Tyttäreni Paras Ystävä

10/08/2022 | Kirjoittaja: Anonyymi |
5 min
Kertoja: Mies | Vanhempi MiesTeinityttöCreampie
4.4
(94)
"Mä haluaisin, että mua nussittaisiin pitkään ja hyvin niin etten mä pysy pystyssä."

Elli on tyttäreni Julian paras ystävä. Hän on ollut meillä usein tänä kesänä, ja joka kerta olen katsellut häntä ihaillen. Elli on 18-vuotias, ja kesän aikana hän oli alkanut korostaa naiseuttaan aivan eri tavalla kuin ennen. Tyttö on alkanut käyttää paljastavia vaatteita ja tämän ihana peppu keinahtelee tämän kävellessä. Ellillä on punertavat, olkapäille ulottuvat kiiltävät hiukset. Hänellä on suorat, valkoiset hampaat ja säkenöivä hymy.

Tyttö tuoksuu aina hyvältä ja katsoi usein minua silmiin hymyillen. Kasvaessaan vanhemmaksi tytöstä oli tullut aivan vastustamaton. Minun oli vaikeaa olla hänen kanssaan samassa huoneessa. Ja joskus tuntui, että Elli oli itsekin huomannut sen, eikä lainkaan pannut pahakseen. Huomasin, miten hän usein katseli minua pitkään. Vaikka olenkin 48-vuotias, olen hyvässä kunnossa ja treenaan paljon. Pidän muutenkin huolta ulkonäöstäni, partani on aina siisti sänki ja vaatteeni huolitellut. Joten, ei ihmekään jos 18-vuotias naisenalku joskus kiinnostuu minusta. Eräänä kesäiltana tytöt olivat taas käymässä, ja huomasin heidän juttelevan jostakin olohuoneen sohvalla.

Olin itse juuri saapunut alakertaan, mutta en halunnut keskeyttää tyttöjen juttuja. Oikeastaan halusin kuulla, mistä he puhuivat olohuoneen sohvalla. Ellillä oli päällään musta toppi, joka paljasti hänen pyöreät rintansa. Lisäksi tytöllä oli yllään pienet farkkushortsit. En tiedä, pukeutuiko Elli aina näin, mutta ainakin meillä ollessaan hänellä oli aina paljastavat vaatteet. En saanut katsettani taaskaan irti Ellin rinnoista ja reisistä. Voi kuinka halusinkaan puristaa noita ihania, kiinteitä rintoja ja olla paksujen reisien välissä. Asetuin seinän taakse kuuntelemaan.

“No, millasta se oli?” kuulin Julian kysyvän Elliltä.
“Äh, ei mitenkään erityistä... Oikeastaan mä olin aika pettynyt.” Elli vastasi ja sukaisi pitkät, punertavat hiuksensa korvan taakse.
Julia näytti pettyneeltä. Puhuivatko tytöt todella siitä, mitä minä ajattelin?
“Se kesti vaan ehkä minuutin. Eikä se osannut koskea mua oikealla tavalla. Enkä mä edes saanut.”, Elli huokaisi.
Julia katsoi ystäväänsä myötätuntoisesti.

“Musta tuntuu, että meidän ikäiset pojat ei tiedä, miten naista kuuluu koskea. Mä oon vaan niin kyllästynyt siihen, että kaikki pojat kenen kanssa mä oon ollut on ihan pihalla ja tulee tyyliin heti.” Elli jatkoi hymähtäen lauseen lopussa. Juliakin tirskahti.
Monellekohan pojalle Elli oli jo ehtinyt avata jalkansa?, mietin kateellisena ja jatkoin tyttöjen salakuuntelua.
“Kyllä ne siitä kasvaa ja miehistyy” Tyttäreni lohdutti.
“Niin, toivotaan…” Elli huokaisi ja nojasi sohvalla taaksepäin. Näin hänen rintavakonsa vielä paremmin ja tunsin pulssini kiihtyvän.

“Mä vaan haluaisin saada oikein kunnolla. Mä haluaisin, että mua nussittaisiin pitkään ja hyvin niin etten mä pysy pystyssä. Ja mä haluaisin saada oikein kunnon orgasmin, tai useammankin.”
Olin yllättynyt Ellin suorista puheista. Ehkä se johtui alkoholista, mutta oli erittäin kiihottavaa kuulla nuoren ja seksikkään tytön puhelevan tuollaisia oman olohuoneeni sohvalla.

Julia siirtyi lähemmäksi Elliä. Hän kietoi kätensä Ellin ympärille ja tytöt halasivat.
“Mä oon ihan varma, että sä vielä löydät pojan joka osaa tyydyttää sut.” Julia sanoi.
Elli kiitti Juliaa ja sitten he alkoivat hyvästelemään toisensa. Kirosin mielessäni sitä, että Julia oli ilmeisesti lähdössä pois. Mutta sitten tajusinkin, että tilanne oli toisin päin.

“Mä meen nyt tapaamaan sitä Juhoa, mutta sä voit jäädä tänne jos sä haluut. Odota vaan mun huoneessa, mä oon tulossa yöllä takaisin.”, Julia sanoi.
“Kiitti. En uskalla enää mennä kotiin tähän aikaan.”
“Joo. Mun isä on sitten kotona mut älä välitä siitä.” Julia kertoi.

Elli nyökkäsi ja he halasivat vielä ennen kuin Julia otti käsilaukkunsa ja lähti ulos ovesta. Kuka hitto on Juha? Tyttäreni tapailee jotain poikia joista minulla ei ole aavistustakaan. Normaalisti asia olisi suututtanut minua, mutta nyt olin vaan iloinen ja kiihottunut siitä, että tyttäreni seksikäs paras kaveri jäisi taloon kanssani kahden kesken. Kyrpäni oli jo puolikovana Ellin puheista johtuen. Voi miten halusinkaan tyydyttää tämän suloisen naisenalun, antaa hänelle kunnolla vanhemman miehen kyrpää. Sitä hänkin ilmeisesti halusi.

Elli vilkuili ympärilleen, ja kun hän varmistui siitä, ettei huoneessa ollut ketään, hän kävi hitaasti sohvalle makaamaan. Sitten hän avasi shortsiensa napit ja vetoketjun, ja ujutti kätensä shortsien alle.

Tuijotin suu ammollaan tätä seksikästä tapahtumaa, ja tunsin kyrpäni paisuvan housuissani. Se teki jo kipeää, ja kullini hankasi ikävästi farkkujen kangasta vasten. En voinut uskoa, että olin nyt kotona kahden tyttäreni älyttömän seksikkään kaverin kanssa.
Ellin suusta pääsi seksikäs huokaisu, kun käsi löysi oikean paikan. Elli ummisti silmänsä ja hieroi pilluaan sohvallamme. Toisen käden hän työnsi toppinsa alle puristamaan tissiään.

En siinä vaiheessa enää voinut itselleni mitään. Todellisuudentajuni oli hämärtynyt. Minun oli pakko päästää kiimasta sykkivä kyrpäni ulos. Avasin housujeni vetoketjun ja aloin runkata itseäni katsellessani tätä ihanaa näkyä. Ellin suusta pääsi seksikkäitä inahduksia ja käden liike nopeutui shortsien sisällä. Runkkasin kivikovaa kyrpääni enkä enää edes ollut kunnolla piilossa, mutten välittänyt siitä. Yhtäkkiä suustani pääsi tahtomattani äännähdys. Elli havahtui ääneen, ja ponnahti äkkiä istumaan. Nolostuneena hän risti jalkansa ja katseli ympärilleen. Olin täysin jähmettynyt. Ja sitten Ellin katse kohtasi minut. Tuijotin tyttöä muna kädessä enkä osannut sanoa mitään. Ja Elli tuijotti takaisin. Me olimme molemmat nähneet toisemme. Pian Ellin kasvojen ilme kuitenkin heltyi. Kiimaisuus loisti tytön silmistä.

“No, mitä sä siinä tuijotat, tuu tänne.” Elli komensi minua.
En voinut uskoa korviani ja lähestyin Elliä varovasti. Kun olin tarpeeksi lähellä sohvaa, Elli tarttui heti kalustani kiinni ja alkoi imeä ja runkata sitä. Huokaisin ääneen. Se tuntui niin hyvältä. En muista, milloin viimeksi vaimoni olisi ottanut minulta suihin. Elli imi ja nuoli kivikovaa kyrpääni tottuneesti. Välillä kyrpäni upposi kokonaan Ellin märkään ja lämpimään suuhun. Minun olisi pakko nussia tätä nuorta naista. Mieleni oli aivan sumentunut ja tuntui, että kyrpäni räjähtäisi pian ellen saisi teinin pikkupillua. Elli otti mulkkuani syvälle kurkkuunsa, ja hyväili toisella kädellään kiveksiäni. Se tuntui taivaalliselta.

Elli lopetti imemisen ja asettui sohvalle haarat auki. “Sun vuoro.”
Kumarruin Ellin jalkojen väliin, vedin tämän shortsit pois jalasta ja tunsin kullini liikahtelevan kun haistoin ihanan, makean teinipillun tuoksun suoraan edessäni. Riisuin samalla oman paitani ja painoin sitten nenäni pikkuhousuja vasten. Ellin pikkarit olivat läpimärät, ja kiimamehuja oli valunut tämän reisille asti. Annoin tytölle suukkoja kankaan läpi, ja Elli ynähteli allani. Sitten vedin tytöltä pikkarit pois, ja aloin nuolla tätä.

Liikuttelin ensin kieltäni häpyhuulilla, ja nuolin klitoriksen ympärystä. Ellin klitoris oli paisunut ja kova, joten tiesin että tämä oli lähellä. Aloin nuolla klitorista rytmikkäästi, ja Ellin suusta pääsi kovaääninen voihkaisu. Kyrpäni sykki kiimaisena, ja tunsin touhutippojen valuvan alas varttani. Nuolin klitorista tarmokkaasti, eikä mennyt kauaa kun Elli tarttui rajusti kiinni hiuksistani ja alkoi nytkyttää lantiotaan naamaani vasten. Elli kiljahti orgasmin kourissa ja tunsin pillun sykkivän kieleni alla. Jatkoin nuolemista orgasmin loppuun saakka.

Elli huohotti kiimaisena orgasmin jäljiltä. Tiesin, että nyt oli minun vuoroni. Halusin painaa kyrpäni syvälle Ellin kiimaiseen pikku teinipilluun ja nussia häntä lujaa.
Tulin Ellin päälle makaamaan tämän jalkojen väliin.

“Vittu et mä tulin kovaa.. toi tuntu upeelta” Elli kuiskutteli minulle. Hymyilin ja suutelin häntä vastaukseksi.
“Mä oon aina halunnu kokeilla olla vanhemman miehen kanssa… Mun ikäiset pojat ei osaa tyydyttää mua.” Elli kertoi minulle.
“Niinkö?” kysyin ja hieroin kivikovaa kyrpääni Ellin liukkaiden häpyhuulten välissä.
Elli nyökkäsi ja puri huultaan. “Nussi mua, jooko?” tyttö aneli.

Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Survaisin kullini yhdellä työnnöllä sisälle Ellin märkään pilluun ja se luiskahti sisälle vaivattomasti Ellin ollessa näin märkä. Tyttö voihkaisi ja tunsin kynnet selässäni.
“Vittu- et sulla on- iso…” Elli huohotti ja yritti sopeutua valtavaan kyrpääni sisällään. Aloin hitaasti työnnellä itseäni edestakaisin tämän jumalaisen teinin sisällä.
Riisuin Ellin topin pois, ja paljastin tämän ihanat, kiinteät B-kupin rinnat jotka hyllyivät työntöjeni tahdissa.
“Ai että kun mä tykkään sun tisseistä”, sain sanottua.
Elli hymyili ja katsoi minua silmiin.

Aloin liikkua tytön sisällä nopeammin ja työnsin kullini aivan pohjaan asti. Teinipillu oli aivan älyttömän kireä, ja tuntui, kuin se olisi imenyt minua sisäänsä. En ollut edes muistanut, miltä tuntuu nussia 18-vuotiasta. Pillu oli niin tiukka ja märkä, että kyrpäni oli puristuksissa. Painoin kasvoni vasten Ellin kaulaa ja huohotin. En halunnut tulla vielä. Ei ihme, että pojat jotka olivat päässeet nussimaan Elliä olivat tulleet nopeasti. Tämä oli itsellenikin vaikeaa. Halusin täyttää tämän seksikkään nuoren tytön spermallani ja sitten nussia häntä uudestaan.

Jatkaessani Ellin nussimista, tunsin kuinka hänen jalkansa pusertuivat ympärilleni yhä tiukemmin. “Mä taidan.. kohta saada uudestaan” Elli voihki.
Nussin häntä lujempaa, ja katselin lumoutuneena miten tämän tissit heiluivat tahdissa.
“Mä tuun!”, Elli kiljaisi ja tunsin tiukan pillun supistelevan kyrpäni ympärillä.Elli nytkähteli ja voihki allani pillu supistellen.

Odotin, kunnes Ellin orgasmi oli ohitse ja sitten aloin nussia tätä rajusti. Kiimainen pillu litisi ja Ellin pillumehut valuivat sohvalle. Nussin häntä raivokkaasti ja tunsin lähestyvän omaa huippuani.
Elli taisi huomata sen ja sanoi minulle: “eih… älä tuu mun sisään jooko…”
Mutta se oli liian myöhäistä. Painoin karjaisten kyrpäni syvälle tiukan teinipillun uumeniin ja pumppasin koko valtavan lastin tytön sisään. Tuntui, että orgasmini vain jatkui ja jatkui ja spermaa tuli paljon. Huohottaen työntelin kyrpääni teinin sisällä pumpaten viimeisetkin pisarat häneen.
Sitten avasin silmäni ja katselin kulli yhä sykähdellen miten siemeneni valui ulos Ellin pikkupillusta.
"Anteeksi..." sain huokaistua ja Elli tönäisi minua.
"Nyt saat kyllä tosta hyvästä nussia mua vielä uudestaan."

Arvostele Novelli:

Arviot 4.4 / 5. Arvostelijoita 94

Subscribe
Notify of

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu