkeen se alkoi kattomaan mua enemmän. Mun suunnitelma siis toimi! Mun nuori opettaja kävi jo ihan kuumana ja mä arvelin, että sen paksu pippeli oli ihan kovana sen housujen sisällä mun takia. 

Jonkun kuukauden jälkeen meillä oli eka historian koe sen uuden open alla. Mä en tietenkään tiennyt mitään ja tein sen kokeen ihan päin helvettiä. Kun mä kävelin kokeesta kotiin mä tiesin, että mua odottais pian tukiopetus tai joku vastaava, jossa se ope vois painaa sen kovan kyrvän mun kiimaiseen pilluun.

Yhden tunnin jälkeen se ope pyysikin mua jäämään luokkaan tunnin jälkeen. Mä tiesin jo, mitä oli luvassa. 

“Sinä vaikutat tosi fiksulta nuorelta tytöltä, mutta en vaan ymmärrä, että miten sulla menee niin huonosti?” 

“Mä en vaan oikeen tajuu.” Vastasin.

“Meneekö sulla kaikki hyvin kotona? Tai kavereiden kanssa?”  

“No ei mitään sellaista. Mä opiskelen koko ajan mut en vaan tajuu mitään.” Valehtelin.

“Sinun pitää valitettavasti uusia tämä koe ja jos se ei mene läpi niin tästä tulee hylätty.” 

“Mut mä tarviin apuu, koska yksin mä en tajuu mitään.” Sanoin. 

“Kyllä minä voin auttaa, sinun pitää vain kysyä. Mitä jos tapaisimme huomenna koulun jälkeen ja aloittaisimme silloin?” 

Sovimme open kanssa, että näkisimme huomenna. Tiesin, että saisin häneltä varmasti munaa tai ainakin jotain huomenna. En malttanut odottaa, koska halusin niin kovasti open kyrvän suuhuni. 

Seuraavana päivänä pidin huolen siitä, että näytin tosi houkuttelevalta. Pistin lempistringini jalkaan, punaiset, jotka hädin tuskin peittivät märän pimpasani. Laitoin kokoa pienemmät rintsikat, että tissit pursuisivat niistä ulos. Mulla oli jo valmiiksi tosi suuret rinnat, mutta nyt sain ne näyttää vielä suuremmilta. Rintsikat sai mun tisut näyttäämään tosi huoramaisilta. Pojat rakastivat sitä, ne halus heti repiä ja ne pois ja imeä mun terhakoita nännejä. Letitin hiukseni söpösti ja laitoin pitkät polvisukat. Halusin näyttää mahdollisimman kiltiltä ja huorahtavalta koulutytöltä. Rasvasin rintani kiiltäväksi ja liukkaiksi, jotta niiden väliin voisi halutessaan laittaa kyrvän ja naida mua tissien väliin. 

Seuraava päivä sujui hitaasti. Toivoin vaan että päivä kuluisi nopeemmin koska ootin niin kovasti iltaa. Vihdoin mulla oli vika tunti, historian tunti. Mun pikkupillu oli ihan märkänä koko tunnin ajan, kun tuijotin open etumusta ja mietin, että saisin kohta tuota heppiä sisääni. Vihdoin tunti oli lopussa ja pian kaikki poistuivatkin luokasta. 

Menin istumaan open pulpetin viereen ihan eteen ja vedin hamettani hieman ylemmäs. Niin ylös, että hän ehkä voisi nähä vilahduksen mun stringeistä. Hän kävi läpi jotain tylsää historian kappaletta, joten päätin nojautua eteenpäin, että opelle avautuisi parempi näkymä mun tisseihin. Joka kerta kun ope katsoi muhun päin se vilkaisi niitä. Pidin haarojani levällä auki, jotta ope voisi myös tirkistellä mun hameen alle. 

Puolen tunnin kuluttua mitään ei ollut vieläkään tapahtunut. Päätin tiputtaa kumini lattialle ja nostaa sen. Kumartuessani nostamaan sitä opelle avautui täydellinen näkymä tisseihini. “Vahingossa” pullautin toisen tisuista ulos ja kuulin, miten opella oli vaikeuksia pitää pokkaansa.

“Oho, hups anteeksi…” Sanoin noustessani toinen rinta paljaana. 

Ope istui yhä paikallaan ja katsoi lumoutuneena mun tisua, joten päätin vetää toisenkin esiin. Törröt tissini sojottivat ylöspäin. Otin toisen tissin käteeni ja aloin hieromaan sitä. Menin pulpetin päälle makaamaan selälleni ja avasin haarani opelle. Vihdoin hän nousi ylös tuolistaan. Hieroin kiimaisesti kovia nännejäni pulpetilla. 

“Sinä näytät siltä, että kaipaat kyrpää pikkuhuora.” 

“Joooh.” Vaikeroin, vaikka en ollut varma tykkäsinkö siitä, että ope kutsui mua huoraksi. 

Ope käveli hitaasti lähemmäs pulpettiani ja näin, miten hänen etumuksensa pullotti. Innostuin, kun tajusin, että open muna oli varmasti kova. Hän tuli lähelle mua ja repäisi toppini pois. Suuren tissini pullahtivat kunnolla ulos. Häkellyin hieman open suoruudesta. Ope alkoi kähmimään niitä aggressiivisesti ja leipoi niitä sitten. Mä aloin vaikeroimaan kiimaisesti, vaikka ope olikin aika kovakourainen. Makasin pulpetilla ja kiemurtelin sen käsittelyssä.

Ope nojautui eteenpäin ja otti suuren tissin suuhunsa. Hän nuoli sitä ja puraisi nänniä. Hän jatkoi sen näykkimistä minun inistessä. Yritin olla mahdollisimman hiljaa, että ope ei tajuaisi, miten kiimainen oikeesti olin. 

Sitten ope istu alas tuolille. Hän otti kiinni lantiostani ja nosti mut helposti syliinsä. Hän upotti päänsä tissieni väliin ja jatkoi niiden kovakouraista työstämistä. Kiemurtelin open sylissä ja hinkkasin itseäni kovaa kullia vasten. Olin helvetin iloinen tuntiessani open housujen läpi, että sillä oli tosi suuri ja kova kulli! 

Aloin avaamaan open housujani, kun se samaan aikaan sujautti sormensa mun hameen alle. Tunsin pian open sormet mun märässä pinkissä pillussa. Onneksi olin saanut jo melkein sen housut auki, koska en pystyisi enää keskittymään kauaa. 

Open suuri kulli ponnahti ulos housuista. “Oho! Ompa se iso ope!” Haukoin henkeäni. En ollut varma jaksaisinko odottaa kauaa. Halusin sillä samalla sekunnilla open jättikokoisen kullin mun sisään. Halusin, että ope venyttäisi mun pillun uusiin ulottuvuuksiin ja nussisi sen ihan hajalle. Halusin, että ope survoisi sen paksun lihanuijan syvälle mun kiimaiseen pikkupilluun. 

Maltoin kuitenkin ja otin sen vain suuhuni. Mulla ei ollut mikään maailman isoin suu, joten se varmaan näytti hauskalta kun mä ahdoin mun pieneen suuhun open kyrpää. Se näytti varmasti samalta, kun joku iso suisempi ottaisi munakoison suuhun ja munakoiso venyttäisi sen huulet kokonaan sen ympärille. Tungin parhaani mukaan open melaa suuhuni. Halusin saada kokonaan sen pippelin koko vartta myöten mun limaiseen kurkkuun. Olin treenannut sitä niin paljon, että ei ollut ees niin hankalaa onnistua siinä. Olin ylpee saavutuksestani ja opekin tais olla. 

“Monet ei saa sitä kokonaan suuhunsa. Taidat olla aika hyvä kyrvänlutkuttaja. Oletkos pikkuhuora?” Se kysyi.

“Mmmmh.” Sain vastattua open kova pippeli suussani. Aloin liikuttamaan mun päätä open kyrvän ympärillä ja hieroin samaan aikaan sen terskaa mun kielellä. Pyörittelin mun kieltä sen terskan aukkoa vasten, josta kaikki sperma tulisi suihkuamaan mun päälle. Kiihdytin tahtia open murahdellessa. Mun posket oli ihan lommolla ja mun suusta lähti tosi pervo ääni, kun ope upotti sen kyrpää syvälle mun kurkkuun. Aloin melkein kakomaan, kun ope alkoi ite liikuttelemaan sen kullia mun suussa. Mun oli pakko päästää sen kyrpä ulos mun suusta, koska se alkoi paukuttamaan sen kyrpää mun kurkkuun enkä meinannut saada enää ilmaa. 

“Etkä kestänyt enempää pikkuhuora?” Ope sanoi ja otti sitten kiinni blondeista leteistäni ja veti mut takaisin pulpetille voimalla. Se teki vähän kipeetä mut mä rakastin dominoivia miehiä. Sit se vielä heitti mut pulpetin päälle kivuliaasti. 

“Leiki ittelläsi. Näytä mulle sun pikkupillu.” Se käski. 

Tein työtä käskettyä ja vedin hameeni ylös. Mun polvisukat varmasti näytti pervoilta siinä asennossa. Makasin pulpetilla selälläni, haarat levällään ja polvet koukussa. Raotin stringejäni ja paljastin opelle mun pinkin pimpin, joka oli jo ihan märkä mun kiimamehuista. Laitoin sormen mun sisään ja upotin sen ihan mun pimpsan perukoille. Sitten vedin sen ulos mun lypsävästä pillusta ja vein sormen suuni eteen. Hitaasti maistelin sormea open eessä ja hymyilin kiltisti. 

Ope tuli lähemmäs ja repi mun punaiset stringit pois. Se otti ne suuhunsa ja maisteli niitä. 

“Onko nää ne mitä oot käyttäny tunneilla aina, kun oot kiusannu mua pillu ihan märkänä?” Ope kysyi.

“Jooooh.” Vaikeroin, koska olin upottanut ja muutaman sormen sisääni. Aloin hieromaan turvonnutta klittaani open eessä ja hieroin raskaita tissejäni. 

Ope tuli lähemmäs ja upotti naamansa mun limaiseen pilluun. Se alkoi lipomaan pitkillä vedoilla edestakaisin mun pillussa ja pumppasi sormia mun kireään reikään. Se oli ennen paljon kireempi, mutta niin moni poika oli jo laskenut siemenet sinne, että se oli vähän löystynyt, mutta en mä ollut mikään huora kuitenkaan. 

Ope oli tosi kovakourainen ja rynkytti sormiaan mun sisällä samaanaikaan kun sen kieli työskenteli mun klitorista vasten. Sillä oli jo kolme sormea sisällä ja nyt se alkoi tunkemaan neljättä.

“Ope ei!” En halunnut niin montaa sormea mun sisään, koska en ollut varma olinko saanut koskaan niin montaa sormea. 

Opea ei kuitenkaan kiinnostanut. Se vaan tunki neljännen sormen mun sisään voimalla. Se teki kipeää, mutta nopeasti se oli jo siellä ja teki aika gutaa. Vikisin mun hissan open pulpetilla, jossa se työsti mun pillua neljälle sormella ja nuoli mun pillua. Pulpetti ei meinannut pysyä pystyssä, kun ope runnoi niin kovalla voimalla sormia mun pieneen pimpsaan, joka oli kastellut pulpetin ihan kokonaan mun kiimamehuilla. 

Sitten ope nosti mua hieman ylemmäs ja alkoi laittamaan toisen kätensä sormia mun peppuun. Mua oltiin joskus pantu sinne ja se tuntui ihan kivalta, joten annoin open jatkaa. Mun vitusta oli valunut niin paljon nesteitä mun perseeseen, että se oli ihan liukas ja open toisen käden sormet upposi sinne vaivatta. Nyt se työsti samaan aikaan mun pimpsaa ja peppua. Kukaan ei ollut ennen tehnyt näin ja se tuntui vitun hyvältä! Ulisin kovaäänisesti open tunkiessa sormia sisääni. Vittu alkoi jo hieman supistelemaan open sormien ympärille, orgasmin merkeissä. 

Silloin ope veti sormensa ulos ja nousi ylemmäs. 

“Nyt saat kunnon kullia.” Ope uhosi.

“Pane mua! Nussi mun pientä pillua!” Anelin. 

Ilman varoitusta ope työnsi yhdellä vedolla paksun patukkansa mun sisään. Ulvahdin kivusta, koska opella oli oikeesti tosi iso muna. Onneksi olin niin märkä, että kipu meni pois nopeesti ja nussiminen alkoi tuntumaan vitun hyvältä. Ope nai mua tahdikkaasti pulpetin päällä mun pillun litistessä. Voihkin kovaäänisesti kunnes ope peitti mun suun, että en huutaisi liian kovaa. Suonikas kyrpä hieroi pilluni seinämiä open liikkuessaan mun sisällä. Anelin lisää ja halusin, että ope panisi mun aivot pihalle. Pulpetti vaan rysähteli nainnin seurauksena ja pelkäsin, että me hajotettaisiin se. 

“Pane muaaah! NUSSI MUA KOVEMPAAAH!” Huusin.

Ope vaan murahteli, mutta alkoi kuitenkin rynkyttää mua entistä kovempaa. Pelkäsin välillä, että mun pillu hajoais, mutta unohin sen heti, koska open kulli tuntu niin hyvältä. Sitten se alko samanaikasesti hieromaan mun klittaa. Se alko olemaan mulle liikaa mun saadessa samaan aikaan sen lihanuijaa mun sisään.

Aloin sätkimään holtittomasti pulpetilla. Huusin kovaäänisesti, vaikka ope peitti mun suun. Se nai mua edelleen kovalla vauhdilla mun pillun puristaessa sen kyrpää. Mun orgasmi tuli ja mä kaaristin mun selkää vikistessä sen käsittelyssä. En ollut koskaan tullut niin kovaa ja tunsin orgasmin vain jatkuvan ja jatkuvan open nussiessa mua ja hieroessa mun klittaa. Mun pillu oli ihan turvonnut open kyrvän ympärillä. Se supisteli niin kovasti, että ihmettelin, miten ope pystyi jatkaa mun panemista. 

Makasin voimattomana pulpetilla, mutta ope rynkytti mua yhä. Mun tissit lätsähteli mun vatsaa vasten panon tahtiin. Yht’äkkiä ope veti kyrpändä ulos ja asetteli sen tissieni väliin. Tiesin, mitä tehdä ja otin tisuista kiinni. Ope asetti sen kyrvän niiden väliin ja mä aloin hieromaan sen kalua niillä. Vaikka mä olin ihan kuollut sen suuri kyrpä näytti niin kiihottavalta mun kasvojen edessä, että jaksoin jatkaa. Mun suuret tisut näytti niin hyvältä open paksun kyrvän ympärillä. Ope murahteli ja kutsui minua huoraksi. Mun pillu oli vieläkin ihan kiimainen ja open nimittely sai sen vielä märemmäksi. Jos mulla olisi ollut voimia olisin halunnut, että ope panee mua vielä takaapäin ja olisin ehkä halunnut myös  ratsastaa mun suurella orilla.

Vähän ajan päästä tunsin, miten open terska alkoi paisumaan. Se sykki mun tissien välissä. Mä hieroin mun suurilla tisuilla open kyrpää, vaikka makasin pulpetilla ihan kuolleena. Sitten ope karjahti kovaan ääneen ja näin, miten suuri lasti spermaa räjähti samasta reiästä mun päälle, mitä olin aikaisemmin nuoleskellut. Avasin nopeesti mun suun ja toivoin, että open lastit lentäis mun suuhun. Onneksi osa open valkoisesta spermasta lensikin mun suihin ja mä sain maistaa sen suolaista lastia. Suurin osa sen mälleistä lensi kuitenkin mun rinnoille ja kasvoille. Hieroin lasteja tisuillani ja nuolin kaiken minkä sain suihini kasvoiltani. Maistelin suolaista lastiani suussani ennen kuin nielaisin sen. Makasin voimattomana pulpetilla open vetäessä housujaan takaisin jalkaan. Pilluuni koski vähän kovan panon jäljiltä. 

“Meidän pitää varmaan jatkaa tätä tukiopetusta toisena päivänä, että varmasti pääset läpi.” Ope sanoi.

Nyökkäsin hänelle ja hymyilin kiltisti. Yritin näyttää mahdollisimman kiltiltä ja kuuliaiselta oppilaalta, vaikka makasinkin rinnat paljaana ja spermaisena historian luokan pulpetilla pinkin pilluni valuessa limaa sille. 

Katso kaikki kirjoittajan Tyttövaan novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 60

2 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu