Iso Yllätys Huoltoasemalla

18/12/2019 | Kirjoittaja: 30Nainen |
8 min
Kertoja: Nainen | Musta KyrpäPettäminenAlistus
3.7
(103)
Sätkin mustan kyrvän ympärillä miehen jatkaessa armotonta yhdyntää.

Tässä on tarina siitä, miten mie jouduin tankkaamaan ihan korvessa. Lukijoille kuitenkaan paljasta missä. Jääköön se miun salaisuudeksi 😉 

Minun nimeni on Eerika ja mie oon 22-vuotias. Tapasin mieheni lukiossa ja me ollaan nyt seurusteltu viiden vuoden ajan. Me mentiin naimisiin viime keväänä toukokuussa. Mie olin vielä neitsyt ennen kuin tapasin mieheni. Hän oli siis ainoa kenen kanssa olin koskaan ollut. Minun vanhemmat on aika vanhoillisia ja seksi oli meillä aiheena tabu. Sen takia mie oon ollut aina vähän ujo petipuuhissa. Miehet on kyllä aina tykännyt minusta. Jo nuorena huomasin, miten pojat tuijotti minua koulussa. Ilari, miun mies sanoo, että se johtuu siitä, että minulla on niin hyvä peppu ja söpöt kasvot. Mie kun luulin aina, että se johtui vaan minun blondista hiuksista…

Olin matkalla isovanhempieni luokse Savonlinnaan. Ajoin sinne yksin Joensuusta Ilarin ollessa niin kiireinen, että se ei ehtinyt mukaan. Olin ajanut hetken ja minulla oli tosi kiimainen olo. Me oltiin Ilarin kanssa päätetty, että me halutaan hankkia lapsia. Me oltiin yritetty saada miut raskaaksi jo viiden kuukauden ajan, mutta ei oltu vielä onnistuttu. Miun mielestä se oli upeaa, koska nyt sain enemmän seksiä kuin yleensä. Aina kun ajattelin seksiä se sai miun pillun ihan märäksi. Avasin vähän miun shortseja ja sujautin pari sormea niiden sisään. Aloin hieromaan pilluani ajon tahtiin liikenteen ollessa niin olematonta. Ei pienellä sivutiellä ketään liikkunut. En tykännyt ajaa suurempia teitä niin aina välillä mie seikkailin pikkuteillä. Välillä kouraisin rintaani ja puristin nänniäni. Tiellä ei liikkunut muita autoja niin miun ei tarvinnut välittää kiinnijäämisestä. Olin juuri pääsemässä hyvään vauhtiin hieroessani klittaani, kun auton bensavalo syttyi. Bensa oli melkein loppu! Hemmetti, kirosin mielessäni. Olin niin keskittynyt nautintooni, että en ollut huomannut tankin olevan melkein tyhjä. Pitäisi pysähtyä huoltoasemalla tankkaamassa ja miun piti myös päästä vessaan. 

Ajelin vähän matkaa ennen kuin ensimmäinen huoltoasema tuli vastaan. Bensa oli niin lopussa, että minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä, vaikka paikka näyttikin vähän hämärältä. Näytti siltä, että asema oli kiinni, vaikka se ilmeisesti oli auki. Paikalla ei ollut muita autoja, mutta kuka näin korpeen eksyisikään tankkaamaan. “Huoltoasema näytti enemmän pieneltä hökkeli kioskilta, mutta ilmeisesti sieltä sai bensaa, päättelin.  

Täytettyäni tankin ulkona kävelin sisälle ahtaaseen rakennukseen maksamaan sekä käymään vessassa. Kävelin kassalle, mutta en nähnyt ketään. “Hei! Onko täällä ketään?” huhuilin. Olin juuri lähdössä, kun myyjä ilmestyi takahuoneen puolelta. Yllätyksekseni hän oli suuri musta mies, ehkä noin kolmikymppinen. Mietin, että mitä ihmettä musta mies tekee näin korvessa, mutta sitten muistin, että tänne lähistölle oltiin joskus sijoitettu pakolaiskeskus. Hänellä ei ollut kauniit kasvot, mutta vahvoilta ne näyttivät. Niin vahvoilta, että ne herättivät hieman pelkoa minussa. Kysyin häneltä missä vessa oli. Mies vain tuijotti takaisin sanomatta mitään. Minua alkoi pelottaa hieman sillä mies oli minua ainakin kaksi päätä pidempi eikä paikalla ollut ketään muuta. Hän hymyili viekkaasti ja kertoi vessan olevan kaupan takaosassa

Kävelin vessaan ja lukitsin oven. Se oli sellainen pieni koppi, joka oli yllättävän siisti rakennuksen ulkonäköön verrattuna. Aloin pissaamaan, kunnes huomasin pienen reiän keskellä seinää. Sitä vähän ylempänä oli toinen, pienempi reikä. Reiät hämmensivät minua ja yritin tehdä tarpeeni mahdollisimman nopeasti hämilläni. Mitä varten ne olivat? Ei kai se mies voisi nähdä minua niistä? 

Yht’äkkiä paksu ja suuri musta kalu työntyi alemmasta reiästä. Se melkein säikäytti minut kuoliaaksi. Kiljuin ja hyppäsin ovea kohti, mutta se ei auennut. Työnsin ja hakkasin ovea, mutta se pysyi visusti kiinni. “Päästä miut ulos!” parkaisin. 

Sitten kuulin äänen. Se oli se sama musta mies, joka neuvoi minua, eikä paikalla tuskin muita ollutkaan. “Tiedän, että haluat koskea sitä,” hän sanoi. “Vitun perverssi, päästä miut ulos helvetti!” kirosin. Hän vain naurahti ja jatkoi. “Jos haluat päästä ulos tee niin kuin käsken.” 

Jähmetyin paikalleni hätääntyneenä, en tiennyt mitä voisin tehdä. Minua pelotti aivan järkyttävästi. Hakkasin ovea, mutta se ei auttanut. Vilkuilin välillä isokokoista monsterikalua. En tiennyt, että kyrpä voisi olla noin iso. Se oli varmasti yli 25 senttinen ja paksu kuin makkara. Katsoin ylöspäin toiseen reikään, mutta en nähnyt mitään. Arvasin kuitekin, että mies tarkkaili ylemmän reiän läpi. 

“Kosketa sitä,” mies sanoi vahvasti. 

“En, mie en kosketa sitä! Päästä miut nyt menemään niin en kerro kenellekkään!” huusin. 

Pysyttelin mahdollisimman kaukana suuresta kalusta kopin toisella puolella. En tiennyt, mitä tehdä. Huoltoasema oli aivan korvessa eikä tänne varmaan eksyisi ketään pitkään aikaan. Mitä tämä mies oikein halusi minusta?

“Päästä miut senkin pervo!” 

Mies vain nauroi minulle ilkeästi. 

“Tee nyt niin kuin käsken, että sun ei käy huonosti,” hän sanoi.

Olin niin peloissani, että vartaloni tärisi. 

“Ota kiinni siitä kyrvästä!” mies käski. 

Mies ei jättänyt minulle valinnanvaraa. Kävelin hitaasti jättimäisen kalun luokse. Olin niin hermostunut, että en meinannut saada kättäni ylös. Minua pelotti, että hän satuttaisi minua, jos en tottelisi häntä. Nostin hitaasti kättäni ja kosketin kyrpää sormillani. En vieläkään meinannut uskoa, että jotain näin suurta oli olemassa. Se oli paljon suurempi kuin Ilarin kalu. Tähän verrattuna miehelläni oli hyvin pieni. Se oli ensimmäisen kalu, jota olin koskettanut mieheni kalun lisäksi. Paksut suonet kulkivat mustaa kyrpää pitkin juuresta asti terskaan. En voinut uskoa, että minulle oli käynyt näin. Mitä enemmän kosketin penistä, sitä kuumemmaksi pilluni muuttui. Kehoni petti minut, nyt oli aivan väärä hetki kiihottua! Miun ei olisi pitänyt nauttia siitä tippaakaan. Vetelin esinahkaa suuren terskan päällä toivoessani miehen päästävän minut pian pois. 

“Ime sitä,” mies käski.

“Mitä!” huudahdin kimeästi. 

Minä olin naimisissa. En olisi saanut edes koskea tuohon kyrpään ja nyt minun pitäisi imeä sitä! Kuitenkin hetken tuijotettuani mustaa kyrpää ajatus siitä suussani alkoi kiihottamaan minua. Ei minulla ollut muutenkaan muuta vaihtoehtoa, mietin loogisesti. Huomasin pilluni kostuvan yhä enemmän. Miksi minä olin niin märkänä? Minua hävetti kehoni puolesta.

“Ime nyt sitä kyrpää huora!” mies murahti. Pelästyin, kun muistin, että mies voisi olla vaarallinen. 

“Okei, mutta vain jos sie lupaat ettet satuta minua ja päästät minut menemään,” sanoin.

“Älä huolehdi siitä, ei sulle käy mitään, jos tottelet mua.” 

Maistoin terskaa kielelläni. Livoin sitä hetken kuin tikkaria ja hieroin toisella kädellä miehen palleja. Tajusin, että annoin mustalle miehelle aivan liian hyvää hoitoa. Tajusin, että halusin tehdä häneen vaikutuksen. Mikä minuun oli oikein mennyt! Jatkoin mustan kyrvän nuoleskelua ja pian huomasin, että sormeni olivat sujahtaneet shortsieni sisään ja hieroivat märkää pilluani! Kehoni oli pettämässä minut täysin. Olin ollut niin kiimainen jo ennen tänne tuloani, että pilluni halusi viedä homman loppuun. Vetäisin käteni pois ja hillitsin itseni. Päätin keskittyä vain kyrvän imemiseen, jotta pääsisin mahdollisimman pian pois täältä. Ehkä pysähtyisin autolla johonkin levähdyspaikalle sormittelemaan tämän jälkeen.

Miehen musta kyrpä haisi maskuliiniselta. Pyörittelin kieltäni peniksen kärjellä ja nuolin kyrvän päässä olevaa reikää. Upotin hitaasti koko hirviön suuhuni. Mies alkoi kuitenkin yhtäkkiä työntelemään kyrpää suuhuni voimalla. Meinasin tukehtua, kun hän teki sen ensimmäisen kerran varoittamatta. Aloin imemään nopeammin, kuin käskystä. Kaikki se sai pilluni entistä kiimaisemmaksi. Annoin hänelle loistavaa suuhoitoa. Luultavasti parempaa kuin Ilarille koskaan. Leikin terskalla ja nautin hänen kiimatipoista, jotka valuivat suuhuni. Miun kiima vain lisääntyi miettiessäni kuinka huora oikein olin. Tässä mie olin, huoltoaseman vessassa pakotettuna imemään mustaa kyrpää. Mielikuva vain kostutti pöksyjäni enemmän. Kiiman vallassa menetin itsehillintäni, avasin shortsini ja sujautin ne lattialle suihinoton tahdissa. Tungin sormiani sisääni ja aloin hieromaan klitoristani samalla, kun imin suurta mustaa kyrpää. Vispasin sormiani sisälläni ja tunsin pian tulevani. Samanaikaisesti miehen kyrpä jännittyi ja tiesin, että hän oli tulossa myös. 

“Niele mun spermat tyttö, just noin,” hän sanoi. Häneltä tuli varmaan ainakin litra mälliä. Meinasin tukehtua kermaiseen tavaraan sen valuessa kurkkuuni. Yritin parhaani mukaan niellä kaiken. En edes tiedä, miksi sillä mies ei ollut pakottanut minua siihen. En ollut edes koskaan niellyt mieheni spermaa, koska se kuvotti minua. Nyt kuitenkin halusin hyvin kovasti niellä kaiken minkä vain sain.

Hetken kuluttua tajusin, että olin vessan lattialla kyykyssä ilman shortsejani. Nousin ylös nostamaan pöksyjä takaisin jalkaani. 

“Peruuta sun perse tänne.” mies sanoi. 

Jähmetyin paikalleni. Olin kokonaan unohtanut, että mies näki minut toisesta reiästä. Ei kai hän ollut nähnyt miten kiimaisesti mie olin hieronut pilluani?

“Sä oot ihan märkä, tiedän että sä haluut mun kyrpää,” mies jatkoi.

Katsoin taaksepäin ja huomasin miehen kyrvän seisovan komeasti pystyssä uhmaten painovoimaa. Pilluni oli läpimärkä ja mies tiesi sen. Vedin hitaasti stringini alas paljastaen peppuni miehelle kuin strippari. Kiihotuin niin paljon, että en ollut varma tapahtuiko sitä oikeasti. Minulla ei ollut enää mitään kontrollia. Aloin leikkimään pillullani miehen edessä. Miulla oli niin tuhma olo, että meinasin kuolla kiimasta. 

Yritin estellä itseäni ja toistaa mielessäni sitä, että olin naimisissa Ilarin kanssa, mutta miehen suuri kyrpä sai minut toisiin aatoksiin. Miun oli pakko testata miltä se tuntuisi miun pillussa. 

Peruutin hitaasti perseeni miehen kyrpää vasten. Pilluni oli aivan tulessa. Sen nesteet valuivat jalkojani pitkin. Olin kostunut niin paljon jo pelkästä ajatuksesta, että en tiennyt mitä tapahtuisi, jos oikeasti saisin tuota mustaa patukkaa. Otin kädelläni kiinni kyrvästä ja ohjasin sen häpyhuulilleni. Mustan kyrvän koskettaessa ensi kertaa pilluani inahdin kovaäänisesti. Halusin sitä niin kovasti, sitä että mies naisi minua ja kovaa. 

“Onko sinulla kortsua?” kysyin.

“En mä käytä, mutta älä huolehdi, mä oon puhdas.” 

Huolehdin enemmän siitä, että tulisin raskaaksi, mutta tässä vaiheessa en voinut enää vastustella. Pohdin ettei pieni pano haittaisi mitään. Työnsin itseni kyrpää vasten. Haukoin henkeäni sillä en ollut koskaan saanut mitään niin suurta sisääni. Vemputin lantiotani edestakaisin yrittäessäni saada kyrpää mahtumaan sisääni. Sillä hetkellä en uskonut, että mies voisi koskaan mahtua sisääni. Pilluni venyi aivan uusiin ulottuvuuksiin mustan patukan porautuessa sisääni. Kuulin jonkun vikisevän äänekkäästi ja sitten tajusin, että se olin minä! Otin paitani ja rintsikkani pois, vapauttaen suuret tissini, jotta voisin leipoa niitä. Mies kiihdytti tahtiaan ja työnsi itseään niin syvälle, että luulin kyrvän halkaisevan minut kahtia. Rintani hakkasivat villisti toisiaan vasten mustan miehen paukuttaessa pimppiäni. Olin saamassa ensimmäistä orgasmiani. Ilari ei ollut koskaan saanut minua tulemaan tällä tavalla. Räjähdin mustan kyrvän ympärille. 

“NAI MIUUU! MIE RAKASTAN SIUN KYRPÄÄÄHH!!” 

En tiennyt, että voisin saada niin vahvan orgasmin. Hakkasin supistelevaa pilluani miehen kovaa kullia vasten sen venyttäessä tiukkoja seinämiäni. Orgasmini vain jatkui ja jatkui. Tärisin holtittomasti miehen hakatessa lantiotaan seinää vasten. Tissini pomppivat villisti ilmassa nussimisen tahtiin. Polveni eivät meinaneet kantaa, mutta taistelin saadakseni kyrpää. En ollut valmis menettämään sitä vielä. Hieroin klittaani orgasmin jatkuessa ja vikisin villisti. Tarvitsin miehen mustaa kyrpää sisääni ikuisesti. Olin kuin riivattu täristessäni patukan ympärillä. En ollut ollut koskaan ollut näin kiimainen elämässäni. 

Käännyin ympäri ja huomasin, että miehen kyrpä oli kadonnut. Sitten huomasin, kuinka vessan lukko avattiin ja mies astui koppiin sisään. Sydämeni tykytti jännityksestä. Mitä hän aikoisi tehdä minulle? Jähmetyin paikoilleni mustan miehen lähestyessä minua. Mies oli varmaan ainakin kaksi metrinen. Huomasin kyrvän olevan vielä suurempi kuin aikaisemmin. Ilmeisesti kopin seinä oli ollut sen verran paksu, että miehen kalu oli vaikuttanut lyhyemmältä. Mies käveli lähemmäs ja huomasi varmasti pelon silmissäni. 

“Kuinka vanha sä oot?” mies kysyi. 

“Mie oon 22-vuotias,” vastasin täristen. 

“Kuinka pitkään sä oot ollu naimisissa?” mies kysyi. Hän oli ilmeisesti huomannut sormuksen nimettömässäni.

“Vain muutaman kuukauden,” kerroin häpeällisesti. 

“Ja sä kaipaat jo nyt mustaa kyrpää,” mies sanoi ja hymyili nostaessaan minut lavuaarin päälle. 

“Mitä sie aiot tehä minulle?” 

“Mä aion maistaa sun herkkupillua.” 

Mies kumartui alaspäin ja alkoi lipomaan vittuani. Se tuntui niin hyvältä, että aloin voihkimaan tahtomattani. Olen aina toivonut, että Ilari nuolisi minua niin, mutta hän ei ole koskaan suostunut. Hänen mielestään se on ällöttävää. Sitten mies tunki paksut mustat sormensa sisääni imien samanaikaisesti klitoristani. Olin menettämässä kontrolliani uudestaan ja mies tiesi sen. Olin juuri saamassa uutta orgasmia, kun mies lopetti. Hän otti askeleen taaksepäin ja tarkasteli levällä lepääviä haarojani. 

“Kerro mulle, kuinka paljon sä haluut kyrpää,” hän sanoi.

Olin menettänyt itsehillintäni. “Juuu, mie haluun sitä niin paljon, pane minua, nai miuu kuin huoraa!”

Hän astui lähemmäs minua. Otin kiinni kyrvästä, sillä halusin sen mahdollisimman nopeasti sisääni. En enää välittänyt kortsusta, halusin vain miehen täyttävän minut kermallaan. Mies ei kuitenkaan työntynyt heti sisääni vaan kiusoitteli minua hieromalla kyrpäänsä pillunaukkoa vasten. Hän alkoi nuolla rintojani hieroen samanaikaisesti valuvaa vittuani suonekkaalla mustalla kalullaan. Hän otti herkät nännini suuhunsa ja alkoi ryystämään niitä. En ollut koskaan halunnut yhtä paljon kyrpää elämässäni kuin sillä hetkellä. Odotus oli tuskaista kuin kidutus miehen jatkaessa kiusoitteluaan. Sitten nopeasti yhdellä työnnöllä mies survoi kalunsa sisääni. 

“Anna sitä miulle! Nai minuu kovaa!” 

Miehen kyrpä liikkui syvällä sisuksissani. Huusin niin kovaa kuin pystyin kullin painautuessa yhä uudestaan ja uudestaan sisälleni. Olin taas saamassa uutta orgasmia. Suuri musta mies paukutti minun pillua kuin panopuuta ja saaden minut kirkumaan nautinnosta. 

“NAII MUAA! NUSSI MIUU! NUSSIII!!” 

Mies nai minua niin kovaa, että lavuaari ei kestäisi kauaa. Sätkin mustan kyrvän ympärillä miehen jatkaessa armotonta yhdyntää. Kadotin ajan tajun tullessani yhä uudestaan ja uudestaan. 

Heräsin ekstaasisesta transsistani miehen puuskuttaviin sanoihin. “Haluutko, että mä tuun sisään!” mies käski enemmän kuin kysyi. Tajusin kuitenkin, että minulla olisi varaa valita, mutta halusin sillä hetkellä miehen siemennesteen täyttävän pilluni kokonaan. Halusin sitä enemmän kuin mitään muuta. 

“TUU MIUN SISÄÄHH…” Inisin työntöjen tahdissa.

Hetken päästä tunsin, miten musta kyrpä purkautui sisääni täyttäen pilluni kermalla. Vaikka pilluni oli turta, se tuntui upealta saada palkitsevasti miehen nesteet sisääni. Yritin puristaa pillulihaksillani kyrpää. Yritin lukita sen sisääni. Tiesin, että mies vetäisi sen pian ulos enkä ollut valmis luopumaan siitä vielä. 

Hetken päästä hän kuitenkin veti itsensä ulos ja poistui sanaakaan sanomatta kopista. Jäin istumaan lavuaarin päälle hetkeksi toipuessani seksistä. Kävelin rakennuksesta ulos enkä enää nähnyt miestä missään En saanut koskaan kuulla edes hänen nimeään. Hyppäsin autoon ja jatkoin iloisesti matkaani sukulaisteni luo. Pitäisiköhän minun tulla tänne tankkaamaan paluumatkallakin? 

Katso kaikki kirjoittajan 30Nainen novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.7 / 5. Arvostelijoita 103

Subscribe
Notify of

5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu