Pillua Koulun Pukkareissa

30/03/2020 | Kirjoittaja: Pave |
6 min
Kertoja: Mies | TeinityttöEka KertaAlaikäinen
4.2
(88)
Juuri kun Sonja oli ottamassa kyrpää suihinsa tunsin tulevani.

Englannin tunnin viimeiset minuutit olivat meneillään. Riemuitsin, sillä oli perjantai ja viimeiset tunnit olisivat liikuntaa. Meillä oli tänään vuorossa korista. Yleensä meidän liikuntatunnit olivat erikseen tytöille ja pojille, mutta tänään oli poikkeus, koska tyttöjen maikka oli sairastunut. Se tarkoitti sitä, että joutuisimme pelaamaan tyttöjen kanssa! 

Saliin päästyään Markkanen, meidän maikka, ilmoitti, että jakaisimme salin kahtia, jotta tytöt ja pojat voisivat pelata erikseen. Se sopi minulle hyvin. Tyttöjen kanssa oli rasittava pelata, sillä suurin osa heistä jäi vain jalkoihin. Toisaalta, olisi ollut ihan kiva päästä lähikontaktiin heidän kanssaan. 

Normaalisti menin koulusta kotiin, mutta tänään olin päättänyt lähteä suoraan kaupungille koulun jälkeen. Minua ei huvittanut käydä koululla suihkussa, mutta muuta vaihtoehtoa ei ollut, koska haisisin varmasti pahalta hikisen tunnin jälkeen. Kukaan pojista ei yleensä käynyt koululla suihkuissa. En oikeastaan tiennyt miksi, mutta kukaan vaan ei käynyt. Tytöistä en tiennyt, sillä meillä oli aina eri aikaan liikuntatunnit. Silloin tajusin, että järjestelyissä saattaisi tulla jotakin ongelmia, koska meillä oli vain yksi suihkutila tyttöjen ja poikien pukukoppien välillä. Minun olisi kuitenkin pakko päästä heti suihkuun, sillä olin sopinut olevani kaupungilla jo varhain koulun jälkeen. Kaluni hypähti hieman ajatukselle, että joku tytöistä yllättäisi sen suihkusta. Olin varma, että mulla oli melko suuri, vaikka en ollut koskaan sitä näyttänytkään kellekkään, saati sitten päässyt tositoimiin. 

Pelit sujuivat hyvin, vaikka koripallo ei ollutkaan vahvin lajini. Tunti hujahti sekunnissa ja pian Markkanen jo vihelsi pilliinsä tunnin loppumisen merkiksi. Kaikki pojista säntäsivät nopeasti pukuhuoneeseen, sillä halusimme kaikki päästä äkkiä pois koulusta viikonlopun viettoon. Seurasin viimeisenä perässä varmistaakseni, että kukaan muu ei tulisi suihkuun. Kaikki kuitenkin vaihtoivat nopeasti vaatteensa ja ryntäsivät pukuhuoneesta kohti viikonlopun vapautta. Jäin yksin pukkariin kaivamaan pyyhettä repustani. Avasin pukuhuoneen takaoven ja lähdin hiipimään käytävää pitkin suihkuhuonetta kohti. Olin todella helpottunut huomatessani sen olevan tyhjä, sillä vaikka olin fantasioinut jonkun tytön yllättämästä minut en ollut varma halusinko sitä oikeasti.

Suihkuhuoneessa oli kaksi suihkua vierekkäin. Valitsin niistä vasemmanpuoleisen ja käänsin veden päälle. Jouduin odottelemaan hetken veden ollessa jääkylmää. Suihkuttelin siinä hetken, kunnes kuulin ääniä tyttöjenpukuhuoneen suunnalta. Voi ei! Ei kai joku heistä ollut tulossa suihkuun! Runkkasin äkkiä muutaman vedon, jotta kaluni näyttäisi suuremmalta. Jännitin lihakseni suuriksi ja valmistauduin teeskentelemään yllättynyttä. Sydämeni hakkasi jännityksestä odottaessa kuka saapuja olisi. Silloin tajusin, että tyttöjä voisi tulla monta! Kaluni meinasi lerpahtaa jännityksestä, mutta runkkasin sitä ankarasti suuremmaksi. Olin jo lähdössä lipettiin, mutta silloin oli liian myöhäistä.

Ovi aukeni ja sisään astui Sonja pyyhe kiedottuna ympärilleen. Hän oli hieman yllättynyt, mutta vaikutti erikoisen rauhalliselta. Minä taas tärisin suihkun alla jännityksestä, sillä olin ensimmäistä kertaa alasti jonkun tytön edessä. Sonja oli rinnakkaisluokallani. Hänellä oli suuret tissit ja iso kiinteä perse. Olin aina tykännyt hänen ulkonäöstään. Mun mielestä Sonja oli tosi kuuma. 

-Oho sori, mä en tiennyt, että täällä oli joku, Sonja sanoi.

-Ömm, joo. Mä oon menossa suoraan kaupungille ja oli pakko käydä suihkussa ennen sitä, vastasin. Oon kyllä jo melkein valmis, jos haluat käydä itsekin, jatkoin ja yritin peitellä huomaamattomasti vartaloani.

Suunnitelmani alkoi kariutumaan itsevarmuuteni heikentyessä. Olisin halunnut tehdä jonkun aloitteen niin kuin kaikissa fantasioissani, mutta en vain saanut sanaa suustani. En ollut kuvitellut tilanteen olevan näin hankala. Vilkuilin Sonjaa aina välillä, mutta lähinnä katselin seiniä ujostuneena. Toivoin hartaasti, että kaluni ei ollut kutistunut, sillä se vielä tästä puuttuisi. En kuitenkaan uskaltanut katsoa nähdäkseni, mitä kalulleni kuului. 

-Mäki oon menossa suihkuun mut ei sun tarvii pitää mitään kiirettä, Sonja sanoi. 

Ai mitä? Sonja, yksi fantasioideni kohteista oli menossa suihkuun eikä käskenyt mua häipymään! 

-Ei kyllä mä lähen tästä niin sä saat olla suihkussa rauhassa, vastasin. 

Heti sen jälkeen kaduin sitä. Mulle oltiin tarjottu parasta mahdollisuutta ikinä ja olin heittämässä sitä noin vain pois! 

-Jää vaan, täällä on muutenkin vähän ankeaa yksin, Sonja sanoi laittoi pyyhkeensä naulaan.

Leukani putosi lattiaan! Sonjan suuret, varmaankin yli D-kupin rinnat hypähtivät iloisesti esiin rinnakkaisluokkalaiseni pyyhkeen sisältä. Katsoin alas ja näin paljaaksi ajellun posliinipillun! En voinut kuin tuijottaa sanattomana. Tajusin vähän ajan päästä, että olin katsellut Sonjaa hyvin pitkään sanomatta sanaakaan. Sitten katsahdin alas ja kauhukseni huomasin, että mun kyrpäni seisoi kovana. 

-Tykkäätkö näistä? Sonja kysyi ja otti suuret tissit käsiinsä. Hän puristeli niitä yhteen ja heilutteli tissejään ympäriinsä. Nyökyttelin vain päätäni katsoessani maailman upeinta näkymää. Kosketin kyrpääni epähuomiossa ja runkkasin sitä pari vetoa ennen kuin tajusin, mitä olin tekemässä. 

-Oho, mulleko sä runkkaat senkin perverssi! Sonja heitti.

-Se oli vahinko sori, sain mutistua. 

-Ei se haittaa, sulla on muutenkin aika kiva kyrpä, Sonja hihkaisi. Runkkaa sitä mulle, Sonja jatkoi.

Häh? Olinko kuullut oikein. Sonja, yksi kuumimmista tytöistä kenet tiesin pyysi minua runkkaamaan hänen edessään. 

-Mä voin hieroa mun tissejä, jos se auttaa, Sonja sanoi ja otti rinnat käsiinsä. Sonja pyöritteli suurenmoisia tissejä hyppysissään ja nipisteli välillä nännejään. Sitten hän nosti suuren rintansa ylös ja imaisi toisen nännin huuliensa väliin. 

-Mmmmh, tää on aika hyvää. Haluutko maistaa? Sonja kysyi. 

Nyökyttelin vain päätäni, mutta jäin paikoilleni. 

-No tule tänne sieltä sitten, Sonja sanoi minulle.

Kävelin kuin hypnoosin alaisena Sonjan luokse ja tarrasin kiinni hänen rintaansa. 

-Maista sitä, Sonja sanoi ja ojensi tissiä suutani kohti. Otin nännin huulieni väliin ja imaisin sitä muutaman kerran. Sitten aloin nuolemaan nänniä leipoen kädelläni Sonjan toista rintaa. 

-Ahhh, Sonja voihkaisi. Sähän vasta innostuit, Sonja naurahti. 

Jatkoin Sonjan rintojen imemistä kiimaisesti saaden rinnakkaisluokkalaiseni voihkimaan. Kun erkanin tisseistä tajusin, että Sonja oli vienyt sormet pillulleen ja sormetti itseään! Olin luullut, että epämääräinen litinä oli lähtenyt suihkusta, mutta se olikin tullut Sonjan pillusta! 

-Oho, pääsi ulos suustani. 

-Mä haluan, että sä kokeilet, kuinka märkä mä oon, Sonja sanoi. 

Epäröin hieman, sillä en ollut koskaan ennen koskenut pillua. Sonja kuitenkin ohjasi sormeni nopeasti sisäänsä. Yllätyin tuntiessani, kuinka märkä Sonja oli. Pillu ei ollut normaalilla tavalla märkä, vaan se oli ikään kuin hieman tahmea ja samaan aikaan todella lämmin. Sonja otti kiinni sormistani ja vei niitä edestakaisin, kunnes ymmärsin homman nimen. Aloin vetelemään sormiani edestakaisin vauhdikkaasti. Sonjan rinnat alkoivat heilua kiihottavasti ilmassa sorminaimiseni tahtiin. 

-Mmmh, aaaah! Sun sormet tuntuu aika hyviltä, Sonja voihki. 

Olin ylpeä itsestäni. Kiihdytin tahtia ja sain Sonjan vääntelehtimään paikallaan. Toivoin, että Markkanen oli jo häipynyt liikkasalista, sillä Sonjan voihkinta alkoi käydä niin kovaääniseksi, että mies voisi kuulla meidät. Mitäköhän hän sanoisi yllättäessään kaksi 9-luokkalaista nussimasta liikkasalin suihkuhuoneesta? Saiskohan seksin harrastamisesta jälkkää?

Havahduin ajatuksistani Sonjan koskettaessa kyrpääni. 

-Mä voisin maistaa sitä, Sonja sanoi ja alkoi runkkamaan kaluani. 

Nyökyttelin vain päätäni vastaukseksi. Sonjan käsi tuntui niin hyvältä. Hän veteli esinahkaani edestakaisin katsellen tulipunaisena sykkivää terskaani, jonka päähän oli muodostunut muutama kiimatippa. 

-Oho, se on aika kuuma, Sonja sanoi terskani paisuessa ennätysmittoihinsa. Sitten Sonja laskeutui alemmas ja meni polvilleen eteeni. Sonja katseli lumoutuneena mun kyrpää ja minä katselin lumoutuneena rinnakkaisluokan povipommia polvillaan edessäni. Sonja avasi suunsa ja valutti sylkeä terskalleni. Näky oli niin kiihottava, että meinasin tulla jo ennen kuin Sonja oli edes saanut kyrpää suuhunsa. Ähkäisin kovaäänisesti, kun Sonja upotti suurena sykkivän terskan täyteläisten huuliensa väliin. Olin taivaassa. Kuului vain slurp, slurp, slurp, kun Sonja ryysti innokkaasti kyrpääni. Aina välillä hän nosti katseensa ylöspäin ja hymyili minulle pervosti suu täynnä kyrvästäni. Aloin jo olla aivan liian lähellä tulemista, joten minun oli pakko vetää kaluni ulos. 

-Hei! Se oli hyvää, Sonja valitti. 

-Joo mut mä haluisin panna sua, sain juuri ja juuri sanottua. 

-Ai haluisit? Sonja kysyi ja katsoi minua ilkikurisen pervosti ylöspäin. 

-Joo, vastasin.

-Ai haluisitko tätä? Sonja kysyi ja kävi kontilleen maahan. Sitten hän vei jalkojaan erille ja levitti pilluaan minulle. 

-Tätäkö sä haluisit? Sonja kysyi ja työnsi muutaman sormen sisäänsä päästäen samanaikaisesti pari kiimaista parkaisua. 

Nyökkäsin vain päätäni.

-Ai haluisitko sä mun märkää pimpsaa? Sonja kysyi ja raotti pilluaan yhä leveämmälle niin, että näin sen kokonaan. Kyrpäni notkahti ylöspäin huomatessani Sonjan reisillä valuvan pillumehun. 

-Joo, sanoin ja asetuin Sonjan taakse.

-No ota se, Sonja sanoi ja pyllisti minulle. 

Otin kiinni rinnakkaisluokkalaiseni upeasta perseestä ihailin Sonjan takapillua. Häpyhuulet pursusivat turvonneina Sonjan perseenposkien välistä. Olin juuri laittamassa itseäni Sonjan sisään, kun hän kysyi jotakin.

-Onko sulla kortsua? Unohin sen kokonaan, Sonja sanoi. 

-On joo kai, oota, sanoin ja lähdin juoksemaan poikien pukuhuoneelle. Mulla pitäisi olla yksi mun lompakossa, mutta en ollut aivan varma. Avasin reppuni kiireisesti ja kaivoin esiin lompakkoni. Sen taskusta löytyi kulunut ja kasaan painunut kortsu! Olin helpottunut, koska en tiedä olisin tehnyt ilman sitä. Juoksin takaisin suihkuhuoneeseen, missä Sonja odotti kärsimättömänä lattialla. 

-Vihdoin, mä ajattelin jo, että mun pitää lähtiä ettimään joku toinen poika nussimaan mua, Sonja sanoi ja esitteli takapilluaan minulle. 

Sonja raotti pillunhuuliaan auki ja minä rullasin kondomin nopeasti seisovan kaluni päälle. Olin harjoitellut useasti kortsun laittoa, mutta se oli silti hieman hankalampaa tosipaikan edessä.

-Pane mua, Sonja vaati ja heilutteli persettään. 

Otin kiinni kyrvästäni ja vein sen Sonjan pillulle. Aloin työntämään itseäni sisään, mutta se ei ollut niin helppoa kuin olin luullut. Sonja oli äärimmäisen tiukka ja minulla teki tiukkaa päästä kunnolla sisälle pilluun. Kaiken lisäksi pillu oli niin märkä, että kyrpäni lipesi koko ajan pois. Sonja tarttui kyrpääni ja ohjasi sen oikeaan kohtaan. Painoin itseni kaikilla voimillani sisään ja onnistuin kuin onnistuinkin.

-Iiiih! Sonja kirkaisi. 

-Sattuiko? Kysyin.

-No ei! Nussi nyt mua, Sonja vaati. 

Otin kiinni Sonjan pakaroista ja aloitin vetelemään itseäni edestakaisin. Se tuntui aivan uskomattomalta! Jos olisin tiennyt seksin tuntuvan niin hyvältä, olisin varmasti yrittänyt saada pillua paljon aikaisemmin. Sonja huohotti edessäni voihkien. Katselin, kuinka sen tissit heiluivat raskaasti panon tahdissa. Ne alkoivat läsähdellä toisiaan vasten, kun kovensin tahtiani. Sonjan tisseistä lähti kova ääni niiden osuessa toisiaan vasten, mutta vielä kovempi ääni lähti meidän vartaloista aina kun ne osuivat toisiaan vasten. 

-Aaaah, aaah, AAAH! Nussi mua! Sonja parkui. Nussi mua kovempaa! Hän vaati.

Annoin kaikkeni ja hakkasin kyrpääni minkä kerkesin Sonjan pilluun, joka tuntui vain kerta toisensa jälkeen vain imevän kyrpääni syvemmälle. Sonjan pillu oli aivan älyttömän tiukka. En tiedä miten olin kestänyt niin kauan, sillä seksi oli jo jatkunut muutaman minuutin ajan. Kun pillu alkoi puristelemaan enemmän kyrpäni ympärillä tiesin, etten kestäisi kauaa. Silloin Sonja alkoi tärisemään holtittomasti.

-Mä tuun! AAAAH! AAHH! Nussi mua vielä! Kovempaa! IIIIH! Sonja vinkui ja vääntelehti. 

Kiihdytin tahtiani ja paukutin lantiotani Sonjaa vasten. Upotin kyrpäni Sonjan pillun pohjukoille asti. Tunsin olevani itsekin lähellä, mutta silloin keksin jotakin. 

-Käänny ympäri äkkiä, sanoin ja vedin itseni ulos. Otin äkkiä kortsun pois kyrvältäni.

-Mä haluun tulla sun suuhun ja tisseille, kerroin. 

Sonja hymyili pervosti mulle ja nyökkäsi. Sitten se otti kiinni mun kyrvästä ja runkkasi sitä muutaman vedon. Olin jo niin valmis tulemaan, että en kestänyt kauaa. Juuri kun Sonja oli ottamassa kyrpää suihinsa tunsin tulevani. 

-Mä tuuuun! Ähkäisin ja katselin kuinka lastit alkoivat ryöppyämään ympäri Sonjan kasvoja. Sonja vain hymyili, avasi suunsa ja sai suurimman osan spermoistani suihinsa. Sen lisäksi tulin myös rinnakkaisluokkaiseni kasvoille ja tisseille kyrpäni ampuessa lasteja ympäri paikkaa. 

Sonja otti kinni rinnoistaan ja hieroi pervon näköisesti mun lasteja ympäri rintojaan. 

-Aika hyvää, Sonja sanoi ja nuolaisi loppuja lasteja kasvoiltaan ja rinnoiltaan. 

-Se oli aika kivaa, sanoin. Sonja vain naurahti ja maiskutteli siemennesteitäni suussaan. 

Toivoin kovasti, että saisin vielä uudestaan Sonjalta pillua. Ehkä naisimme tyttöjen pukuhuoneessa tai koulun vessassa. 

Katso kaikki kirjoittajan Pave novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 88

Subscribe
Notify of

9 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu