Eka Kertani Lauran Kanssa (2)

20/01/2020 | Kirjoittaja: JussiJ |
7 min
Kertoja: Mies | TeiniAlistusPillun Nuoleminen
3.6
(33)
“No, miltä Kyöstin sperma maistui?” Laura kysyi.

Lue ensin Osa 1.

Seuraavalla viikolla koulussa, olin kävelemässä autolleni, kun huomasin Lauran seisomassa Kyöstin kanssa tämän autolla. Kyösti katsoi minuun vihaisesti Lauran vilkuttaessa. “Hei Ellu!” Laura huusi minulle iloisesti. 

Vilkutin takaisin ja mutisin jotain vastaukseksi jatkaessani matkaa autolleni. 

Laura huomasin, että yritin vältellä heitä. “Hei Elias älä ole tyly, tule sanomaan moi!” Laura huusi minulle. 

Minulla oli tyhmä olo, mutta ajattelin, että minun olisi pakko käydä moikkaamassa heitä, jotta en vaikuttaisi mustasukkaiselta Lauran silmissä. 

Kyösti oli yli 190 senttinen ja lihaksikas kuin mikä. Hän olisi voinut helposti vetää minua turpiin. Kyösti harrasti koripalloa kaupunkimme edustusjoukkueessa. En pitänyt siitä yhtään, sillä tunsin olevani niin paljon Kyöstiä ala-arvoisempi. 

Lähestyessäni Lauraa ja Kyöstiä huomasin, että he seisoivat todella lähellä toisiaan. Sitten huomasin, että Kyösti oli hieman Lauran takana. En ollut varma, mutta näytti siltä, että hänen kätensä oli Lauran perseellä. Yritin katsoa Lauraa silmiin, mutta en saanut silmiäni irti Kyöstin kädestä, joka oli kuin olikin Lauran perseellä. Päästyään heidän luokseen Kyösti ei sanonut minulle mitään, hän vain jatkoi tupakkansa polttamista. Laura selvästi teeskenteli, että ei huomannut Kyöstin kättä takamuksellaan kysyessään minulta arkisista asioista.

Silloin huomasin, että Lauran nännit sojottivat kovina hänen keltaisen toppinsa läpi. Oli lämmin kevät päivä, joten hänellä ei voinut olla ainakaan kylmä. Yritin pohtia ankarasti, miksi hänen nänninsä olivat niin kovettuneet.  

Laura jatkoi arkisien kysymyksien esittämistä. Kyösti näytti tylsistyneeltä ja siirsi tupakkansa Lauran huulille. Laura imaisi vaistoimaisesti savut ja kiitti Kyöstiä. “Kiitti kulta.” Hän sanoi.  

Mitä helvettiä? Pyörryin melkein kateellisuudesta. Kasvoni olivat varmasti aivan punaiset teeskennellessäni etten ollut mustasukkainen. Minua alkoi ärsyttää niin paljon, että en välittänyt enää, jos Laura huomaisi mitä oikeasti ajattelin. Tuijotin suoraan Kyöstin käteen Lauran perseellä, sillä minua ei enää kiinnostanut, jos he huomaisivat olevani mustasukkainen. 

Tarkemmin katsottuani huomasin, että Kyösti puristeli Lauran persettä suoraan edessäni. Ja Laura antoi hänen tehdä sen! Olin pyörtyä kateudesta. 

Laura kysyi olinko menossa katsomaan sen illan koripalloa ottelua. Juuri kun olin vastaamassa Kyösti vei kätensä Lauran perseeltä tämän olkapäälle. Kun Kyösti rentoutti kätensä hänen kämmensä oli aivan samalla korkeudella kuin Lauran tissi. Yritin teeskennellä, että en huomannut, mitä hän teki. Sillä välin Laura yritti suostutella minua tulemaan peliin, koska monet yhteiset ystävämme tulisivat myös. Silloin Kyösti tarttui kiinni Lauran rinnasta suoraan minun edessäni. 

Laura teeskenteli, että ei huomannut tämän kättä muutaman sekunnin ajan, mutta siirsi sitten Kyöstin käden pois. “Kyösti, käyttäydy nyt.” Laura sanoi. Yritin saada keskustelun loppumaan, jotta voisin häipyä paikalta. 

Heti kun keskustelumme loppui häivyin paikalta niin nopeasti kuin pystyin. Olin raivostunut ajaessani pois. Oli perjantai iltapäivä ja yleensä olin innoissani viikonlopun alkamisesta, mutta tällä kertaa minua masensi. Päätin, että kertoisin Lauralle sinä iltana, mitä oikeasti ajattelin. Aivan sama, vaikka olisi ilmiselvää, että olin kateellinen. Olin niin poissa tolaltani, että minua ei enää kiinnostanut tunteiteni salaaminen.

Koska minulla ei ollut muutakaan tekemistä ja tiesin, että Laura olisi katsomassa peliä päätin lähteä itsekin. Sen lisäksi Kyösti oli pelaamassa, joten hän ei voisi olla Lauran kanssa katsomossa. Toivoin, että voisin kertoa Lauralle mitä oikeasti ajattelin hänestä ja Kyöstistä pelin jälkeen, jos saisin hänet eristettyä kanssani kahdestaan hänen ystävistään. 

Laura istui katsomossa kaveriensa seurassa, joten istuuduin omien ystävieni seuraan pari riviä ylemmäs. Pelin jälkeen kysyin Lauralta, jos voisimme jutella heti. 

Laura seisoi ystäviensä Marin ja Anniinan kanssa. “Mä ajattelin mennä onnittelemaan Kyöstiä sen voitosta. Ehkä me voitaisiin puhua sen jälkeen?” Hän kysyi. 

Koska hänen ystävänsä olivat paikalla en halunnut vaikuttaa liian epätoivoiselta. “Joo, totta kai.” Vastasin. 

Laura lupasi soittaa minulle myöhemmin sinä iltana. Odotin ja odotin hänen puhelua. Kello oli jo melkein kaksitoista, kun hän vihdoin soitti. Laura kertoi olevansa väsynyt. Hän ehdotti, että puhuisimme seuraavana päivänä, koska halusi nukkua. 

Kerroin hänelle, että halusin puhua hänelle sinä iltana. 

Hän aavisti heti aikeeni ja kysyi heti olinko mustasukkainen ja halusinko puhua Kyöstistä. 

Vastasin vanhan tapani mukaan automaattisesti, että minua ei haitannut ja että en ollut mustasukkainen, vaikka oikeasti olinkin hyvin mustasukkainen. 

Laura myöntyi vihdoin ja käski minua ajamaan hänen luokseen. 

Pysäköin auton hänen talonsa eteen ja Laura hyppäsi kyytiini. Kello oli jo yli keskiyön. Ajoin pienen matkan päähän syrjäiselle parkkipaikalle ja pysäytin auton. 

Laura kysyi mikä oli niin kiireellistä. 

Aloin mutisemaan jotakin meidän parisuhteestamme. 

“Elias, vaikka kuinka väität ettet ole kateellinen niin on ilmiselvää, että olet kateellinen Kyöstille.” Laura sanoi. 

En tiedä miksi, mutta intin yhä että en ollut tippaakaan kateellinen. 

Laura haistoi bluffini. “No, jos et ole kateellinen haluat varmasti kuulla, mitä me tehtiin Kyöstin kanssa viimeiset kaksi tuntia? Tiedätkö missä mä olin?” Laura kysyi.

Myönsin, että en tiennyt sitä. 

“Elias, haluatko oikeesti tietää, mitä me tehtiin? Pystytkö muka oikeasti kestämään sen?” Laura jatkoi. 

Ajattelin sitä hetken ennen kuin vastasin. “Joo, kyllä mä haluan tietää.” Kerroin. 

Laura nojasi taaksepäin penkillään. “Viimeisen kerran, oletko varma, että haluat tietää Elias?” Laura kysyi. “Kyllä.” Vastasin. 

“Okei, Kyösti vei mut syömään niiden voiton kunniaksi pelin jälkeen. Sen jälkeen me ajettiin niiden luokse, koska Kyösti halusi vaihtaa sen vaatteet. En tiennyt, että sen vanhemmat ei olleet kotona ja heti kun me päästiin niille Kyösti alkoi suutelemaan mua.” Laura kertoi. “Kyösti veti ylös toppini ja mun rintsikat. Sekunnin päästä se imi jo mun tissejä.” Laura jatkoi. 

Laura piti tauon ja katsoi haaraväliäni. Kyrpäni oli alkanut kasvamaan ja herättää huomiota. Laura ei voinut kuin hymyillä. “Kyösti on hulluna mun tisseihin. Se voi imeä niitä monta tuntia.” Laura jatkoi. “Se imi niitä niin kauan, että en kestänyt sitä enää. Mun oli pakko alkaa suutelemaan sitä, että se jättäisi mun rinnat rauhaan.” 

“Kyösti tykkää olla joskus vähän rajumpi. Ennen kun mä ees huomasin se oli vetänyt mun mekon ylös ja mä olin sen edessä pelkissä stringeissä.” 

Kyrpäni seisoi pystyssä kivikovana. Laura huomasi sen ja alkoi hihittämään. “Mä luulin, että sä olisit seonnut kun mä kerron ton, mutta näyttää siltä, että se vain kiihotti sua!” Laura hihkaisi. Hän hymyili minulle pirullisesti ja tuijotti erektiotani. “Tää on niin outoa.” Laura sanoi ja avasi farkkuni. Sitten hän kaivoi kyrpäni esiin ja tuijotti sitä epäuskoisesti. “Tää oikeesti kiihottaa sua!” Laura jatkoi epäuskoisesti.

En oikeastaan tiennyt mitä tapahtui. Tiesin, että olin todella mustasukkainen, mutta en tiedä miksi kyrpäni sojotti kovana siitä huolimatta.

Yritin piilotella mustasukkaisuuttani, jotta saisin tehdä jotakin Lauran kanssa. “Katso nyt Laura, jos mä olisin mustasukkainen ei mulla seisoisi.” Sanoin. 

Laura kävi minua lähemmäs ja kuiskasi korvaani. “Hei, haluatko, että mä jatkan?” 

En sanonut mitään. 

Sitten hän toi kätensä kyrpäni päälle ja kosketti sitä hellästi. “Mun on pakko myöntää, että mä rakastan sitä kun Kyösti syö mun pillua. Plus oli helpotus saada se pois mun tisseiltä.” 

Laura jatkoi tarinansa kertomista ja hieroi samanaikaisesti kyrpääni. “Kyösti tietää tarkalleen, miten mut saadaan tulemaan. Se osaa käyttää sen kieltä niin hyvin, että mä saan joka kerta orkun. Ja se tietää, että mä oon suostuvainen sillon kun se saa mut innostumaan.” 

En voinut sille mitään, mutta kyrpäni sykähteli kuin viimeistä päivää Lauran kertoessa illan tapahtumista minulle. Taistelin ankarasti, että en tulisi omaan syliini. 

“Heti kun Kyösti oli saanut mut innostumaan tunsin sen kyrvän mun pilluaukolla. En tiedä miten se sai sen kyrvän niin nopeasti esiin, mutta siinä se oli työntymässä mun sisään.” 

“Kyöstin kyrpä on niin vitun iso, että jos mä en oo tosi märkä se meinaa repiä mun pillun hajalle.” Laura selitti. “Sen kyrpä on ainakin kaksi kertaa sun kokoinen. Ja koska mä en halunnut, että se sattuu mä hieroin mun klittaa vimmatusti, jotta mä olisin ihan märkä.” 

Laura aavisti, että olin tulossa, joten hän lopetti kyrpäni hieromisen. Sitten hän puristi penistäni niin kovaa, että siihen sattui. 

“Ai! Mitä sä teet?” Kysyin tuskaisena. 

“Mä en halua, että sä tuut vielä Elias.” Laura sanoi. Pari pisaraa spermaa karkasi, mutta onnistuin kuin onnistuinkin olemaan tulematta. 

Sen jälkeen kun Laura oli varma, että en tulisi hän vapautti otteensa. Sitten hän sipaisi käteään spermassani ja toi sormensa huulilleni. Käänsin pääni nopeasti pois. 

“Elias, jos sä haluat, että mä jatkan sun kyrvän hieromista sun täytyy maistaa sun omaa spermaa.” Laura sanoi vaativasti. Olisin voinut tappaa siitä, että Laura jatkoi penikseni pyörittelyä, joten suostuin ja avasin suuni.

“Hyvä poika.” Laura kehui minua. Se oli ensimmäinen kerta, kun maistoin siemennestettäni. 

Oli ilmiselvää, että Laura rakasti minun dominoimista. Hän rakasti minun kiusaamista. 

“Miltä sperma maistui?” Laura kysyi. 

Kerroin hänelle, että se ei oikeastaan maistunut millekkään. 

“Mitä, etkö maistanut sitä?” Laura puuskahti. 

“Maistoin, se ei vain maistunut oikein millekkään.” Vastasin. 

Laura vaikutti häkeltyneeltä. Siitä huolimatta hän jatkoi kyrpäni hieromista. Hän hieroi terskani ala reunaa, penikseni herkintä kohtaa ja jatkoi tapahtumista kertomista.

“Kun Kyösti oli mun sisällä mä tajusin, että sillä ei ollut kortsua, joten mä panikoin ja sanoin, että se ei saisi tulla mun sisään.” Laura kertoi. “Mutta Kyöstiä ei kiinnostanut yhtään. Se vaan jatkoi sen paksun kyrvän survomista mun sisään. Se vaan jatkoi, vaikka mä sanoin sille, että se ei saisi tulla mun sisään.”

Laura alkoi kuulostaa innostuneelta jatkaessaan. “Muutama sekunti myöhemmin mä vikisin aivan kiimaisena Kyöstin nussiessa mua sen suonikkaalla kalulla. Mä tunsin sen terskan sykkivän ja tiesin, että se tulisi pian mun sisään.” Laura kertoi. “Siinä vaiheessa mua ei enää kiinnostanut. Sen kyrpä tuntui niin hyvältä. Ja sitä paitsi, se on tullut niin monta kertaa aikasemmin jo mun sisään. Ei se edes oo niin iso juttu.” Laura jatkoi.

En voinut sille mitään. Olin saamassa uudestaan. Laura tarttui taas peniksestäni kiinni ja puristi sitä, että en tulisi. 

Laura vei sormensa jälleen spermaiselle terskalleni ja toi sitten sormensa suulleni. “Ehkä sä maistat tällä kertaa jotain?” 

En maistanut taaskaan mitään. 

Laura oli turhautunut. “Vittu, mä en tiedä miten sä et maista mitään!” Laura kertoi, että ei itse tykännyt sperman mausta. 

Sitten hän alkoi hymyilemään pirullisesti. Laura kuiskasi korvaani. “Mitä jos mä ottaisin mun topin pois? Sitten sä saisit leikkiä mun tisseillä, ja jos olisit hellä mä ehkä runkkaisin sua.” 

Myönnyin heti. “Joo, tehdään se, jooko?” Rukoilin. Kukaan ei ollut koskaan runkannut kyrpääni paitsi minä itse tietenkin. “Okei, mutta sun täytyy syödä mun pillua eka.” Laura sanoi.

Minulla oli vaikeuksia päättää. Halusin leikkiä Lauran tisseillä enemmän kuin mitään muuta. Ja Laura aikoi ehkä runkata minua? En keksinyt mitään parempaa. Ja saisin vielä syödä hänen pilluaan? Kaikki vaikutti täydelliseltä, kunnes muistin, että Kyösti oli tallettanut siemenensä tunti sitten Lauran sisään.

Laura ei antanut minulle tilaa ajatella. Hän nosti jalkansa ylös penkille ja levitti niitä. Hänellä ei ollut alushousuja päällä. Tällä kertaa hänen paljas pillunsa näytti todella erilaiselta. Se oli hieman auki. Viimeksi sen huulet olivat olleet aivan kiinni. Pillunhuulet näyttivät liikahtelevan aina välillä, kuin henkeä haukkoen. Se kaikki johtui varmaan Kyöstin suuresta peniksestä. Kaiken sen lisäksi hänen pillunsa oli aivan valkean nesteen peitossa. Sitä valui jopa alas Lauran reisiä pitkin autoni penkille. 

En halunnut mennä lähelle Kyöstin siemennestettä, mutta ennen kuin ehdin sanomaan ei, Laura alkoi vetämään päätäni hänen pilluaan kohti. “Nuole sitä Elias… nuole sitä kulta.” Laura rohkaisi minua. 

Vastustelin. 

Mutta Laura työnsi pääni syvemmälle pilluunsa. “Tee se, tee se Elias. Tiedät, että haluat tehdä sen.” Laura jatkoi pääni työntämistä syvemmälle. 

“Nuole sitä.” Hän vaati. “Juuri noin Elias… jatka sitä… mmmh…” 

Laura näytti todella nauttivan siitä. “Nuole sitä, ime sitä!! Jatka sen nuolemista ja imemistä. Työnnä sun kieli niin pitkälle kun saat! Jatka sen imemistä ja niele!”

Maistoin Kyöstin sperman maun sekoittuneena Lauran omiin nesteisiin. 

Olin juuri pääsemässä kunnolla vauhtiin, kun kuulin Lauran kikattavan. Luulin, että hän kikatti, koska nuolin häntä niin hyvin. “Nuole sitä Elias! Ime sitä! Joo!” Sitten hän kikatti taas uudestaan. 

Imin Lauran pillua kymmenen minuutin ajan, kunnes hän sai orgasmin. Ensimmäisen asia, mitä hän sanoi minulle saatuaan oli “En voi uskoa, että maistoit juuri Kyöstin mälliä! En voi uskoa, että nuolit mun pillua juuri sen jälkeen kun Kyösti tuli mun sisään.” Sitten hän lisäsi. “Taidat tykätä musta todella paljon!” 

Hän oli oikeassa. Tykkäsin hänestä aivan liikaa. 

“No, miltä Kyöstin sperma maistui?” Laura kysyi. Ennen kuin ehdin vastata mitään hän jatkoi. “Kai maistoit sitä? Kerro miltä se maistui.” 

Kerroin nolostuneena, että se maistui ihan hyvälle. Mutta koska en halunnut kuulostaa liian nössölle lisäsin “se oli oikeastaan aika ällöttävää, mutta sun pillumehu oli hyvää.” 

Laura räjähti nauruun. Hän ei pystynyt lopettamaan nauramista moneen minuuttiin. “Älä nyt, et sä voi erottaa mun pillumehuja Kyöstin spermasta. Sitä paitsi 95% siitä, mitä juuri maistoit oli Kyöstin mälliä. Siltä tulee aina niin paljon. Se valuu musta ulos tunti kausia sen jälkeen!” 

Laura halusi varmistaa, että tajusin, mitä olin juuri tehnyt. “En voi vieläkään uskoa, että maistoit Kyöstin mälliä. Mutta älä huoli, mä en kerro sille.” Laura sanoi nauraen.

Sitten Laura alkoi runkkaamaan minua ja sain leikkiä sen tisseillä. En saanut kuitenkaan koskea nänneihin. Ne olivat kuulemma liian kipeät Kyöstin jäljiltä. 

En ehtinyt ärsyyntyä siitä, koska tulin kymmenen sekuntia myöhemmin omaan syliin. Se oli ensimmäisen orgasmi, jonka sain tytön kanssa. 

Katso kaikki kirjoittajan JussiJ novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 3.6 / 5. Arvostelijoita 33

Subscribe
Notify of

3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu