Sanoi Nimekseen Milla

07/03/2023 | Kirjoittaja: Anonyymi |
6 min
Kertoja: Mies | TeinityttöVanhempi Mies69
3.9
(47)
Milla alkoi vinkumaan mun kyrpä suussaan ja mä nuolin vaan kovempaa.

Perjantain kunniaksi yritin istua baarissa. Vitutti niin saatanasti. Join kolmatta olutta, eikä ollut kiire. Vitun kiireet oli loppuneet viime tammikuussa. Vaimoni oli häipynyt toisen miehen matkaan. Oli saatana vienyt lapsenkin mennessään. Eipä ollut mitään havaintoa kummastakaan yli puoleen vuoteen. Oli alkuilta, olin yksin liikenteessä, työkaverit oli kaikki perheellisiä miehiä, ja vittuako niitä kiinnosti mun sinkkuelämään osallistua. Nuoret aikuiset pariutuivat jo baaritiskillä ja mua vitutti lisää. Olin täysin näkymätön, tavallisen näköinen 50-vuotias äijä ei kiinnostanut ketään tässäkään juottolassa. Musiikkikin oli aivan paskaa. Kalja alkoi maistua väljähtäneelle.

Imaisin tuopin loppuun ja laskin sen pöydälle. Haistakoon paska koko valtiovalta. Vedin takin päälleni ja poistuin paikalta. Luultavasti poistumiseni kiinnosti paikalle jääneitä tasan vittu nollan verran. Ulkona satoi tietenkin vettä.

Potkaisin kiven jalkakäytävältä ajoradalle ja sytytin tupakan. Päässä oli nousuhumalaa ja kuitenkin vitutusta. Kirosin ex-vaimoani. Saatanan jakorasia. Oma osani olisi luultavasti notkua baareissa työviikon jälkeen ja pettyä joka kerran. Tai sitten voisin mennä Tinderiin pettymään. Heh. Ja joo, oli joku kirje lastenvalvojalle. En vitussa aikonut tehdä mitään. Saatanan huora, en helvetissä maksa ruokkoa, kun se itse lähti vitun gigolon matkaan.

Kotona oli pari pulloa vodkaa, päätin lähteä kotiin ryyppäämään pääni turvoksiin. Helvettiäkö mä näissä baareissa notkuisin, yhtä hyvin voisi repiä rahaa huvikseen ja loppuyöstä antaa taksifirmalle loput. Povitaskussa oli hätävarataskumatti. Vedin siitä raakaa viinaa kävellessäni, etten jäätyisi vesisateeseen.

Vaelsin viimeiset kadunpätkät surkeassa kelissä, mutta viina lämmitti mieltä. Aloin olla todella hyvässä nousussa, kun saavuin asunnolleni.
Kello oli jo yksitoista, joten yllätyin kun taloni porttikongissa seisoi nuori tyttö. Just sellainen yläasteikäinen ripakinttu hupparissa ja farkuissa. Veti röökiä ja sylki maahan. Hupun alta tunki epämääräinen kasa blondattuja hiuksia. Meikkiä ihan vitusti liikaa, kunnon tuplakajaalit. Alkoi vituttaa että toikin täällä pyöri.

Kysyin siltä, että vittuako se täällä tekee. Että painuu kotiinsa siitä sylkemästä. Tyttö haistatti takaisin ja pummasi röökiä. Tää huvitti mua suunnattomasti, koska juurihan se oli röökiä polttamassa. Kaivoin norttiaskin taskusta ja annoin sille yhden. Ajattelin että siinähän vetää punaista norttia sitten. Se heittikin sen oman röökinsä menemään ja sytytti antamani nortin. Veti sitä kunnolla ja köhi. Sanoin sille, että on sinulla huvit. Sitten se kysyi, että onko mulla viinaa.

Sanoin, että viinaa löytyy, mutta ei löydy lapsille. Sitten se aloitti armottoman vittuilun. Että vittuako se multa on pois, jos annan sille huikkaa. Olin sen verran nousuhumalassa, että mua tää vaan huvitti lisää ja annoin sille taskumatista viinaa. Vettä satoi sisään porttikongiin, tuuli oikein kunnolla viistoon ja tyttö värjötteli ja kysyi, että pääseekö sisään. Sanoin että ei helvetissä, että en halua jotain poliisia perääni, että painu nyt jumalauta kotiisi vaan.

Tyttö sanoi, että paha mennä kotiin, kun on hatkassa lasusta. Mullakin alkoi olla kylmä ja olin niin helvetin vittuuntunut, että sanoin OK sitten. Kai sitä jotain seuraa on tollasesta kakarastakin.

Mentiin sitten meille ja se heti kysyi et miks mulla on niin iso kämppä. Sanoin että vittuako se sille kuuluu. Se käveli suoraan jääkaapille ja haki sieltä vodkaa ja cocacolaa. Sanoin sille, että joo, ole vaan kuin kotonasi. Kaatoi sitten mullekin sitä sotkua ja istuttiin olohuoneeseen ryyppäämään. Se katsoi mun piirongin päällä ollutta hääkuvaa minusta ja Seijasta ja kysyi, että missäs mun vaimo on. Sanoin että se ämmä ei tähän taloon astu enää jalallakaan ja siitä tyttö sit innostui. Sanoi, että sen äiti oli myös ihan hirveä huora ja hyvä vaan, ettei tarvinnut sitäkään koskaan nähdä. Sanoin sille, että siks tää kämppäkin on vielä. Että täällä ennen asui mun vaimo ja tytär. Mutta ei saatana asu enää.

Kysyin tytön nimeä ja sanoi nimekseen Milla. Sanoin että oon Sakke, hyvää iltaa vaan. Se istui sohvalla ja joi sitä drinkkiä ja irvisteli. Otti hupun päästään ja ihan nätti pikkulikkahan se oli. Hyppyrimäkinenä ja pisamia. Hiukset oli sellainen sekava blondattu lyhyt sotku sen päässä. Kysyi että kuinka vanha mun tytär oli. Mä istuin nojatuolissa ja aloin olla ihan perseet olalla. Sanoin että kuusitoista. Tyttö nauroi, että on nuorempi itse ja sittenyhtäkkiä alkoi puhumaan paskaa jostain sen mielestä vitun kovasta bändistä ja mä sanoin sille että en vittu tiedä mitään uusia bändejä, eikä ees kiinnosta. Se kysyi, että mikä kiinnostais. Sanoin että ei mikään, että älä saatana ees kysy.

Milla meni kuselle ja mä kaadoin lisää viinaa ittelleni. Se tuli kylppäristä ja sanoi että helvettiäkö mulla on sauna lämmin. Sanoin että se on ajastimella. Että on sellainenkin keksitty. Sit se kysyi että mennääks saunaan. Että sillä on kylmä. Minä sanoin että en vitussa lähde sun kanssa saunaan, että kuinka vanha ees oot. Se sanoin että neljätoista. Kohta. Mua nauratti se ”kohta” ja sanoin että joku raja saatana, että mä oon jo viisikymmentä.

Milla sanoi, että hän ainakin menee saunaan, että on palellut ihan vitusti koko illan ja että oma valinta jos mua pelottaa liikaa tulla mukaan. Mua alkoi vituttaa, koska tykkäsin siitä että sauna aina selvittää humalaa ja kellokin oli vasta vähän ja lisää vois juoda. Sanoin että mua ei pelota mikään mun omassa kodissa ja meen saatana saunaan silloin kun itse huvittaa.

Alkoi oikeesti suututtamaan, että tollanen pikkulikka tulee mun kotiin ja alkaa vittuilemaan päälle. Mä riisuin mun vaatteet siihen kylppärin eteen ja menin sisään ja huusin sille ovenraosta, että jumalauta saas nähä ketä pelottaa mennä saunaan. Menin saunaan istumaan ja ajattelin, että jumalauta tollasella räkänokalla ei varmasti ole pokkaa tulla mukaan. Heitin siinä löylyä, niin eikö jumalauta se kylppärin ovi käynyt ja sisäänhän se tuli.

Näytti jumalauta vielä keskisormea ja tuli lauteille istumaan. Ihan kakaran näköinenhän se oli, pienet tissin alut ja saatanan laiha joka kohdasta, vähän oli karvaa jo pillulle kasvanut ja sen naama teki just sitä teini-ilmettä, että ei vois vähempää kiinnostaa. Päätin että olkoon saatana ja heitin löylyä lisää. Aluksi Milla ei sanonut mitään, mutta sitten se yhtäkkiä kiitti mua että olin päästänyt sen sisään. Mä sanoin että oli varmaan virhe, mutta tässä nyt oltiin sitten. Se sitten jatkoi että kiitos viinasta ja röökistä, että vittu kun elämä ois ees tän verran helppoa joskus. Nyt se kuulosti mun mielestä rehelliseltä ja helppohan se on rehellinen olla kun istuu alasti saunassa ja tuijottaa varpaitaan kun löylyä heitetään.

Mäkin olin selkeesti vähän selvinnyt siinä löylyssä. Mä sanoin sille, että eipä siinä mitään, mutta huomenna sen pitää kyllä häipyä. Että saa olla tän yön. Sääliksihän mun kävi sitä tyttöä ja se katsoi mua oikeesti kiitollisena ja tais olla pari kyyneltäkin silmässä, se sanoi et oli ollut ihan varma, että heitän sen ovesta ulos heti ja siks se tänne saunaankin oli tunkenut että aika vaan kuluis.

Mä tajusin kyllä. Ei ollut omakaan elämä mitään helvetin herkkua. Me siinä sitten saunottiin ja käytiin suihkussa ja annoin Millalle siitä yhden kylpytakinkin, vaimon ja tyttären kamoja oli kaikkialla edelleen, kun ei yhtään huvittanut niihin ees koskea. Mentiin sit olkkariin ja Milla kysyi että mistä mä ees olin ollut tulossa. Sanoin että baarista. Se sanoi että oli selkeesti ollut ihan vitun kivaa. Mä sanoin että ihan saatanan rahan haaskausta koko paska. Sit se kysyi että miks mä siellä ees kävin. Sanoin että se ei yhtään sulle kuulu.

Siinä se näsäviisas kakara istui kylpytakissa sohvalla ja kysyi, että siksikö että mulla ei enää oo vaimoa. Samalla se ihan selvästi vähän levitti niitä ripakinttujaan että kylpytakin alle melkein näkyi. Kysyin että mitähän vittua sä nyt teet. Milla nauroi ja sanoi, että oikeesti se vaan yrittää olla mulle kiva takaisin, että eikö kelpaa. Sanoin että en mä nyt ala alaikäisiä panemaan. Se sanoi että ei tarviikkaan. Että voithan sä vaan katsoa ja runkata.

Se otti sen kylpytakin pois ja tuijotti mua. Mä sanoin sille että älä vittu nyt ala. Tyttö istui alastomana siinä sohvalla ja mä tajusin että oon ihan jotenkin kännissä ja en oikein jaksanut ees välittää. Sanoin sille että en nyt tosiaan tarvii mitään siitä, että se saa olla nyt täällä. Milla sanoi, että tajuu kyllä, mutta sit se alkoi hieromaan niitä olemattomia tissejään. Kysyi että Sakke, tykkäätkö sä.

Olihan se niin pervon näköistä että väkisinkin alkoi seistä. Kysyin siltä että luuletko nyt, että oon joku pervo sitten. Se pudisti päätään ja sanoi, että kaikki joskus runkkaa. Mä olin sen verran humalassa ja kestokiimassa että ajattelin että vitut, ja otin kylpytakkini pois. Kyrpähän seisoi jo kunnolla ja Milla oli selkeesti ihmeissään, kun se oli niin iso.

Aloin sitten runkkaamaan siinä nojatuolissa ja tyttö oikein kääntyi sohvalla selkä muhun päin ja pyllisti sitä pientä persettään ja levitti sitä mulle. Mä ajattelin että jumalauta tässä sitä runkataan ja katsotaan kun teinityttö esittelee itseään ja mun pallit kovettuivat sellaisiksi ihan pieniksi ja kyrpä tuntui kädessä ihan helvetin kovalta.

Mun kyrvän päälle tuli kiimanestettä ja levitin vähän mun jalkoja, että pääsin parempaan asentoon. Milla kääntyi takas ja alkoi itsekin hieromaan pilluaan. Se sanoi että tää aina tuntuu sen pimpissä niin hyvältä kun pääsee jonkun kanssa runkkaamaan. Multa meinas spermat lentää kun se alkoi puhumaan tota. Se tuijotti silmä kovana mun kyrpää ja runkkasi pientä pilluaan. Olin saatana yhtäkkiä ihan kiimassa.

Milla tuli sieltä sohvalta pois ja mun luo ja otti mun kyrvästä kiinni. Alkoi sitten runkkaamaan sitä. Sen käsi oli ihan surkean pieni verrattuna mun kyrpään ja sitten kun se siinä seisoi niin kokeilin kädellä sen pillua. Ihan märkähän se oli ja se alkoi heti hinkkamaan sitä pimppiään mun kämmensyrjää vasten.
Sit se meni polvilleen ja alkoi imemään mua. Sen suuret silmät seisoi päässä kun mun kulli uppos sen pieneen suuhun ja mä aloin huohottamaan. En jumalauta ollut saanut naista Seijan lähdön jälkeen ja tää tuntui ihan vitun hyvältä. Mä nousin ylös ja kannoin tytön siihen sohvalle ja aloin nuolemaan sen pillua kuusysissä, silleen että mä olin päällä, samalla kun nussin sitä suuhun. En ollut kyllä koskaan niin pientä pillua ees nähnyt ja maistuihan se ihan saatanan hyvältä ja kauhee kiihotus päällä kun olihan tää nyt niiin kiellettyä.

Milla alkoi vinkumaan mun kyrpä suussaan ja mä nuolin vaan kovempaa ja se alkoi tärisemään mun alla ja se huusi ja tajusin että tyttöhän sai jumalauta heti orgasmin. Lopetin nuolemisen ja mä sanoin Millalle että nyt menet siihen sohvalle, silleen kun olit äsken ja levität sitä pillua. Se nous siihen silleen taas että nojasi siihen selkänojaan ja mä tulin siihen sen taakse ja aloin työntämään mun kyrpää tytön sisään. Kyllähän se huusi kun se oli niin iso ja jumalauta sen persekin oli suunnilleen mun kämmenen kokoinen.

Aloin sitten nussimaan sitä paljaalla ja se huusi, että Sakke Sakke pane mua, ja mä hivutin mun kädet sen tisseille mutta eihän niitä oikein ollut, mutta nännit olivat kyllä tosi kovana. Se pimppi oli niin tiukka että aattelin että kohta tää tyttö halkee. Mä aloin nussimaan kovempaa kuin koskaan ja tunsin että nyt lähtee lasti. Milla huomasi sen kanssa ja huusi että jumalauta, et saa tulla mun sisään, mutta en mä mitään välittänyt vaan nostin sen ilmaan, kun eihän se painanut kuin jotain ihan onnettoman vähän ja nostin ja laskin sitä tyttöä mun kyrvällä ja sitten se sperma lähti lentämään. Huudettiin molemmat siinä ja rysähdettiin siihen sohvalle. Milla painui äkkiä pesemään sen pillua ja mä horjuin sänkyyn.

Yöllä se tuli sit mun viereen nukkumaan.

Mä lupasin, että ei sen tarvii vielä huomenna lähteä minnekään...

Arvostele Novelli:

Arviot 3.9 / 5. Arvostelijoita 47

Subscribe
Notify of

6 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu