Täti Jää Kiinni

22/01/2020 | Kirjoittaja: xxxMonica |
5 min
Kertoja: Mies | Nuori PoikaInsestiPettäminen
4.1
(115)
Hieroin pullistelevaa terskaani tädin liukasta perseenreikää vasten.

Olin 18-vuotias ja olin juuri saanut ajokortin. Ajoin joskus autolla mökillemme tapaamaan yhtä tyttöä, joka asui sen läheisyydessä. Olin vienyt tytön tyhjälle mökille monta kertaa ilman, että vanhempani tiesivät siitä. Yhtenä viikonloppuna olin taas kerran matkalla tapaamaan Anettea. Kerroin vanhemmilleni, että viettäisin yön ystävieni luona, koska he eivät pitäneet siitä, että menin mökille kenenkään kanssa. Kun pääsin perille parkkeerasin auton mökin eteen ja kävelin sisään. Sisään päästyäni kuulin äänen kantautuvan makuuhuoneesta. Mitä helvettiä? Katsoin puoli avoimesta ovesta sisään ja näin tätini alasti sängyllä. Hänellä puristeli toisella kädellä rintaansa ja toisessa hän piteli pitkää ja musta dildoa, jota hän hieroi klitoristaan vasten. 

Olin aina fantasioinut Piia tädistäni. Hän oli helposti kuumin kaikista äitini siskoista. Hän oli siskoista nuorin, vähän alle neljäkymppinen, mutta hän näytti paljon nuoremmalta. Tädin pitkät jalat johtivat täydellisen muotoiselle perseelle ja hänellä oli todella kiinteät ja suuret rinnat. Piian kasvot olivat myös todella kauniit. Hän oli varmasti ollut todellinen pommi lukiossa. Tädistäni hehkui todella seksuaalinen energia, joka teki hänestä vastustamattoman jopa silloin kun hän ei ollut alasti. Olin runkannut monina iltoina ajatellen tätiäni ja nyt katselin häntä edessäni haarat levitettyinä, musta dildo pillussaan. Piia voihki työnnellessään suurikokoista dildoa tussuunsa. Katselin näkymää lumoutuneena. Kyrpäni oli paisunut täyteen mittaansa jo kauan aikaa sitten. 

“Mitä helvettiä sä teet!!” Piia huusi huomatessaan minut. Hän veti peiton alastoman kehon suojakseen.

Liikuin nopeasti kauemmas hänestä. En ollut varma, mitä sanoa. 

“Tule nyt takaisin tänne!” Täti huusi. “Tietääkö äitisi, että olet täällä?” 

“Ei, älä kerro sille.” Vastasin. 

“Miksi en kertoisi siskolleni millainen perverssi sinä olet?” 

“En mä tiennyt että sä oisit täällä.” Vastasin. “Tulin sisään ja kuulin ääniä makuuhuoneesta ja mun oli pakko tulla kattomaan, mistä ne tuli.” 

“No, näyttää siltä, että pidit siitä mitä näit.” Tätini sanoi viekkaasti tuijottaaen paisunutta etumustani. 

“Joo.” Mutisin yrittäessä piilottaa erektioni. 

“Mikset tulisi tänne ja esittelisi itseäsi vähän mulle? Muuten mä saatan kertoa sun äidille minkälainen perverssi sä oot.” Piia sanoi. 

En voinut uskoa, että jotakin mistä olin unelmoinut pitkään oli nyt toteutumassa. Kävelin lähemmäs Piiaa ja avasin farkkuni. Paisunut kyrpäni pomppasi esiin. Aloin runkkaamaan sitä raivokkaasti. 

“Oho, sehän on paljon isompi kun muistin! Se taitaa olla isompi kun mun miehen…” Piia sanoi ja lipoi huuliaan. “Tarvitsetko apua?” Tätini kysyi ja nousi ylös sängyltä. “Haluatko naida mua tissien väliin? Mä oon huomannut, että sä tykkäät tuijottaa niitä.” Piia sanoi ja asetteli kyrpääni tissiensä väliin. 

“Ah, sulla on niin hyvät tissit.” Sanoin. 

Piia imi terskaani sen pilkottaessa tissien välistä. Täti pumppasi kyrpääni tissiensä välissä ja imaisi terskani suihinsa aina kun pystyi. Hän hymyili minulle ja katsoi sitten kyrpääni kiiluvin silmin. Piia rullasi esinahkani alas tisseillään ja veti sen sitten takaisin ylös. Hän jatkoi sitä hetken ennen kuin alkoi ottaa minulta suihin. Hän oli todella taitava. En ollut koskaan ennen saanut niin hyvää suihinottoa. Täti otti kullin syvälle suihinsa kurkkuunsa asti. Ei mennyt kauaa, kun olin jo valmis tulemaan. Räjähdin Piia tätini suuhun murahdellen. Täytin tätini suun spermallani. Piia imi ahnaasti jokaisen tipan, minkä sai. Ennen sitä Piia kuitenkin avasi suunsa ja näytti minulle hymyillen, kuinka suuren lastin olin laskenut hänen suihinsa. Sitten hän nielaisi sen. 

“Nyt mun pitää viimeistellä se, minkä alotin ennen kun hiivit sisään.” Tätini sanoi ja kävi sängylle makaamaan selälleen. Hän levitti haarojaan ja paljasti pillunsa minulle. “Tule nyt tänne ja syö mun pillua niin kuin kiltti poika.” Piia käski minua. “Seksissä ei ole kyse vain miehen nautinnosta vaan sun pitää myös tyydyttää nainen.” 

Täti veti päätäni lähemmäs ja ohjasi minut pillulleen. Pyörittelin kieltäni villisti ja nuolin Piia tätini klitorista niin kuin koira. Laitoin sormen sisään pilluun ja aloin työntelemään sitä edestakaisin. Tätini oli kuitenkin niin märkä, että lisäsin pian toisen ja heti perään kaksi lisää. Tätini pillu maistui upealta. Piia päästi ulos kiimaisia ulahduksia hoidellessani häntä. Se sai kyrpäni kovettumaan uudestaan. Hän vaati minua kiihdyttämään tahtiani, vaikka hakkasin jo neljää sormeani hänen sisäänsä niin nopeasti kuin pystyin. “Aaaah! Älä lopeta! Mä tuun ihan just!” Piia tätini päästi ulos kimeän kiljaisun ja alkoi tärisemään sormieni ympärillä. Jatkoin tädin naimista sormillani, vaikka se kävikin hankalaksi pillun ollessa paljon kireämpi kuin aikaisemmin. Tätini makasi sängyllä hengästyneenä ja minä ihailin näkymää, jonka olin saanut aikaan. “Nouse nyt mun päälle ja nussi mua! Nussi mua niin kun sä oot aina halunnu nussia mua! Mä oon nähny, miten sä katot mua. Pane mua nyt sun isolla kyrvällä!” 

Kiipesin tätini päälle ja työnnyin hänen märkään pilluunsa. Aloin välittömästi nussimaan Piia tätiäni rajusti enkä antanut tälle aikaa palautua aikaisemmasta orgasmistaan. Piia alkoi ynisemään kovaäänisesti, kun upotin suonekasta kyrpääni hänen vittuunsa. 

“Mä haluan takaatapäin! Käännä mut ympäri!” Tätini vaati. 

Otin kiinni tätini lantiostaan ja käänsin hänet ympäri. Asettelin itseni Piian sisään ja aloin paukuttamaan kyrpää liukkaaseen pilluun. Pallini hakkasivat tätini persettä vasten naidessani häntä voimakkaasti “Sun kyrpä on niin syvällä! Nai mua! Nai sun tätiäni sun likaisella kyrvällä!” Piia ulisi panon tahdissa. Hän alkoi saamaan toista orgasmiaan kyrpäni ympärillä. Vittu supisteli ankarasti ja rukoilin, että en tulisi vielä, sillä halusin jatkaa vielä Piia tätini nussimista. “Ah vittu! Nussi mua sun isolla kyrvällä! Mua ei oo naitu näin hyvin pitkään aikaan!” Tätini tuhma puhe alkoi olla mulle liikaa. Nain Piian pillua kuin siitosori. Painoin itseni voimalla pillun perukoille asti kerta toisensa jälkeen. Tunsin oman orgasmini alkavan lähestymään. “Aiotko tulla tätisi pilluun?” Piia kysyi puristellessaan tissejään. Katsoin lumoutuneena, miten tätini tissit heiluivat villisti ilmassa työntöjen tahtiin. 

“Aaah vittu!” Päästin ulos tullessani. Sperma ryöppysi tätini pilluun. Piian vittu supisteli edelleen rajusti kyrpäni ympärillä. 

Sen jälkeen, kun tulin menin makaamaan selälleni hengästyneenä. Tätini kipusi vierelleni. “Ei tämä ole vielä ohi.” Piia sanoi. En ollut uskoa sitä. Kukaan tyttö, jonka kanssa olin ollut ei ollut halunnut näin paljoa kyrpää. Täti kiipesi päälleni ja antoi siemennesteen valua pillustaan vatsalleni. Sitten hän katsoi minua viekkaasti ja alkoi nuolla lasteja vatsaltani. Kyrpäni ei ollut vielä kova, joten Piia otti sen suuhunsa. Täti alkoi imemään innokaasti velttoa kaluani. Piia imi kyrpää ahnaasti ja kertoi minulle kuinka tuhma poika olin. Olin tuhma, koska olin juuri nussinut tätiäni. Täti runkkasi kalua käsissään ja lipoi terskaani. Pian kyrpä komistelikin taas kerran täydessä mitassaan. 

“Saat kokeilla yhtä juttua, koska olet ollut niin hyvä.” Piia sanoi. Täti kipusi ylös sängylle ja levitti pakaroitaan. “Mä opetan sulle, miten pannaan naista peppuun.” Piia kertoi. Asetuin hänen taakseen. Täti antoi minulle liukkaria ja hieroin sitä hänen perseenreiälle. Hän ohjeisti minua aloittamaan hitaasti. Ensin sormella ja sitten kyrvällä. Minun pitäisi olla hellä, kunnes perse antaisi kunnolla periksi. Silloin saisin naida häntä kunnolla. 

Työnsin etusormen tätini sisään ja aloin liikuttelemaan sitä hitaasti anaalissa. Venytin sormella tätiäni enemmän auki, jotta saisin kyrpäni mahtumaan hänen sisäänsä. Aloin hieromaan pullistelevaa terskaani tädin liukasta perseenreikää vasten. Piia alkoi ulisemaan voimakkaasti kyrvän tehdessä tiukkaa tämän perseessä. Painoin itseni voimalla sisään Piian haukkoessa henkeään. Onnistuin vihdoin pääsemään kunnolla tätini anaaliin. “Aaah! Se on niin iso! Sä oot niin perverssi! Aika tuhmaa panna omaa tätiä perseeseen!” Piia ulisi naidessani häntä. Tätini rysähteli eteenpäin jokaisen työntöni seurauksena. “Oletko valmis tulemaan uudestaan?” Piia kysyi. “Mene makaamaan sängylle.” Hän käski. “Mä imen nyt sun kyrpää, koska mä haluun maistaa mun anaalia.” Tätini tuhmapuhe alkoi olla jälleen liikaa mulle. En tiennyt kestäisinkö kauaa enää. 

Täti otti minulta suihin hetken, mutta kyllästyi siihen nopeasti ja alkoi sitten ratsastamaan kyrvällä. Rinnat hyllyivät ympäriinsä Piian pomppiessa kyrvälläni. En voinut vieläkään uskoa, että kiltti tätini oli näin kyltymätön seksipeto. Mietin, miten hänen miehensä kesti tätä jokaikinen päivä. 

Panimme uudestaan tätini kanssa monta kertaa mökki tapahtumien jälkeen. Hän jopa kertoi ystävälleen minusta ja sain nussia myös häntä. Joskus nain heitä jopa samanaikaisesti! Taitoni sängyssä kehittyivät aivan uudelle tasolle ja pian ihastutin oman ikäisiä tyttöjäni niillä. 

Katso kaikki kirjoittajan xxxMonica novellit.

Arvostele Novelli:

Arviot 4.1 / 5. Arvostelijoita 115

4 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
Seksinovellit.org © Copyright 2023, All Rights Reserved. 
crossmenu