Neljäs Sessio Kanssasi, osa 1

01/03/2023 | Kirjoittaja: Rakkaudella subtyttösi |
11 min
Kertoja: Nainen | KinkySidontaDominoiva Mies
4.2
(40)
”Sun kaltaiset naapurintytöt ottavat niin innokkaasti ja halukkaasti kyrpää perseeseen."

Muistutus: tämä kirjoitus on domilleni laadittu raportti viimeisimmästä sessiostamme. Toivon että siitä voi olla apua sinulle, joka fantasioit alistumisesta ja mietit konkreettisten askelien ottamista, mutta syystä tai toisesta pelkäät tai epäröit. Mä epäröin myös tosi kauan, kunnes tapasin elämäni ensimmäisen domin ja kaikki alkoi olla nopeasti kirkasta ja selkeää. Ajattelen, että tärkeää tällaiseen maailmaan heittäytyessä on täysi luottamus subin ja domin välillä. Leikkiin on helpompaa lähteä mukaan, kun suhde perustuu yhdessä sovittuihin rajoihin ja sääntöihin, sekä täydelliseen turvallisuuteen sekä jatkuvaan dialogiin.

Neljäs sessio, tammikuu 2023, ensimmäinen päivä

Hei dom <3

On vaikeaa aloittaa neljännen raportin kirjoittaminen. Kävelen levottomana ympäri asuntoani ja ajattelen sitä, miten pyörryttävältä kaikki tuntuu. Ajattelen sua ja sun kosketusta. Ajattelen sun kasvavaa valtaa muhun, joka vain voimistuu kerta kerralta enemmän. Sä kietoudut muhun ja kaivaudut muhun. Tunkeudut mun mieleen syvälle ja mä todella haluan antaa sun tehdä niin. Tarvitsen sitä ja haluan sitä. Meidän viimeisimmän tapaamisen jälkeen mun keho on huutanut sua mun lähelle. Tunnen, kuinka mun pillu sykkii pelkästä ajatuksesta ja mieli kaipaa sun vallan alle. Se on huumaavaa ja vähän pelottavaakin, vaikka sun kanssa mä tiedän olevani turvassa.

Olin tosi otettu siitä, kun kutsuit mut sun kotiin ensimmäistä kertaa. Kutsu tuntui hyväksyvältä eleeltä sulta mulle ja arvostin sitä. Mä halusin kovasti päästä osaksi sun todellisuutta ja asettua osaksi sun huonekaluja, seiniä ja sun ikiomaa reviiriä. Se oli jotenkin konkreettisen tuntuinen askel: ensimmäiset tapaamiset olivat takana päin ja niiden aikana olin sun subina pyrkinyt parhaimpani mukaan siihen että olisin sun ajan ja vaivan arvoinen. Kutsu sun kotiin tuntui siltä, että jollain tasolla olin onnistunut. Pystyin tarjoamaan sulle jotain sellaista, mitä sä kaipasit. Ja samalla sä tarjosit mulle jotain, mitä en ollut itse tajunnut kaipaavani näin paljon. Vuorokautta ennen lähtöä sun luokse mä mietin kuumeisesti millaisena ja miten sä mut haluaisit. Toivoisitko jatkuvaa alastomuutta, saisinko nukkua sun kainalossa koko yön, mitä ruokaa sulle laittaisin, mitä kaikkea voisin tehdä jotta olisit varmasti iloinen? Koko reissu sun luokse tuntui vähän kuin projektilta, jossa halusin onnistua mahdollisimman hyvin. Halusin tehdä suhun vaikutuksen kaikin mahdollisin tavoin ja janosin sun hyväksyntää.

Kun mä saavuin maanantaina illasta sun kotikaupunkiin, sä olit mua vastassa. Suutelit mun otsaa, mä painoin pääni sua vasten. Tuntui läkähdyttävän hyvältä nähdä sut. Sun näkeminen oli oikein, sun näkeminen oli hyvää. Me molemmat oltiin selkeästi hieman ihmeissämme. En tiedä mitä se oli: iloa, himoa, epäuskoa, ujoutta vai kaikkea sitä yhtä aikaa? Oli vaikeaa hahmottaa, että me oltaisiin toistemme kanssa yli vuorokausi ilman aikarajoja tai raameja. Se oli eri tavalla intiimiä, koska se ei ollut vain sessiointia, vaan se sisälsi myös ns. normaalimman deittailun elementtejä. Sä höpöttelit matkalla sun luo jotain kepeitä asioita ja mä kihisin odotuksesta. Halusin päästä näkemään sun kodin, halusin päästä koskemaan sua, halusin palvella sua ja miellyttää sua. Sä hivelit mun säärtä ajaessasi. Sun kosketus mun iholla sai mut kostumaan.

Perillä sun kodissa sä et odottanut pitkään ennen kuin iskit muhun kiinni. Ostokset jäivät lattialle lojumaan ja mun haave katsella sun asuntoa rauhassa heitettiin romukoppaan. Sä päätit, että meillä oli ihan muuta tekemistä. Suutelit mua himokkaasti ja annoit sun vahvojen käsien vaeltaa pitkin mun kehoa. Sun käsi hakeutui mun mekon helman alle ja tunsit heti, että olin aivan märkä. Riisuit mun mustat pikkuhousut saman tien jalasta. Kaadoit mut sun sängylle, työnsit mekon helman pois tieltä ja kumarruit mun jalkojen väliin. Aloit nuolla mua intensiiviseen, voimakkaaseen tahtiin. Mä tuijotin sun asunnon kattoa ja tunsin, kuinka mun kiima räjähti sekunneissa huippuunsa. Oli niin hullua olla sun luona, sun sängyssä ja saman tien sun armoilla. ”Saanko tulla…?” henkäisin nopeasti, koska en mitenkään kestänyt pidätellä itseäni sekuntiakaan enempää. ”Tule.” sä mutisit ja mä en tuttuun tapaan pystynyt tulemaan heti, mutta hetken päästä kyllä. Ensimmäinen orgasmi oli ihana, tuntui ihanalta saada sulta lupa siihen saman tien. Sä nuolit ja sormetit mua kauan, ja mä voihkin ja huusin useiden orgasmien värisyttäessä mun kehoa.

Esittelit seuraavaksi mut sun puiselle läimäyttimelle. Kerroit rauhassa sen erilaisista puolista, annoit mun käännellä sitä käsissäni ja mun sydän hakkasi. Tiesin, että juttelit osaksi vain pitkittääksesi mun odotusta kohti sitä, että piiskaat mua. Toisaalta sun tapa kertoa asioista lisäsi ja lisää mun turvan tunnetta ja korostaa myös sitä miten tärkeää kaikki sulle on. Se antaa huolellisen vaikutelman, jossa ei ole varaa keskinkertaisuudelle. Se on hirveän eleganttia. Komensit mut lopulta kontilleen, peppu ylös ja ylävartalo patjaa vasten. Iskit mua ensimmäisen kerran ja se sattui kamalasti. Kivun kylkeen tuli myös toinen tunne, joka oli jostain syvältä leimahtanut suuttumus. Taistelin kipua vastaan, kun jatkoit tasaiseen tahtiin. Kiroilin ja kiljuin sulle ääneen. Annoit mulle aika levollisia iskuja, mutta läimäytin oli niin tehokas että kipu säteili koko mun kehoon. Tiesin olevani seuraavana päivänä enemmän mustelmilla kuin vielä kertaakaan. Mua hävetti ja ärsytti. En halunnut itkeä, vaan halusin selvitä ja näyttää sulle että mä helvetti sentään kestän sun käsittelyn alla. En muista, pistitkö mut laskemaan, mutta viimeisien iskujen aikana olin aivan raivoissani siitä alistetuksi joutumisen tilasta. Jopa sä olit hämmästynyt kun kirosin sua maasta taivaisiin ja mun teki hetken mieli jopa lyödä sua takaisin (luojan tähden en ikinä oikeasti tekisi mitään sellaista).

Viha ja kiukku oli uutta, mutta puhdistavaa. Mä tiedän olevani temperamenttinen, mutta aiemmat kokemukset piiskauksesta ovat aikaansaaneet mussa enemmänkin lapsenomaista parkumista, anelua, anteeksipyytelyä ja nöyrtymistä (sekä kaiken sen jälkeen onnellisuuden tunnetta). Kiukku oli jotenkin väkevää. Olen ollut elämässäni jonkin verran vihainen monistakin syistä, mutta yksi asia on varma: se on tunne, jonka mä ilmaisen ihmisille, joiden kanssa mulla on täysin turvallinen olo. Ajattelen että kiukku on mulle merkki siitä, että iso osa musta on rentoutunut täysin sun kanssa, eikä välitä enää mistään. Kiukku laantui nopeasti sun kainalossa ja kääntyi jopa kevyeen huumoriin. Sua nauratti mun reaktio ja mä olin siitä itsekin yllättynyt. Mustelmat alkoivat heti kehittyä mun pakaroihin: sun merkit mussa, sun iskut ja niiden alla mun äärimmäistä vapautta tunteva sielu.

Sä hait jostain sun asunnon syövereistä nahkaisen kaulapannan. Laitoit sen mulle, merkitsit mut sun omaksi seuraavan vuorokauden ajaksi. Pannan symboliikka on musta oleellinen ja tärkeä. Rengastettuna mä alistun sun käyttöön ja samalla mun elämästä katoaa hetkellisesti kaikki muu. Panta kaulassa millään muulla kuin meillä ja sun miellyttämisellä ei ole mitään väliä. Sä laitoit remmin pannassa olevaan metalliseen renkaaseen kiinni ja nykäisit mut alas polvilleen alle sekunnissa. ”Kaula on herkkä alue.” opetit mua ja kiristit remmistä. ”Sä et halua pistää tätä vastaan, vaan myötäilet mun liikkeitä ja mun tahtoa.” Polvillaan olo sun jalkojen juuressa on ehkä yksi alistavimmista, mutta samalla parhaimmista asioista mitä tiedän. Musta se konkretisoi valta-asetelman meidän välillä: se visualisoi sen, mistä tässä kaikessa on kyse, tehden kaikesta selkeää ja yksinkertaista. Sun jaloissa mä olen täysin sun omistama. Sun jaloissa olen sun lutka, orja ja koira. Silloin ei tunneta vihaa, jos sä et niin sano. Silloin ei laueta, jos sä et niin sano. Silloin millään muulla ei ole merkitystä kuin sun haluilla. Mä rakastan olla siinä.

Sä nykäisit mut lattialta ylös ja komensit mut sängyn eteen seisomaan kädet selän takana. Irrotit kaulapannan hihnan ja sidoit sillä mun kädet yhteen tiukasti. Työnsit mut sun sängylle niin, että olin jälleen kasvot patjaa vasten painettuna, peppu pystyssä ja jalat mahdollisimman auki. Napsautit sängyn vierellä olevan kirkkaan jalkalampun päälle ja kohdistit sen suoraan muhun ja mun avoimena olevaan pilluun. Sidoit vielä huivin mun silmille, etten varmasti nähnyt mitään. Mua hävetti olla sillä tavalla auki kohdevalaisimen alla. Tuntui että olin sua varten ihan tosi tyrkyllä. ”Mä sanoin sulle viimeksi, että aion opettaa enemmän tätä reikää.” sä sanoit hiljaa ja henkäisin tuntiessani kuinka valutit liukkaria mun pepulle. Työnsit rauhalliseen tahtiisi yhden sormen mun peppuun sisään ja mä voihkaisin ääneen. Liikuttelit sormea mun sisällä ja mä yritin rentouttaa itseni niin hyvin kuin sidottuna ja sokkona pystyin. Kun olit työnnellyt yhtä sormea mun sisällä hetken aikaa, työnsit sinne myös toisen. ”Tuhma lutka.” sanoit mulle kun vinkaisin kivusta. ”Otat kahta paksua sormea sun perseeseen samaan aikaan, tajuatko?” Ja voi luoja kun mä nautin siitä, että sanoit niin! Liikutit sun sormia nopeampaa ja hiljalleen mä työnnyin sua vasten kasvavan nautintoni hekumassa. ”Paikka.” sä sanoit mulle ja vedit sun sormet musta ulos. Kuuntelin kiimaisena ja liikkumatta kuinka sä riisuit itsesi. Hetkisen kuluttua sovitit sun kyrpää mun anaalia vasten. Hengitin syvään, halusin saada sut mun sisään hinnalla millä hyvänsä. Sä työnnyit muhun hitaasti ja rauhallisesti. ”Hyvä tyttö, juuri noin.” kannustit mua ja pienestä kivusta huolimatta mä nautin ja tunsin suurta tyytyväisyyttä. Aloit liikuttaa itseäsi hiljalleen syvemmälle, kiristäen tahtia koko ajan. Mä huohotin täysin avuttomana kun sä nappasit kaulapannasta kiinni ja taivutit mun selän kaarelle. Panta kuristi mua ja lopulta mun voihke vaimeni hiljaisemmaksi vikinäksi. Sä nopeutit vielä ja panit mua perseeseen lopulta sellaisella vimmalla, että musta tuntui hetken siltä että multa lähtee taju tai vähintäänkin viimeisetkin kontrollin rippeet.

En muista laukesitko lopulta mun sisään, mutta vetäydyit musta ulos ja kiepautit selälleen. Olin aivan kiihkeänä, huohotin ja halusin vaan mitä tahansa osaa susta itseeni tässä, heti ja nyt. Asetuit hajareisin mun rintakehän yläpuolelle. ”Ime.” komensit vaativaan sävyyn ja työnsit enempää aikailematta sun paksun kyrvän mun suuhun. Mä aloin imeä sua innokkaasti ja halukkaasti. Halusin tuottaa sulle niin paljon nautintoa kuin mitä sä annoit mulle. Samalla mun pepussa ja pillussa sykki sun äskeinen raivokas paneminen. Muistelin kaikkia niitä kertoja, kun olit sanonut että mun täytyy suhtautua sun kyrvän imemiseen joka kerta isona, merkityksellisenä ja tärkeänä asiana. Ja mä todella suhtauduin! Imin sua niin taidokkaasti kun sidottuna pystyin, imin sua posket lommolla, puna poskilla ja pyrin käymään huolellisesti läpi ihan jokaisen sentin susta. Sä maistuit mun mielestä ihan todella hyvältä. Sä murahtelit tyytyväisenä ja painoit lopulta sun kyrpää mun nieluun pitämällä mua niskasta ja hiuksista kiinni. Keskityin hengityksen pidättämiseen, en halunnut kakoa vaan ottaa vastaan kaiken, mitä annoit mulle ilman keskeytyksiä. Vetäydyit lopulta musta kokonaan pois. Mä olin hengästynyt, hikinen ja aivan kiimainen. Olisin jatkanut sitä todennäköisesti loputtomiin, jos olisit vain antanut.

Sä käänsit mut takaisin mahalleen ja kerroit käyttäväsi muhun uudenlaista lelua. Liikehdin levottomasti kädet ja silmät yhä sidottuna ja odotin jännittyneenä mitä tapahtuisi. Lopulta työnsit enempää aikailematta mun peppuun jonkin pidemmän lelun, jonka toinen pää puolestaan osui mun pilluun. Napsautit sen päälle ja lelusta levisi heti intensiivinen värinä mun alapäähän. Voihkaisin ääneen tälle uudelle tuntemukselle kun lelu alkoi tekemään pihtimäistä liikettä mun sisällä. Säädit laitetta hieman kovemmalle tasolle ja totesit sen, mitä olin osannutkin vähän jo odotella. ”Nyt mä videoin sua.” Kelmeässä lampun valossa jätit lelun tekemään työtään mun sisällä. Et koskenut muhun hetkeen, mistä arvelin sun aloittaneen kuvaamisen. Olin alun perin meidän tavatessa vahvasti tätä ajatusta vastaan. Se tuntui silloin musta jotenkin liian isolta asialta, mutta nyt kaiken tapahtuessa se tuntui lähinnä törkeän tuhmalta ja sai mut entistä enemmän kiihkeäksi. Voihkin ääneen, kun haukuit mua sun pieneksi tuhmaksi lutkaksi. Mun reidet värisivät, laukesin kerran ja lopulta toisenkin kerran. Sä kiertelit mun ympärillä ja mä en välittänyt miltä sun videolla näytin. Välitin vain siitä, että sä ylipäätään halusit kuvata ja sun lutkana halusin sen tapahtuvan. Lopetit videoinnin ja hetken kuluttua tuttu hurina täytti mun aivot kun sä napsautit klitoriskiihdyttimen päälle. Meinasin ensin hätääntyä, mutta voi hyvä luoja sentään sitä nautinnon määrää, kun samaan aikaan käsittelit mun klitorista kiihdyttimellä ja lelu värisi mun anaalissa ja pillun suulla. Huusin ääneen orgasmeja ulos kehostani. Sä painoit mua välillä kovempaa ja välillä kevyemmin. Mä menetin ajantajuni, enkä voinut kuin ottaa sun pakottamat orgasmit vastaan. Tuntui huoralta, mutta en välittänyt siitä.

Jälkikäteen makasin hikisenä ja raukeana sun kainalossa. Useiden orgasmien jälkeen sä olit päästänyt mun kädet irti, laittanut lelut pois ja ottanut siteen silmiltä. Silittelit mua rauhoittavasti kun tasasin hengitystä ja päätäni. Tuntui hyvältä olla siinä kaiken sen nautinnon jälkeen. Annoit mun lepäillä hetkisen ajan, juotit mulle vettä ja paijasit mua. Janosin ja janoan sulta hellyyttä ja olikin ihanaa, kun meillä oli niin paljon aikaa myös sellaiseen. Kun olin rauhoittunut hetkisen aikaa, sä sanoit aivan yllättäen jotain, mikä oli ja on valehtelematta meidän tähänastisen taipaleen nöyryyttävin juttu. ”Kultaseni. Kai sä tajuat että otit juuri mun kullia sun suuhun suoraan sun perseestä?” … Ei saatana! Oikeasti se hetki, kun tajusin mitä olin tehnyt ja mitä sä olit tehnyt, tuntui siltä kuin jokin olisi räjähtänyt mun sisällä. Ja mä olin vielä oikein ERITYISEN innokkaana imenyt sua sillä ajatuksella, että nyt näytän sulle kuinka paljon sua arvostan! Mä olin aivan shokissa. Sä ja sun likaiset juonet! Sä ja jumalauta toi sun valta! Mä tunsin oloni niin monella tavalla likaiseksi ja nöyryytetyksi. Olit onnistunut huijaamaan mua aivan täysin ja saamaan mut tajuamattani niin alistavaan tilanteeseen, etten meinannut saada sanaa suustani. Me alettiin painia ja mä haukuin sua hirviöksi, roistoksi, sadistiksi, julmuriksi… Sä nauroit katketaksesi kun yritin voittaa sut ja halventaa vuorostani sua. Yritin vääntää sun käsiä, potkia sua ja yritin painaa sut patjaa vasten. Miten turhaa, miten ärsyttävän turhaa se olikaan! Sä annoit mun yrittää, etkä värähtänytkään kun upotin mun hampaat sun käsivarteen ja yritin aikaansaada sussa edes jotain muutakin reaktiota kuin sen saakelin ärsyttävän voitonriemun. Kiepautit mut lopulta sun vasemmalle puolelle ja väänsit mun kädet selän taakse. Mä kiljuin ja rimpuilin sua vastaan. Yritin vääntäytyä vapaaksi, mutta sun fyysisen voiman alla mä olen kirjaimellisesti ihan kakara. Kitisin ja inisin kun mun voimat alkoivat hiljalleen vähentyä. Rimpuilin heikosti vastaan kun painoit sun suun mun korvaa vasten, puhaltelit sinne, imit sitä ja työnsit sun kieltä sinne sisään. Sun vahingonilo mun häpeästä vaihtui tuhmiin, nöyryyttäviin ja alistaviin lauseisiin:

”Sun kaltaiset naapurintytöt ottavat niin innokkaasti ja halukkaasti kyrpää perseeseen. Mutta sä otat vielä lisäksi sen jälkeen suoraan suuhun ja imet oikein posket lommolla ja tyytyväisenä. Ei helvetti mikä lutka. Taisi maistua hyvältä, eikö totta?”

”Tuollaiset feministit ja naisten oikeuksien kannattajat vaan imee täällä keski-ikäisen miehen kyrpää kuin viimeistä päivää anaalipanon jälkeen. Onko tämä muka sun feministinen teko ja sun arvojen mukaista käytöstä?”

”Pitäisi varmaan sylkeä sun suuhun tai kusta sun päälle. Ottaisit senkin nöyränä vastaan, vai mitä? Sä olet säälittävän helppo…”

”Sano se että olet helppo pieni lutka. Sano se sun herralle. Sano se. Sano se!”

Lopulta mä nöyrryin kiimaisena ja alistettuna sun puheiden alla, koska mulla ei ollut enää voimia uhmata sua saatikka itseäni. Toistin hampaita kiristellen kaiken, mitä pyysit mua toistamaan. Kerroin olevani sun pieni lutka, joka ottaa kyrpää perseeseen ja sen jälkeen suuhun. En mahtanut itselleni mitään: sun tahto sai mut lopulta hyväksymään sen, että sä olit ja olet oikeassa kaiken mussa asuvan törkeyden suhteen. Se tuntuu ihan tosi nöyryyttävältä, mutta samalla sen myöntäminen tuntuu myös siltä, kuin katsoisi itseä silmiin ensimmäisen kerran kunnolla ja pitäisi näkemästään.

Se miten sä puhut mulle ja se miten sä sanoitat meidän dynamiikka on mulle kuin heroiinia suoraan suoneen. Se törkeys, se häpeämättömyys ja se miten sun sanoilla painat mua alas päin… Ennen meidän tapaamista mä en uskonut, että voisin kiihottua näin paljon häpäisemiseen liittyvistä asioista. Mutta kai se on myönnettävä, että oi kyllä mä nautin ja kyllä mä kiihotun. Koska ei mun keho valehtele näissä tilanteissa. Ne hetket kun kuiskit mun korviin sun hirveitä ja samalla niin kiihottavia sanoja saavat mut jotenkin kaikista parhaiten alistumaan sun tahtoon. Kehon on helppoa rimpuilla vastaan, mutta kun tavoitat mun mielen ja kiedot sen sun tahdon ympärille, ei se olekaan enää niin yksinkertaista. Se liittyy varmaan osittain siihen, että ihmisenä mä olen tosi verbaalinen, mutta myös siihen, että puheen kautta sä vangitset mut jotenkin vielä konkreettisemmin kuin kehollisella tasolla. Piiskaat mun omanarvontuntoa sun sanoilla, pakotat mun mielen kohtaamaan sen totuuden että mä todella olen sun vallan alla, sielu sidottuna ja pakotettuna olemaan sun edessä mitä vain. Tällaisesta nauttiminen osoittaa mulle kerta kerralta enemmän sen, että alistumisen lisäksi mulla on vahva väkivallasta, väkisin ottamisesta ja häpäisemisestä kiihottuva puoli. Haluan, että voitat mut. Haluan, että painat mut alas mun äärirajoille. Se on masokistista, sadistista ja julmaa paitsi sulta, mutta myös multa itseltäni. On niin käsittämättömän euforista ja hienoa, että tässä dynamiikassa tällainen on turvallisesti mahdollista!

Myöhemmin sä annoit mun imeä sua vähän aikaa. Se tuntui ihanalta vaikka lopetitkin melko lyhyeen. Nielin mun pettymyksen, koska olisin kovasti halunnut viedä sut loppuun saakka. Kai musta on tullut vähän ylpeäkin, kun olet antanut mun koskea suhun kerta toisensa jälkeen. Pitää varoa etten ylpisty liikaa, koska en halua että alan pitämään sun imemistä jotenkin yksinkertaisena ja alati toistuvana asiana. Me käytiin hiljalleen nukkumaan, makasin sun rintakehää vasten ja rohkaistuin silittelemään vuorostani sua. En tiedä, minkä verran kaipaat sellaista ja onko se sulle miten ok, mutta siinä hetkessä annoit mun tehdä niin. Annoin mun käsien vaellella sun kehoa pitkin, kunnes siirsit sen vielä hetkeksi sun kyrvälle. Runkkasin sua levolliseen tahtiin ja olin ihan varma, että komennat mut kohta lopettamaan ja laittamaan kiltisti silmät kiinni ja nukkumaan, mutta ei todella. Sä et todellakaan ollut vieläkään valmis. ”Kontalleen.” sä komensit ja kohottauduit ylös. Mä tottelin mukisematta ja säpsähdin kun aloitkin sormeilla jälleen mun peppua. Työnsit nopeasti sormen mun sisälle ja aloit liikutella sitä rytmikkäästi. Mä jännityin hieman sitä vasten, koska olit nopeampi ja rajumpi kuin aikaisemmin. Hetken kuluttua sovitit sun kyrpää mun pepulle. Lisäsit liukkaria ja mä parkaisin, kun työnnyit mun sisään enempää aikailematta. Hiljalleen mun peppu kuitenkin mukautui suhun, rentouduin ja aloin ottamaan sua vastaan. Työnnyit syvemmälle ja mä huokailin nautinnosta. Aloit hitaasti nopeuttaa tahtia, kunnes äkkiä työnsit mut patjaa vasten ja aloit panemaan kovempaa. Mä olin kirjaimellisesti sun kropan vankina ja sä panit mua eläimelliseen tahtiin syvälle. Sun käsi hakeutui mun suulle, peitit sen ja estit mua hengittämästä. Mä en voinut muuta kuin maata sun alla avuttomana, samalla kun sä käytit mua kuin lelua. Ei ollut mitään mahdollisuutta mihinkään vastalauseisiin tai karkaamiseen. Ei sillä, että olisin sellaisia edes tarvinnut tai halunnut. Annoit mun välillä vetää nopeasti henkeä, kunnes peitit taas mun suun. Kiihdytit edelleen sun tahtia ja mä en voinut edes voihkia sun käden takaa, puristin silmiä kiinni ja keskityin nautintoon ja kipuun, jotka vuorottelivat sekunnin välein mun kehossa ja fuusioituivat lopulta yhteen.

Sä laukesit mun sisään, irtauduit musta ja kiepautit mut ympäri. Tiesin mitä aiot ja tällä kertaa päätin olla alentumatta sun tahtoon heti. ”Suu auki.” komensit ja mä pudistin päätäni uhmakkaasti. ”Sä puhdistat sen.” ”En varmasti.” ”Teet sen.” ”En tee.” ”Nyt!” Sun viimeinen komento oli todella napakka, vähän jopa vaarallinen. Se iski jonnekin oikeaan pisteeseen mussa ja sun käsky lävisti mun aivot. Avasin suuni nöyränä. Mulkoilin sua pimeässä huoneessa samalla kun alistuneena aloin puhdistamaan sun kyrpää. Sä silitit mun päätä tyytyväisenä. ”Taidan tehdä tämän joka kerta.” pohdit ääneen. Sun kulli mun suussa kykenin vain ynisemään. Mulla oli niin nöyryytetty olo, mutta en kyennyt muuta kuin tottelemaan sua. Ja mä vakuutan herra ja tämä on salaisuus: sinä hetkenä kun työnnyit mun perseeseen, toivoin jossain pienen pääni syövereissä sydämeni pohjasta että tekisit juuri näin. Se on jotenkin niin äärimmäistä valtaa, mikä vie multa pois kaiken tahdon. Jälkikäteen mietin, että tällaiset teot sulta vie sun omistajuuden muhun ihan uusille urille. Sulla on kaikki maailman oikeus panna mua ensin peppuun ja sitten suuhun. Mun herrana, isäntänä ja omistajana sun pitää saada tehdä niin ja mä haluan haluta sitä. Koska voi hitto mä haluan olla sulle mieliksi! Mä haluan lahjoittaa mun pepun sulle käyttöön, avata suuni sen jälkeen sulle ja sun tiukan katseen alla tehdä niin kuin käsket ja saada sulta kehuja. Jos antaisit mun itse valita, niin todennäköisesti tekisin samoin: niin kova on mun halu ja kiintymys sua kohtaan.

Kerroit ennen nukahtamista tarinoita sun elämästä, silittelit ja paijasit mua kohti unta. Oli ihanaa maata sun kainalossa ja tietää, että meillä olisi jäljellä vielä huominen. Mietiskelin kuinka vahvoja kiintymyksen tunteita ja voimakasta luottamusta meidän välille onkaan muodostunut näin lyhyen ajan sisällä. Mä tiedän ja uskon, että todennäköisesti rakastun suhun ja osin olen jo rakastunutkin. Mun keho on ehdollistunut suhun ja mun mieli halajaa päivittäin sun luokse, joten en tiedä millä muullakaan tavoin sitä kuvaisin. Mutta näistä tunteista huolimatta haluan pitää tämän kaiken yhdessä sovituissa rajoissa ja nauttia sun seurasta niinä hetkinä kun me tavataan. Mun järki sanoo, että näissä raameissa pysyen meidän todellisuus toimii kaikista parhaiten. Kaikki tämä on kaikista kauneinta silloin, kun annetaan sen näissä puitteissa tulla lähelle. Kaikki muu on silloin ulkopuolella ja näissä hetkissä on vain sä ja mun kiintymyksestä kumpuava halu sun tottelemiseen.

Neljäs sessio jatkuu seuraavassa julkaisussa.

Katso kaikki kirjoittajan Rakkaudella subtyttösi novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.2 / 5. Arvostelijoita 40

Subscribe
Notify of

1 Kommentti
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu